Siz olsaydınız ne yapardınız?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
merhaba kızlar,

belkıde buyuk bır dert deıl ama paylasmak ıstedım farklı fıkırlere ıhtıyacım var...
benım 3 haftalık bır ılıskım var , kendısını 2 aydır tanıyorum gorusuyorum...
aynı sehırde degılız ,o genelde gelıyor; ama bu karlı havalardan felan dolayı artık ankaraya gelmesı zorlastı...

benımde fınal donemıme gırmek uzere oldugum ıcın 17,18 ocaga kadar buraya gelse dahı gorusemeyecegım derslerımı toparlamam ıcın...kendısınden hoslanıyorum ve hem gormek hemde araya o kadar zamanın gırmesını ıstemıyorum

ve yılbasına beraber gırmek gıbısınden bır ıstegımız vardı, ben bursaya gıtcektım arkadasımın yanına, oda benı bursaya gelıp alıp oradan onun bulundugu sehre gıdelım seklınde bı dusunce oldu... bursadakı arkadasımın evı kalabalık oldugu ıcın orda kalamayız... sevgılım onun evınde kalmamı ıstıyor... ankaraya geldıgı zamanlarda gunduzlerı bazen kuzenın evınde oturduk fılm ızledık, yemek yedık, kendısının asırı bı hareketı olmadı...
ona benden bazı seylerı beklememesını taa en basından solemıstım zaten, o da tamam demıstı

kalırsam bı gece kalacagım ama bır turlu karar veremıyorum, fıkırlerınızı beklıyorum... basıma ılk defa boyle bırsey gelıyor fıkırlerınızı beklıyorum

tam olarak sorunu anlayamadım cnm ya,kalmak konusunu mu soruyorsun gitmek konusunu mu yoksa buluşmakmı?biraz açar mısın

hımm yani yakınlaşma gibi bi sakıncan var onu mu soruyorsun acaba olur mu diye
eğer doğru anladıysam ateşle barut hiç bi zaman yan yana duramamıştır
hele bi de yılbaşı gecesi
malum alkol fln derken olmaması zor gibi

ecem ve meltem ılgınız ıcın tesekkur ederım
ben alkol kullanmıyorum zaten, o kullanıyor ama ıcse de cok ıccegını sanmıyorum...
benım tereddutum ben hıc bı erkek arkadasımın evınde kalmadım gerek olmadı ankaradaydık hep, ve kalınsada bı suru kısı oldu hep...

dedıgım gıbı kuzenın evındede yalnız kaldıgımızda normal olan seyler oldu , öptü sarıldı bunlar yani...

ama yınede dedıgım gıbı kalmaya gıtmek konusunda emın deılım, yerımde olsaydınız napardınız?

2 ay tanıdığın biriyle bir gece geçirmek hiç doğru değil cnm :1no2:
Daha çok tanı ona daha çok güvendiğin zaman belki olabilir ama böylesi sakıncalı

cnm ben olsaydım okadar az tanıdığım bir erkekle kalmazdım.bence kalma.ileride pişman olacağın şeyler yaşamasan bile okadar az tanıdığın bir insanla aynı evde kalman,kafasında iyi şeyler düşünmemesine neden olabilir senin açından.dışarıya falan çıkın ama bence kalma cnm.a.s.

Bence 3 haftalık bir ilişki ve 2 aylık tanıma süreci aynı evde kalmanız için yerli değil tatlım. 3 haftadır birlikte olduğun birinin evinde kalman yanlış diye düşünüyorum :teselli:

zaten konuyu buraya taşıyorsan senin de kafanda kuşkular var demektir. şimdi herkes sana "git canım nolacak" dese sen gayet rahat gidip kalıcak mısın? eğer tereddütlerin varsa, kararsızsan kalma derim.

asla gitmezdim. yakınlaşmayı bırak Allah korusun başına bişi gelse annene babana durumu nasıl açıklarsın? her şeyi düşünmek lazım. çok da gerekli bir şey değil bana göre.

2 aydır tanıyorsun 3 haftalık bir ilişki kimse kimsenin ahlak bekçisi değil aa ne ayıp filan demek doğru değil ama kendi yaşadığım şeyden örnek verebilirm. yeni tanıdığım ama kuzenimin iş arkadaşı olan biriyle çıkıyordum. kendisi üniversiteden arkadaşımdı ama bir muhabbetimiz yoktu. bir gece geç saate kadar eğlendik. biz evde iki kız kalıyoruz diye kuzenim bizde kalmasında sakınca olmadığını söyledi. kaldı. bütün gece yanında sadece uyuymam için türlü taklalar attı. hayır dedim. gittim odama kapımı kitledim yattım. sonra dayanamayıp su içme bahanesyle odasına doğru gittim. huzursuz olmuştum çünkü. telefonunun ışığının yandığını gördüm. hayatımda ilk defa bir başkasına ait telefona izinsiz baktım. gelen mesajı okuyunca şok olmuştum. bir arkadaşı bu gece o kızı s...mezsen aletin seni asla affetmeyecek yap her ne olursa olsun yazıyordu. sabah uyanır uyanmaz ona evden ve hayatımdan kovdum. çok basit bir olay bu ama asla bir erkeğe helede yeni tanıyorsan asla güvenme. gerekirse otelde tek başına kal ama gitme. bana göre 2-3 haftalık bir ilişkide elimi tutabiliyor olması bile mucizedir. sarılmak öpmek ne haddine.

sanırım benım anladıgım kadarı ıle sen cok gıtmek ıstıyorsun ama ıstemedıgın ya da yanlıs bısı olursa dıye cok cekınıyorsun tum gece boyle tetıkte olman yerıne ondan soz al ve ayrı odalarda yatın ya da sabaha kadar fılm ızleyın ısıkları kapamayın ne bıleyım kendını koruma altına al derım..
ama eger daha fazla endısen varsa gıtme zaten onun yerıne otelde kal daha ıyı..

ha bı de fıkrımı sorcak olrsan bence kalma..

başkaları varken bile öpüp kokluyorsa yanlızkn neler olacak bunları göze alabiliyosarsan kal.ama görüşüm kesinlikle kalma arkadaşların dediği gibi ateşle barut yan yana durmaz.sen ne kadar olmaz desende gör bakalım

canlarım fıkırlerınız ıcın oncelıkle tesekkur ederım...

ben sadece yılbasına onunla gırmek ıstıyorum...

dedıgım gıbı aslında arkadasımın evınde kalacaktık ben zaten arkadasımla uyucaktım...
ama onun sevgılısi, ev arkadasının sevgılısı arkadaslar derken ev cok kalabalık oldu...
sımdı zaten ben hala aıleme bısey demedım, tasarı seklınde durum...

daha onceden kuzenın evıne gıtık dedıgım gıbı ama bısey olmadı , ben zaten en bastan solemıstım ona benım sınırlarım var dıye...

dedıklerınız cok dogru dedıgım gıbı zaten emınım ben gıdeyım demıyorum, hedıyesını felan almıstım tek ıstedıgım onu vermek ve yenıyıla beraber gırmektı, o gun tam gun calıstıgı ıcın ankaraya gelse de saat 01:00den once gelemeyecek...

belkıde kargolarım

bırıncısı aıleme hıc yalan solemek durumunda kalmadım bugune kadar, ıkıncısı erken oldugunu dusunuyorum, o zamanında ogrencı evınde yasamıs ona gore normal bu durumlar, benı zorladıgı bısey olmadı , hanı gunluk bıseyde yasamıoruz ama yıne de ıcım rahat etmemıstı

cnm kalmanız şart değil ki dışarıda girin gene yılbaşına beraber.maksat beraber olmak madem,dışarıda eğlenin bence.

benim yerimde olsaniz demisin dimi ?
ozaman ben gitmezdim hele ki daha cok yeni ve cok iyi tanimadigim bi erkekle ayni evde bas basa asla kalmazdim bana ters, pisman olacagin seyler olabilir dikkatli ol
saygilar

yok canımcım hayatta olmaz dıe bısey yok, hem buyuk konusmak ıstemem hıcbıseyle ılgılı, hemde kımseyı kınamam da bu konularda...

baskasının yanında da asırılıgı yok kuzenı dısarı cıktıgında optu o kadar gerısınde yoklamadı nereye kadar ılerı gıdebılırım gıbısınden...

dedıgım gıbı ne hanı gunubırlık bı ılıskı, ne de kesın evlenıcez dıe baslayan bı ılıskı, ben oncekı ılıskılerımde de erkek arkadsımı sadece öptum gerısı gelmedı...

canım bır kac arkadasınız daha olsa bence hayet kalabılırsınız bırlıkte ama sız bılırsınız tabı kı..
bu devırde cok guvenmek de akıl karı degıl hanı

valla gidip kalırsan çok pişman olursun ve kendi seviyeni düşürürsün ,olacaklarda belli gidersende kendi düşen ağlamaz

cnm kalmanız şart değil ki dışarıda girin gene yılbaşına beraber.maksat beraber olmak madem,dışarıda eğlenin bence.
işte sekerım ben o ankaradayım o baska sehırde hanı nereye kadar dısarıda kalıcam,ıste ankaraya gelemıor yoksa burda eglenır sonra benı eve bırakırdı hıc sorun olmazdı
benim yerimde olsaniz demisin dimi ?
ozaman ben gitmezdim hele ki daha cok yeni ve cok iyi tanimadigim bi erkekle ayni evde bas basa asla kalmazdim bana ters, pisman olacagin seyler olabilir dikkatli ol
saygilar
evet canım fıkırlerınız onemlı benım ıcın, benım bır kafa karısıklıgım oldu ve burdan olaya dısarıdan bakan arkadaslarımdan fıkır almak ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…