Siz olsaydınız ne yapardınız?

İroni canımcım.
Sen de arada okuduğunu anlama çalışmaları yap.

Benimki de ironi canımcım(?)

Senin 1 günde kullandığın kelimeden çoktur benim okuduğum kitap sayısı. İnsanlara orada burada laf sallayacağına azcık kendini geliştirmeye çalış.

Sana çok denk geliyorum. İnsanlar her defasında yerden yere vuruyorlar seni ama herhangi bir düzelme belirtisi de yok gördüğüm kadarıyla.

Yazık sana :KK15:

Çok iyi yapmışsınız. Konularınızı hatırlıyorum, sizin eşiniz resmen göstermelik evlenmiş sizinle benim fikrim. Genç kadınsınız kurtulun gitsin

Ay ne sevmesi ya adam gay büyük ihtimalle. Kullanmış sizi resmen ondan evlenmiş sizinle bunu yapan her şeyi hak eder ben tanıyan tanımayan herkese anlatırdım ki bari başka kızların başını yakamasın. Vajinismusla bunun bir tutan olmuş yorumlarda hiç alakası yok, anası da gayet biliyordur oğlunun yediği haltı.

İyi yapmışsın seviyorum demeyi de bırak yerden göğe haklısın çünkü.

yok yalvarmak değil. Ben yine vicdan yaptım eşime yazdım. Gel destek olayım tedaviye baktıralım insan hastalıkta sağlıkta destek için evlenir. Yok benim sorunum yok ailem istemiyor diyor
İyi de bu bariz yalvarmak.

Onlar da karsi dava acarlar ozel meseleyi yaydi diyerek.. gerci esinde onu dusunecek cap goremedim anasi ne derse onu yapacak gibi

Benimki de ironi canımcım(?)

Senin 1 günde kullandığın kelimeden çoktur benim okuduğum kitap sayısı. İnsanlara orada burada laf sallayacağına azcık kendini geliştirmeye çalış.

Sana çok denk geliyorum. İnsanlar her defasında yerden yere vuruyorlar seni ama herhangi bir düzelme belirtisi de yok gördüğüm kadarıyla.

Yazık sana :KK15:
Bundan sanane.

Yayilmasina start veren anneniz yalniz.
Annem dedi ki, hem oğullarında sorun var biliyorlar hem de bayramda şehir dışına tek gel diyor kaynanan. Bayramda karısını yalnız bırakamaz. Daha çocuk konusunda ailesi bakire değil lafını söyledi ayrılık olursa bunlar neler neler çıkarır ne iftiralar atar

Şeytan diyor bana inanmayan görümceye Kadınlar Klübünde evlendikten beri açtığım konuların resmini çek gönder. Sorun benim eşimde ama ailesine diyor ki biz hergün yakınlaşıyorduk yalan söylüyor. Kabullense ben çok soğuğum huyum böyle dese ailesi de belki destek çıkar.

1565178989998.webp

Seviyesizliğini de al ve git başımdan ya :KK70:
Kv si aylarca kalınca katlanmak zorunda kalan, kocisi boşar diye korkudan ses çıkaramayan kadın gelmiş bana atar yapıyor.

Senin gibileri sulu dereye götürür susuz getiririm ben yavrum.

Çalışan ama ezik kadın :halay::KK76::KK48::KK71:

Derdini benimle değil yiyorsa kocanla hallet klavye aslanım benim :))

Back
X