- 14 Ocak 2021
- 121
- 225
- 18
- 34
- Konu Sahibi yorukshale
-
Merhabalar aynısını yaşadım. Televizyon alıcaktım eşim altın bozduralım de öderiz 1000 tl taksitle dedim. Zorlandık ama ödedik. Halı borcumuz vardı satalım altın dedik istemedim. Tuttuk taksitle ite ite ödedik. Sonra o altınlarla araba aldık. Yine borcumuz var ama kolay birşeye sahip olunmuyor özellikle türkiyede :)kızlar merhaba. ben size bir şey danışmak istiyorum. konumuz, borçlarınız için bir yandan düğünde takılan, elinizde kalan para ve bir yandan evlilik tazminatınız ile borçlrınızın %80nini kapatmak gibi bir imkanınız var. borçlarınızın hepsini kapatır mıydınız? yoksa 1 sene zorluk çekip 25 30 bin tl gibi bir parayı kenarda mı tutardınız??
Ben borçları ödemeye çalışıp toplu paraya dokunmazdimkızlar merhaba. ben size bir şey danışmak istiyorum. konumuz, borçlarınız için bir yandan düğünde takılan, elinizde kalan para ve bir yandan evlilik tazminatınız ile borçlrınızın %80nini kapatmak gibi bir imkanınız var. borçlarınızın hepsini kapatır mıydınız? yoksa 1 sene zorluk çekip 25 30 bin tl gibi bir parayı kenarda mı tutardınız??
Kapatirdimkızlar merhaba. ben size bir şey danışmak istiyorum. konumuz, borçlarınız için bir yandan düğünde takılan, elinizde kalan para ve bir yandan evlilik tazminatınız ile borçlrınızın %80nini kapatmak gibi bir imkanınız var. borçlarınızın hepsini kapatır mıydınız? yoksa 1 sene zorluk çekip 25 30 bin tl gibi bir parayı kenarda mı tutardınız??
birikimine dokunma 20 bin az para değil bencekızlar hepinize çok teşekkür ederim geç dönüş yaptım ama sanırım ben de dişimi sıkacağım çok büyük para değil malesef ama olsun doğru diyorsunuz
Kenarda tutardımkızlar merhaba. ben size bir şey danışmak istiyorum. konumuz, borçlarınız için bir yandan düğünde takılan, elinizde kalan para ve bir yandan evlilik tazminatınız ile borçlrınızın %80nini kapatmak gibi bir imkanınız var. borçlarınızın hepsini kapatır mıydınız? yoksa 1 sene zorluk çekip 25 30 bin tl gibi bir parayı kenarda mı tutardınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?