- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
Bir konuda size danışmak istiyorum. Bizim bi ortam var herkesle aram hemen hemen iyidir. Yani elimden geldiğince selam veririm, konuşurum. Bu ortama yeni biri geldi başlarda selam veriyordum ,hâl hatır soruyordum baktım karşı tarafta bir adım göremeyince kendimi geri çektim. Bir daha onunla konuşmayacağım diye. Bunun bir arkadaşı var onunla aramız iyi ,konuşuruz ,görüşürüz. Onunla samimi olduk diye mi tavır yaptı bilmiyorum aklıma başka bir şey gelmiyor. O kıza da sordum senin arkadaş niye böyle yapıyor ,benim hakkımda sana bir şey dedi mi dedim. Yok ,dedi .
Kızlar şimdi sürekli yüz yüzeyiz ister istemez kafaya takıyorum. Benim konuştuğum ,sevdiğim kişiler onun yanındaysa yanlarına gidemiyorum mesela böyle olumsuzluklar oluyor. Hoş gitsem de ne yapıyo ediyo onları topluyor başka yere götürüyor. Yani dışlanmış hissediyorum o hissi veriyor. Çok kötü hissediyorum. Aynı ortamda olmazsak umursamazdım ama konuştuğumuz kişiler ortak olunca durum böyle oluyor. Ben baskın biri değilim yani konuşurum evet ama insanları kendime çok da çekemem. Ortada neden olduğunu bile bilmeden bir gerginlik yaşatıyor.
Mesela yanımda biri var geliyor onla konuşuyor beni görmemezliğe vuruyor vs...
Ne yapmalıyım sizce?
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Eve bir gün davet etmeyi de düşündüm ama değmez diyorum çünkü ben bunu hak edecek bişi yapmadım.
Direkt yüzüne sormak da aklıma geldi niye böyle yapıyosun diye ? Ama bunu da yapmak istemiyorum. Çünkü ne öncesinde ne sonrasında hiç bir samimiyetimiz yoktu zaten. Evet tavsiye verin lütfen ...
Kızlar şimdi sürekli yüz yüzeyiz ister istemez kafaya takıyorum. Benim konuştuğum ,sevdiğim kişiler onun yanındaysa yanlarına gidemiyorum mesela böyle olumsuzluklar oluyor. Hoş gitsem de ne yapıyo ediyo onları topluyor başka yere götürüyor. Yani dışlanmış hissediyorum o hissi veriyor. Çok kötü hissediyorum. Aynı ortamda olmazsak umursamazdım ama konuştuğumuz kişiler ortak olunca durum böyle oluyor. Ben baskın biri değilim yani konuşurum evet ama insanları kendime çok da çekemem. Ortada neden olduğunu bile bilmeden bir gerginlik yaşatıyor.
Mesela yanımda biri var geliyor onla konuşuyor beni görmemezliğe vuruyor vs...
Ne yapmalıyım sizce?
Siz olsaydınız ne yapardınız?
Eve bir gün davet etmeyi de düşündüm ama değmez diyorum çünkü ben bunu hak edecek bişi yapmadım.
Direkt yüzüne sormak da aklıma geldi niye böyle yapıyosun diye ? Ama bunu da yapmak istemiyorum. Çünkü ne öncesinde ne sonrasında hiç bir samimiyetimiz yoktu zaten. Evet tavsiye verin lütfen ...