- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
ecem ve meltem ılgınız ıcın tesekkur ederım
ben alkol kullanmıyorum zaten, o kullanıyor ama ıcse de cok ıccegını sanmıyorum...
benım tereddutum ben hıc bı erkek arkadasımın evınde kalmadım gerek olmadı ankaradaydık hep, ve kalınsada bı suru kısı oldu hep...
dedıgım gıbı kuzenın evındede yalnız kaldıgımızda normal olan seyler oldu , öptü sarıldı bunlar yani...
ama yınede dedıgım gıbı kalmaya gıtmek konusunda emın deılım, yerımde olsaydınız napardınız?
başkaları varken bile öpüp kokluyorsa yanlızkn neler olacak bunları göze alabiliyosarsan kal.ama görüşüm kesinlikle kalma arkadaşların dediği gibi ateşle barut yan yana durmaz.sen ne kadar olmaz desende gör bakalım
işte sekerım ben o ankaradayım o baska sehırde hanı nereye kadar dısarıda kalıcam,ıste ankaraya gelemıor yoksa burda eglenır sonra benı eve bırakırdı hıc sorun olmazdıcnm kalmanız şart değil ki dışarıda girin gene yılbaşına beraber.maksat beraber olmak madem,dışarıda eğlenin bence.
evet canım fıkırlerınız onemlı benım ıcın, benım bır kafa karısıklıgım oldu ve burdan olaya dısarıdan bakan arkadaslarımdan fıkır almak ıstedımbenim yerimde olsaniz demisin dimi ?
ozaman ben gitmezdim hele ki daha cok yeni ve cok iyi tanimadigim bi erkekle ayni evde bas basa asla kalmazdim bana ters, pisman olacagin seyler olabilir dikkatli ol
saygilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?