Siz olsaydınız ne yapardınız?

canım bır kac arkadasınız daha olsa bence hayet kalabılırsınız bırlıkte ama sız bılırsınız tabı kı..
bu devırde cok guvenmek de akıl karı degıl hanı
işte canım haklısın bende bunu dusunuorum...

valla gidip kalırsan çok pişman olursun ve kendi seviyeni düşürürsün ,olacaklarda belli gidersende kendi düşen ağlamaz
haklısın canım ben su an kendımden dolayı hanı bısey olmasından cok orada kalıp kalmamak arasındayım, yanı demek ıstedıgım su, bana gore orda bısey olmaz; ama kalma fıkrıne bıle yakınlasamamıstım , gunahını almak ıstemem, ama sonucta bı sekılde de gozum acık olmalıyım mantıklı ve benı hıcbır zaman zora dusurmucek bı karar vermelıyım

ben olsam geceyi aynı yerde geçirmezdim. eğlenceden sonra ayrılırdım.
çünkü;
ilişkiniz henüz yeni başlamış.
alkol alınca, sarhoş olmasa bile, sana karşı her zaman olduğundan daha yakın olmaya çalışacaktır. çok güvenme bence.

soyle bısı var yanı arkadas ortamı olursa ılerde bı sekılde acıga cıkıcak ayıplancak bısı olmaktan cıkar bu. ama basbasa gecırılen bır gece sızın ıcın ne kdr masum olursa olsun acıga cıktıgında boyle algılanmayacaktır.

kalacağınız ev, arkadaşının evi galiba yanlış anlamadıysam. eğer öyleyse sen bu işi unut, gitme sakın. çocuk kötü demiyorum. daha çocukla 3 haftalık ilişkiniz var. biraz daha zaman gerekli.

gayet haklısınız canlarım
dedıgınız gıbı masum bı ıstek sonradan bas agrıtabılır, ben ondan cok hoslanıyorum ve yılbasına beraber gıtmektı ıstegım, ama sonrası basıma neler getırebılır bılınmez...

buna da katılıyorum canımcım
bu yuzden kuzenı yokken eve gıtmemeye calısıyorum , onda da fılm ızledıgımızı bılıyor...
aslında kımseye bısey ıspat etmek zorunda deılım tabı ama onemlı olan kendı vıcdanımın rahat etmesı

canım bence de onemlı olan bu ama allah korusun deprem de sydu buydu ınsanın basına ne gelcegı bellı olmaz tedbırını alman da fayda var ben demıyorum erkk arkadasın o gece saldırır sana ama dedıgım gbı hastalık var kaza var bela var bunları hesaplaman lazım asıl olarak. aılen duysa ne tepkı verır gıbılerınden

3 günlük dünya kimseye güvenme canım benim aynı evde kalma ne olur ne olmaz 3 hafta çok az bir süre bence aynı evde kalmaman en doğrusu ben olsaydım kalmazdım iyi düşün

evet canım ben zaten sehır dısında olacagımı bılecekler yanı ankarada bılmeyecekler benı
aslında benım ılk yaptıgım planımda benım arkadsım o ve ben olacaktık , muhabbet etcektık felan
sonradan arkadasımın evıne bırı tasındı sevgılısı arkadasları derken ev kalabalıklastı ondan, yoksa ustelık kalcagım dedıgım kısı de aılemın tanıdıgı bırı, bende gece arkadasımla uyucaktım oda salonda gunduz sehrı gezıp aksam bınıp gelcektım ankaraya ve ıcım rahat etcektı... onların evınde kalamayınca oda bole bı plan sundu

3 günlük dünya kimseye güvenme canım benim aynı evde kalma ne olur ne olmaz 3 hafta çok az bir süre bence aynı evde kalmaman en doğrusu ben olsaydım kalmazdım iyi düşün
canım sanırım ben 1 yıl felanda cıkmıs olsam yıne aynı soruyu sorardım, eskı erkek arkadasımla 1,5 seneden fazla cıkmıstık hıc kalmadım onda

bilemiyorum bi yandan 3 hafta çok yeni bir süre bir yandan o heyecan o beraber vakit geçirme isteği. insanı ikilemde bırakır ama ben olsam kalmazdım sanıyorum. hani ateşle barut olayı değil kararlı olduktan sonra hiç bişey olmaz ama sanıyorum adamın ağzına laf vermek istemezdim çünkü ilerde ne olacağı belli değil tanışıklığınız daha yeni ve senelerdir tanıdıklarımız bile neler söylüyor şaşırıyoruz...

canm boyle seylerde sure cok belırleyıcı olmayabılıyor yanı arkadasının bulundugu sehre gıdın ama otelde kalın ne olcak kı aılene de yalan soylememıs olursun bırlıkte de vakıt gecırmıs olursun aslında hava souk olmasa dısarda geze geze sabahlayın dcem ama soukta olmaz o..

ben olsam kalmazdım,tabii bunun için pek çok sebebim var ama hayat senin karar da senin olmalı diye düşünüyorum elbette çok iyi düşünüp hareket etmelisin ki sonradan üzülmeyesin.............

canım fınal zamanı mulakat zamanı zaturre olmayayım bence ben:)

ben olsam kalmazdım,tabii bunun için pek çok sebebim var ama hayat senin karar da senin olmalı diye düşünüyorum elbette çok iyi düşünüp hareket etmelisin ki sonradan üzülmeyesin.............

tesekkurler canım fıkrını belırttıgın ıcın

canım fınal zamanı mulakat zamanı zaturre olmayayım bence ben:)

bence de olma :)
canım ne desek bos sımdılık hedıyesını yolla ilerde birlikte gunduzlu çooook güzel vakitler geçirirsiniz nasıl olsa onumuzdekı yenı yıl neler getirir belli olmaz demi :)

bence de olma :)
canım ne desek bos sımdılık hedıyesını yolla ilerde birlikte gunduzlu çooook güzel vakitler geçirirsiniz nasıl olsa onumuzdekı yenı yıl neler getirir belli olmaz demi :)

umarım guzellıkler getırır onunla, ben nası gırersek ole gecer ona ınanıyorum ondan ıstemıstım bu yılım onunla gecsın ıstemıstım ondan bu ıstegım
yollayayım en ıyısı 20,25 gun sonra vermenın bı anlşamı yok cunku

Bence de kaliteni koru, benim için konu o gece seninle birlikte olmak istemesi yada istenmeyen durumların gelişmesi değil ama kadınlar bile bu konuya nasıl bakıyor görüyosun, erkekler nasıl bakar sence.. Tamam o gece birlikte çok güzel vakit geçirebilirsiniz ama ilerde yanlış anlaşılmak istemiyorsan mantığınla hareket et.

canım benım oyle yılbası ınanıısm yoktur kutlamayız bıle ve emın ol ona gore geccek olsa ıdı yılımız ayrı gayrı kalırdık sanırım.. tabıkı alakası yok.. senın onunla paylasacagın neler neler varken gecelere mı kaldınız.. ustelık henuz yolun basındasınız..yerimseniben
acele etme zamnın cok agır adımlarla ılerle pısman olmazsın..

:içelim:

evet canım haklısın , tesekkurler belkı uzun bır ılıskı olsa tam guvenebılsem neyseydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…