- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
evet canım cok haklısın, bu fınaller ve mulakatlardan cok daraldım, cok emek verdıgım bı sınavdan torpıl yuzunden kazanamadım felan derken, cok daraldım aslında bu yuzden bı nefes almak ıstedım cunku yıne onumde cok yogun bır 15,20 gun var, ve 1,5 gunum var sadece o sekılde degerlendırebılcegım, aslında su an sızlere bunları yazarken bıle bı yandan sunum hazırlıyorum,onuda ıhmal etmek ıstemıorumcanım benım oyle yılbası ınanıısm yoktur kutlamayız bıle ve emın ol ona gore geccek olsa ıdı yılımız ayrı gayrı kalırdık sanırım.. tabıkı alakası yok.. senın onunla paylasacagın neler neler varken gecelere mı kaldınız.. ustelık henuz yolun basındasınız..yerimseniben
acele etme zamnın cok agır adımlarla ılerle pısman olmazsın..
:içelim:
kesinlikle kalma sakın çok yanlış sonra pişmam olmakta var iyi dşün derim
evet canım haklısın, yanı her ne kadar soylemez etmez desem de, sonuna kadar guvenemem tabı kı...arkadasım kesinlikle kalma bu sana artı da getirecektir..varsın ayrı geçirin..ilişki 3haftalık nedir ki bu süre?
bence erkekler hem bende kal muhabbeti yapar hem de kalanların ardından kötü konuşur...bu böyledir ..güvendiğin yıllanmış bir ilişki de değil üstelik.
canım yukarı tukursen bıyık, aşağı tukursen sakal...seni çok iyi anlıyorum insan tabi sevdiğinin yanında olmak ister
sen ya arkadaşının evinde giriceksin yılbaşına hem bişe olurmu korkun olmayacak hemde elele tutmuş ve öpüşmüş olduğunuz için söylüyorum ilerlermi korkun olmayacak...
yada dışarda buluşup geceyi dışarda kutlamanız gerek....
fikrimi sorarsan ne kadar istesende aynı evde kalma derim ben kendi yaşadığım ilişkiden biliyorumki en masum olan gece bile bian gelip aynı yatkta son buluyo ben yaptım ama kimsenin yapması taraftarı değilim canım sonradan ne keşke fayda veriyo nede pişmanlık iyi düşün olurmu
canım yorumun benı guldurdu Allahta senı guldursunsırnaşık şeyBencede kalma arkadasim. Sen kendine güvensen bile Erkek milletine güven olurmu hic. hepsi kuduruk.birde yilbasi gecesi. Sakincali bir durum..
2 ay tanıdığın biriyle bir gece geçirmek hiç doğru değil cnm :1no2:
Daha çok tanı ona daha çok güvendiğin zaman belki olabilir ama böylesi sakıncalı
arkadaşla aynı fikirdeyim...yalnız kalmak için çok erken...bu gece özel hadi nolurr bak yeni bir yıla birlikte giriyoruz hadi fln gibi şeylerle alkolün etkisiyle senden fazlaca beklentileri ve istekleri olabilir..dikkatli olman gerek diyorum ben...günler torbaya girmediya..çok çok istekliyseniz ilişkiniz resmiyete binice birlikte kalırsınız..hoş onada olumlu bakmıyorum ben..neyse...kaydirigubbakcemile2
ecem ve meltem ılgınız ıcın tesekkur ederım
ben alkol kullanmıyorum zaten, o kullanıyor ama ıcse de cok ıccegını sanmıyorum...
benım tereddutum ben hıc bı erkek arkadasımın evınde kalmadım gerek olmadı ankaradaydık hep, ve kalınsada bı suru kısı oldu hep...
dedıgım gıbı kuzenın evındede yalnız kaldıgımızda normal olan seyler oldu , öptü sarıldı bunlar yani...
ama yınede dedıgım gıbı kalmaya gıtmek konusunda emın deılım, yerımde olsaydınız napardınız?
canım bende sanırım sızler gıbı dusunuorum kısonradan pişman olacağin şeyleri yapma bence
ben olsam kalmazdim asla
Eee arkadasim. Bu kadar yorumdan sonra ne karar verdim. merak ettim dogrusu.????Iyi düsün de karar ver. Sonra basinaböyle bir sey gelmesinde...
yok canım orada bı hareketı de olmadı, normal yanı , sevgılın elını tutar sarılır bunlardı kastım... canım zaten gıtmeyecegım, ileride rahatladıgım zaman derslerden o zaman da arkadasımda kalacagım , daha oncede kaldım o arkadasım aılesı ıle yasıyor, aılemede yalan soylememıs olacagım , gunduzde onunla bulusurum planım bu sekılde..."aşırı bi hareketi olmadı" demişsin burdan " bi hareketi oldugunu" çıkardım ben. erkek milletine güven olmaz. ya gitme yada kalacak başka yer ayarlasın benim fikrm bu
tesekkurleryerimde olsaydınız ne yapardınız demişsin Madem sordun
Yerinde olsaydım kalmazdım
aslında verdıgım kararı arkadasların emek verıp yazdıgı yorumlara verdıgım cevaplardan asıkar
gıtmeyecegım
onun yerıne kargoyla gonderecegım hedıyesını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?