- 4 Temmuz 2019
- 179
- 35
- 98
- Konu Sahibi Tarantlarr
-
Greencard hemen olmuyor bildiğim. Süreci var. Karar sana ve ailene ait tabiki. Ben kendi fikrimi söyleyim amerikaya gitmem. Gurbet zor birsey. Bak asker olsa da doğu yada batida ailenden uzak bir yerde yasasaniz o bile insana bir yastan sonra cok koyuyor. Kaldi ki amerika uzak. Dedigim gibi karar sizin. Ailenizin haberi varmi yani tek basiniza karar verecginiz bir konu değil. Tavsiyem acele etmeyin durumlar belli oldukca uzun uzun dusunun. Neresinin iyi olacagini allah bilir tabiki. Hakkinizda hayirlisi olsun
Durumu nisanlinizin yeteneklerine göre değerlendirmek gerekirMerhaba; erkek arkadaşımla ciddi bir ilişkimiz var, evlilik düşünüyoruz uzmanlık sınavlarına girdi Askerlik, büyük ihtimalle kazanacak haber bekliyoruz ayrıca greencard’a başvuru yapmıştı çıktı siz olsanız gelecek için ne yapardınız? Amerika ya gitmek mi Türkiye de kalmak mı?
Yurt dışına özenip gitmeyin hayatımız kurtulacak gözü ile bakanlar hep hayal kırıklığı içinde ya geri dönüyor ya en vasıfsız işlerde çalışmak zorunda kalıyor... etrafimda o kadar cok insan var ki bu durumda... Çok iyi düşünün... Sahil kenarında sürekli tatilde gibi olacaksınız kesinlikle memlekette kalırdım ben...
Siz zaten gitmeye niyetlisiniz su yazilanlara bakılırsa umarım pişman olmazsınız...Evet amacımız hayatımızın kurtulması para kazanmak rahat ferah yaşam tabi ki ilk Ten gidersek çok sıkıntı çekeceğiz dil, en basiti sudan çıkmış balığa döneceğiz ama benim bir kardeşim var 5 sene kalırsak orda yanımıza alabiliyor muşuz? Herkesin hayatını etkiler bizim durumumuz eğer burda kalırsak İstanbul dışı deniz olan bi şehirde rahat huzurlu kafayla kendi yağımızda kavruluruz arafta kaldık
Amerikanin şartlarini cok detayli birebir yaşamiş birinden ögrenin.Kulağa hoş geliyor ama yaşamasi nasil acaba? Bunu ancak yaşayan bilir.hakkinizda hayirlisi olsun
Yani birebir deneyimlemek ayri ve herkesin imkanlari da esit degildir.ama siz yine de sorabileceginiz her seyi sorun.Biz 10 yil once iş dolayisiyla Turkiyenin cok popüler bir turizm cennetine tasindik.Halen burdayiz ama size yemin ederim ki hiç bir şey ama hiç bir şey dısaridan göründüğü gibi değil! Video izlemek aydinlatmaz.Yasayacaginiz yerin saglik sistemi nasil ? Varsa kira ne kadar? Dil okullari hakkinda detayli bilgi? Bir de ben Amerikaya gidenlerin 5 yıl boyunca giriş ,çıkış yapmadiklarini duymuştum .tüm bunlara katlanacak misiniz? Cok iyi düşünün ,zamaniniza,enerjinize yazik olmasinEvet video atan çiftleri izliyoruz ama denemeden yaşamadan da olmuyor
Yok Sahil güvenlik olacak olursa Türkiye’ de il il gezeceğiz. Amerika ise birikim 0 şöyle ki evlendiğimizde düğünümüzde hiç bir masraf yapmadan çıkmayı düşünüyoruz burada kayıt giderlerini saymıyorum bile Amerika da hiç tanıdığımızda Yok sadece ben ve eşim birbirimize destek olacağız Maddi zaten parlak olsak hiç düşünmeyiz zor işler farkındayım bilmiyorum burda kendi yağımızda kavrulmak varken cazip geliyor ilerisi gelecek için ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?