- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Ay yazık ben burda 2 kadınada üzüldümBöyle bi şey yazmak hiç istemem ama, psikologa anlatacak kadar sevmiş maalesef.
Bu hikaye öyle tanıdık ki, tek çocuğunuz olmasa direkt teşhis edecektim. Aynı durumda olan bir adam tanıyoruz, öfke kontrolü olmayan, evde sürekli hır gür çıkaran, 7 yıllık evli olan ve son iki yıldır psikiyatra tedaviye giden, gittiğinde de unutamadığı kızdan bahseden.
Hatta eşinizin attığı maildeki üslubu bile aynı geldi, bütün yorumlarınızı okudum o kişi mi acaba diye. Kız henüz evli değil, adam nişanlıyken kendini bekar diye tanıtıp kızı zorla tavlıyor, 3-4 ay sonunda düğün vakti gelince mecbur itiraf ediyor. İkisi de baglandiktan sonra tabi. Kız ayrılıyor ama adam körkütük aşık, ne yapsa da bırakmıyor peşini evinin önünde bekliyor, sürekli yoluna çıkıyor, iş yerine gidiyor vs. Ama kız reddediyor. Sonra adamın psikolojisi ufak ufak bozulmaya başlıyor. Eşinden çıkarıyor sinirini. Ama sonuç olarak kızı hala çok seviyor ve doktora da en çok bundan bahsediyor..
hoşlanınca bir şey olmaz yani.Zaten sevdiğini bilsem yanında durmam bir ara hoşlanmış ben yeni öğrendim adam beni sevdiğini söylüyor üzgün olduğunu olmaması gereken bir duygu yaşadığımı söylüyor bariz başkasını sevse kimse durmaz emin ol
Benim görümcemde zamanında görücü usulü ile evlenmiş.. kocası önceside nişandan ayrılmış. O nişanlısına çok aşıkmış sürekli ondan bahsedermiş..Benzerbir şeyi kuzenim yaşadı,eşiyle görücü usulü evlendikten sonra başkasına aşık olduğunu öğrenmiş..
Bizim belki de çoğu kadının yapmadığı bir şey yapıp, her fırsatta kıza olan duygularını dinlemiş hatta onunla birlikte ağlamış..
Dert ortağı olmuş bir nevi.
Gel zaman git zaman kuzenime aşık olan enişte bey o günler için binlerce kez özür dilemiş ve şu an çok mutlu bir yuvası,4 de çocuğu var eş kişisinden..Adamda da öfke sorunu vardı ne tesadüf!
Bu ikili ilişkilere asla akıl sır ermez,kimi sineye çeker sabreder bu çoğumuza göre de gurursuzluk ile tabir edilir;kimi de resti çeker ve sindiremez....İlişkinizi de, eşinizi de, kendinizi de en iyi siz bilirsiniz....Ne değer ne değmez sorunun cevabı sizde?
çok zor bir durumdayım evet karamsarlık çok kötü benim eşim asla yapmaz diyen biriydim ben.güvenim kırıldı eskisi gibi olmaz tabi asla.bide üstüne beni şuçluyor adam deli oluyorum ben dayım olaylarında filan ailemin yanında olmuşum onu bu duruma ben itmişimO kız yüz vermemiş, yüz verene de denk gelebilirdi. Belkide gelmiştir. Kimbilir? Güven kırıldı mı bir defa, kuşku düştü mü yüreğine, çok zordur geriye dönmesi.. unutabilecek misin? Yeniden güvenecek misin ? Bunu sorgula önce.
Suçunu sana yıkmaya çalışıyor . ‘Bu durumunda özür diyeceğine nasıl böyle bir bahane arkasına sığınırsın ‘ de . Kendini asla suçlama. Hiç bir bahane aldatılmayı gerektirmez . Bu alçakça.çok zor bir durumdayım evet karamsarlık çok kötü benim eşim asla yapmaz diyen biriydim ben.güvenim kırıldı eskisi gibi olmaz tabi asla.bide üstüne beni şuçluyor adam deli oluyorum ben dayım olaylarında filan ailemin yanında olmuşum onu bu duruma ben itmişim
boşamadım diye bir olay yok daha ortada 3 gün oldu öğreneli.karşılık alsaydı nolurdu diye de düşünüp duruyorum merak etmeŞimdi adami bosamamisssin öğrendiğin şeylerden sonra aşık olmuştur desek gidip bosanacakmisin adama kız belli ki karşılık vermemiş verse ne olurdu bi düşün dur bakalım
bak seeen.çok zor bir durumdayım evet karamsarlık çok kötü benim eşim asla yapmaz diyen biriydim ben.güvenim kırıldı eskisi gibi olmaz tabi asla.bide üstüne beni şuçluyor adam deli oluyorum ben dayım olaylarında filan ailemin yanında olmuşum onu bu duruma ben itmişim
Zaten sevdiğini bilsem yanında durmam bir ara hoşlanmış ben yeni öğrendim adam beni sevdiğini söylüyor üzgün olduğunu olmaması gereken bir duygu yaşadığımı söylüyor bariz başkasını sevse kimse durmaz emin ol
Yok canım birebir tanıyoruz bu kişileri.. Adam şu an eşiyle evli hala, kadının hiçbir şeyden haberi yok. Diğer kız iletişimi kesti ama adam hala whatsapp iletisinde bile kıza gönderme yapıyor. Biz bile anlıyoruz ama eşi nasıl anlamıyor bilmiyorumAy yazık ben burda 2 kadınada üzüldüm
Adamda pisliğin önde gideni...
Bu konuyu burda mı okumuştun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?