Siz olsaydınız ne yapardınız?

Merhaba bayanlar,

Benim konularımı bilenler bilir. 8 aylık evli kaldım. Eşimde ciddi cinsel sorunlar vardı. Hatta öpme sarılma bile yoktu. Temas sevmiyorum diyordu. İlk el öpmeye gidince kaynanam beni istemediğini söyledi hakaret etti ben de anneme anlatmıştım annem de aradı kavga yaptılar. Ramazan bayramında da arayı düzeltmeye gidecektim eşim ailesine tek başına gitti şehir dışına. Kaynanam tek gel demiş. Annem de ona sinirlendi eşimin teyzesine durumu söyledi. Sorun olduğunu anlattı. Annesine anlatmadı çünkü annemle kaynanamın araları yoktu. Eşimin ailesi de bayram dönüşü eşimi erkek kardeşiyle birlikte gönder beni eve almadı. Evden çıkardı. Kaynanam eşime demiş ki -senin sorununu anlattı gururunu kırdı eğer barışırsan sana sütümü helal etmem. Ben de eşimi seviyorum destek çıkardım ama olanlar böyle. ben de maddi manevi tazminat davası açtım ve takılara el kondurdum. Siz olsaydınız ne yapardınız??? Eşimin ailesinde haklılık payı var mı?
Çok iyi yapmışsın. Helal olsun. Sakın bu kararından geri dönme :KK15:

ben olsam cinsel sikiintisi olan belki gay belki iktidarsiz, noldugunu ancak kendi bilen bildigi halde benimle evlenen psikolojimi bozan bu oksijen israfi adamdan kurtuldum diye sevinirdim. haklilar mi diye baslik acmaz, insallah bir hemcinsimin daha kanina girmezler diye dusunur hayatima bakardim.

Merhaba bayanlar,

Benim konularımı bilenler bilir. 8 aylık evli kaldım. Eşimde ciddi cinsel sorunlar vardı. Hatta öpme sarılma bile yoktu. Temas sevmiyorum diyordu. İlk el öpmeye gidince kaynanam beni istemediğini söyledi hakaret etti ben de anneme anlatmıştım annem de aradı kavga yaptılar. Ramazan bayramında da arayı düzeltmeye gidecektim eşim ailesine tek başına gitti şehir dışına. Kaynanam tek gel demiş. Annem de ona sinirlendi eşimin teyzesine durumu söyledi. Sorun olduğunu anlattı. Annesine anlatmadı çünkü annemle kaynanamın araları yoktu. Eşimin ailesi de bayram dönüşü eşimi erkek kardeşiyle birlikte gönder beni eve almadı. Evden çıkardı. Kaynanam eşime demiş ki -senin sorununu anlattı gururunu kırdı eğer barışırsan sana sütümü helal etmem. Ben de eşimi seviyorum destek çıkardım ama olanlar böyle. ben de maddi manevi tazminat davası açtım ve takılara el kondurdum. Siz olsaydınız ne yapardınız??? Eşimin ailesinde haklılık payı var mı?
doğru olanı yapmışsın. Beyefendinin ç.kü bu kadar yüce olsaydı zaten kimsenin diline düşmezdi ;)

Haklılar.
Cinsellik dediğin nedir?
Başında kocan olarak durması neyine yetmedi?
Git yalvar da affetsin.
Kk'da ilk defa bir yoruma beğenmedim işareti verdim.
Şaka yapıyor olmalısınız. Değil mi?
Başında kocan olarak durmasi neyine yetmedi ne demek?
Öyle kocayı evde barındıracağina eve ö.küz bağla daha iyi.
Cinselliği geçtim kadına dokunmuyormus bile!
En son durumu merak ediyordum Elifffcikkk Elifffcikkk lütfen geri adım atma.

Elbette ironi yapıyorum.
Ancak konu sahibi mesajında pişman olduğunu, kocasını sevdiğini yazmış.

Yaptığım ironi gerçek olmak üzereymiş.

hahah çok güldüm doğru.

Haklılar.
Cinsellik dediğin nedir?
Başında kocan olarak durması neyine yetmedi?
Git yalvar da affetsin.
Ne demek cinsellik dediğin nedir bend3 evli değilim ama evliliğin temelidir cinsellik bir kadın eşi tarafından arzulanmak o duyguları yasamak taramak ister ki bu bayanın eşi onu öpmüyor elini bile tutmuyormuş ne kadar üzücü kırıcı bir durum konu sahibi siz en doğru olanı yapmışsnz umarım bundan sonraki hayatnzda gerçek aşk sevgiyi yaşar kadın olduğunuzu hissedersinz.

Ben o arkadaşın ironi yaptığını düşündüm..bilemedim ki yanıldım mı?

Ne demek cinsellik dediğin nedir bend3 evli değilim ama evliliğin temelidir cinsellik bir kadın eşi tarafından arzulanmak o duyguları yasamak taramak ister ki bu bayanın eşi onu öpmüyor elini bile tutmuyormuş ne kadar üzücü kırıcı bir durum konu sahibi siz en doğru olanı yapmışsnz umarım bundan sonraki hayatnzda gerçek aşk sevgiyi yaşar kadın olduğunuzu hissedersinz.
Size hak veriyorum.
Ancak konu sahibi hala kocasını seviyor ve pişman.
İroni yapmıştım ama gerçekmiş.

Back
X