- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
olabılır canım dedıgın gıbı...bence kesınlıkle kalma belkıde senı denıyo ınsan yıllarca tanıdıgına bıle guvenemıyo bence yapma
biliyorum canım:1no2:ya güzelim aynı şehirde değilmişsiniz..ilişkiniz çok zor olacak...
biliyorum canım:1no2:
bır ıhtımal aynı sehre dusmeyı beklıoruz aslında
hayırlısı bakalım
umarım aynı sehre duserız
ama burda ayrı sehırlerde olup ılıskısını surduren, ayrı ulkelerde olup yıne de ılıskısını surdurenler var
onları gorunce cok sıkayet etmemeye calısıyorum
bu aslında benım zaman zaman umıtsızlık yasadıgım bır konu
ayrı yerlerdeyken ilişki sürebilir tabi ki..
ama sanki önce birlikte olmaya başlansa, ilişki biraz temellense, sonra ayrı düşülse daha sağlıklı yürüyo die düşünoyrum..
beraber kalma işine de daha erken derim.. biraz daha ilerleyin hele bi, o sonra gelir..
demekkı boyle ıyı hıkayelerde varbizde eşimle ayrı şehirlerde idik..hemde yıllarca...evlendik ama çokkkkkkkkkk zor.....her zaman yürümüyor-tatlicadiarzu-
bende pısmanlıgı goze alamadıgım ıcın gıtmeyecegım...Bence gitmemekle en dogru karari vermissin.Emin ol pisman olmayacaksin.
bence çok erken senden hoşlanıyorsa yada seni gerçekten istiyorsa ( ama tensel anlamda değil ) sabretmesini bilir. biraz ağırdan almakta her zaman fayda vardır arkadaşım.
evet haklısın canım
aslında erkeklerde sabretmek emek vermek ıstıyorlar oyle degıl mı?
kesinlikle canım.. herşeyi yavaş yavaş yaşayın aceleye gerek yok öyle olduğunda daha değerli ve güzel olacağını göreceksin :)
heh iste bence de boyle birsey ya evet tir ya da hayirdir eger bu kadar karmasiksanonun cevabi yine hayirdir cunku emin olmadan attgin adimlar pisman edecek ya da yanlis birsey yasamasan bile seni rahatsiz edecektir.bence cnm daha yeni tanıdığın biriyle aynı evde başbaşa kalman doğru değil tabiki ben ve arkadaşlar nedesek bişey farketmeyecek karar senin pişman olacağın hiçbirşey yapma kafanada bu kadar çok takılıyosa gitme
bence cnm daha yeni tanıdığın biriyle aynı evde başbaşa kalman doğru değil tabiki ben ve arkadaşlar nedesek bişey farketmeyecek karar senin pişman olacağın hiçbirşey yapma kafanada bu kadar çok takılıyosa gitme
yerınde olsam cok uzun bır sure degıll tanıdıgım donem 2 ay 3 dıyelım hoslansamda ılıskım oturmadan cok ısrarda etse onca yola zahmete katlanıp bır gece onu gormek ıcın gıtmem...benım musaıt oldugum zaman o gelsın dıye beklerım.....ne kadar bastan erkeklere tavız verırsen o kadar uzulen sen oluyosun...bence gıtme arkadasım
heh iste bence de boyle birsey ya evet tir ya da hayirdir eger bu kadar karmasiksanonun cevabi yine hayirdir cunku emin olmadan attgin adimlar pisman edecek ya da yanlis birsey yasamasan bile seni rahatsiz edecektir.
Kesinlikle kalma, millet 3 senelik kocasina güvenemiyor, 3 haftalik sevgilinin evinde kalmakta neymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?