siz olsaydınız ne yapardınız akıl verin bana

gozde311

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
16
3
1
39
kızlar merhaba şimdiye kadar hep yazılanları okuyordum bide ben üye olup sorayım dedim.7 yıllık evliyim 1 çocuğum var eşimle büyük bir aşkla evlendik beni deli gibi seviyordu zamanla anlaşamadığımız çok nokta oldu tabi hep ben onu idare ettim ailemi hiç sevmedi onlara hep soğuk davrandı ben onun ailesine hep sıcakkanlıydım. dayımı hiç sevmiyor anlaşamıyor kafayı ona taktı adamla görüşmüyoruz bile onun yüzünden çok kavga ettik onu hayatımızdan çıkar dedi.ben arada görüşünce katlanamıyor beraber doktora da gittik öfke sorunu var çabuk sinirlenip sakinleşemiyor(bana hiç zarar vermedi ) 2 yıldır düzenli ilaçda kullanıyor arada doktorada gidiyoruz. son 5dk sını beraber konuşuyorlar ben çıkıyordum

geçenlerde bilgisayarı açık unutmuş maillerine baktım doktora attığı mailleri gördüm geçmiş tarihli mailleri okudum ve 02.11.2016 tarihli mailinde doktoruna başka bir kıza karşı hislerimden bahsetmiştim demiş o aslında süs bebeğiydi demiş evin sorumluluğuna alabilecek biri değildi demiş ama o bana benim ona baktığım gözle bakmıyor olumsuz oldu bana cevap vermiyor hala bişeyler hissetsemde olmayacağını anladım ama aklımdan hala silemedim ne diyeyim yaşıyorum işte yazmış ben şok geçirdim dünyam başıma yıkıldı. hiçbirşey hissetmedim üstünden de 1 yıl geçmiş her evlilikte kavga olur ama biz ayrı yataklarda yatmadık sarılmadan uyumadık bile adam 1 yıl önce başkasını düşünmüş aklından silememiş yakalanıncada çok tartıştığımız zamanlardı bir hataya düştüm kendi kendime yaşadım geçti ben seni seviyorum dedi.sizce o kıza aşıkmı olmuştur

Açıkça yazmış zaten asam unutamıyorum diye.
Okumamalıydınız o mailleri. Doktoruna anlatmış çünkü.

Yani sence ne yapabilirsin ?
Birinin maillerini okumak etik değil ama okumuş bulunuyorsun
Değer mi evliliğin bunu sindirmeye buna en çok sen karar verebilirsin

aşık olsa ne yazar olmasa???? sonucta sızden başka bırıne duygu beslemiş... bu da demek oluyor ki artık sizi sevmiyor..

siz adamın öfke sorunuyla uğraşıp idare ederken o nelere ofkelenmiş kendi içinde.
aşk evliliği yapmışsınız ama eşiniz aynı duyguları başkasına hissetmiş belli bir zaman sonra.
böyle bir durumda insanlar dürüst olsa keşke.
size eziyet ederken adam başka birini düşünüyormuş.
çok bencilce.
hakkinizda hayırlısı olsun.toparlayabilir misiniz bilmiyorum ama duygular yer değiştirdiği zaman zordur.
pişmanlığı kaybetme korkusudur
aliskanliklardir.ama aşk , tutku ,v.s bunlar kolay yakalanmaz ve kolay kaybedilmez.

okumamam gerekiyordu belkide ama hep çıktıktan sonra doktorla ne konuştuğunu merak ediyodum ilaçla ilgili dedi bir iki sefer işte bunlardan birinde o kızı anlatmış. üstelik ben bu olaydan sonra tel karıştıdım watsapdan iş yerindeki bir arkadaşıyla yazışmalarını okudum kişiyi bende iyi tanıyorum ona çok yakın mesajlar yazmış kızın yazışmaları daha soğuk muhtemelen bu kişi oydu sordum o değildi dedi çünkü hala aynı arakadaş ortamı olan birisi hatta kız şirketin başka binasına geçti onun için üzülmüş filan.kavgalarmızda soğudum senden diyodu ama gidip başkasına duygu besleyeceğini hiç düşünmedim çünkü bana belli etmedi hissetmedim hiç

Ne öfke sorunu ayol..!! Adam bildiğin başka kızın peşine düşmüş kız yüz vermedikçe gelmiş eve karısına huzur vermemiş.. yok efendim dayısına kafayı takmışmış adam resmen karşı taraf yüz vermedi diye bütün hıncını evde karısına çıkarmış oluyor işte..

keşke bu konuyu burada açmasaydınız şimdi herkes birşey söyleyecek siz daha çok üzüleceksiniz tekrar tekrar hatırlayacaksınız kendisine söyledinizmi gördügünüzü ben aynısını yapsam ne olur dedinizmi?öfkenizi ona kusun ve sonra unutun gitsin bence belki bi boşluk anıdır kendini üzmek hiçbirşey kazandımıyor ne yazıkki insana onun öfke kontrolü problemini yenelim derken siz takıntılı olursunuz yıllar önce Seda Sayanın bir lafı vardı kafanıza tokadan başka birşey takmayın diye keşke başarabilsek

Bide adamın msjından anladığım kadarıyla kıza açılmış ama kız olumsuz cevap vermiş.. olumsuz oldu diyor çünkü..
Olumlu olsaydı seni resmen aldatmış olacaktı G gozde311

kocam evliykrn baskasina asik olsa ve kiz yuz vermedigi icin benimle evliligini devam ettirse kapi orda der kapiya birakirim elbet sahiplenecek biri cikar , sahiplenen olmazsa da copten beslensin bi zahmet

Bide adamın msjından anladığım kadarıyla kıza açılmış ama kız olumsuz cevap vermiş.. olumsuz oldu diyor çünkü..
Olumlu olsaydı seni resmen aldatmış olacaktı G gozde311
bende öyle dedim ama açılmadım dedi kendi anladı filan dedi.ben kendi içimde yaşayıp kapattım dedi ama ben rahat edemedim işte bide tel iş yerindeki bir arkadaşı ile watsap yazışmlarını okuyunca o olduğunu düşündüm ama inkar etti

üzerinden 1 yıl geçmiş okumasam o maili hiç haberim olmayacaktı çünkü hissetmedim bile üzülüyorum düşündükçe nerde hata yaptım diye

burda boşamak kolay ama gerçekte öyle olmuyor. kendini olmayacak şeylere inandırmak istiyorsun büyük ihtimal, seni ikna etsin istiyosun. (uydurdum dra öyle söyledim vs gibilerinden) ama sana da itiraf etmiş
ben olsam bu bulantıyla yaşayamazdım herhalde .güvendiğimiz dağlara kar yağınca daha kötü oluyorum. hayırsız ilgisiz insanların aldatması sürpriz olmuyorda

bide diyorki bu kadar kafana takma sanki seni aldatmışım gibi daranıyorsun diyor kendi içinde yaşayıp geçip gitmiş guya o duygular öyle diyor

bide diyorki bu kadar kafana takma sanki seni aldatmışım gibi daranıyorsun diyor kendi içinde yaşayıp geçip gitmiş guya o duygular öyle diyor
kendi içinde yaşaması da aldatma.. erkeklere göre temas gerekli illa sanırım. ,valla canım işin zor. görmezden gelsen zor. insanı yaralayan bir durum. beyninden başka kadın geçmesi... illa cinsellik gerekmiyor.

Adam elin kizindan yuz bulamadikca gelmis sana iskence etmis senin huzurunu kacirmis. O kiz onu mutlu edemedigi icin senide mutsuzluga suruklemis.
Sen kendin kararini verecek olan kisisin. Ama affedilecek biseymi diye sorarsan ben asla affetmezdim kabullenemezdim. Baska birisine asik olan kisi tekrar seni nasil sevebilirki.
Sindirilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…