Siz olsaydınız ne yapardınız?

evli barklı bir adam neden bir kızı hemde eski sevgilisini ekler ki..
..doğru mu bu. bence yanlış.
sorun eşinize. neden eklemiş.... bakalım açıklaması ne olacak......

cnm senın feceyı bılmedıgını bılmıyordum yanlıs bısı yazmak ıstemem ama durum hıcte masumane gorunmuyo o zaman dırek yalan soylemıs oluyo yanı..ozaman bende kızabılırdım yanı durum değıstı cunku

ben hiç sakin değilim zaten arkadaşalr..yaktım gemileri...

canım gemileri yakma ama kırgınlığını ve kızgınlığını eşine belli et
eski sevgiliden arkadaş falan olmaz bunun iyi niyeti kötü niyeti olmaz
böyle bişeyi ben kabul edemezdim sende etmemişsin
hem şifre değiştirmek niye:uhm:sen yakmadan yıkmadan ama ciddi bir şekilde konuş eşinle canım

ooo ozaman iş değişir :mymeka:
anasından emdiği sütü burnundan fitil fitil getiririm Çok üzgünüm çoook

kesınlıkle yasaklarım ne demek eskı sevgılı eklemeler ben burda neıyım...dıye sorarlar adama...

kesin olay çıkartırdım ben olsaydım. zaten facebookta hesabı olduğunu ilk farkettiğimde bi olay çıkartırdım. kapattırırdım hesabını. bi de eski sevgilisini görsem tam delirirdim walla :S

canım bunlar böyle ufak ufak başlar önünü alamzsın..sakın alttan alma..gerekirse konuşma onunla bilsin üzüldüğünü ..çok yanlış bişey yaptığı..sen yapsan aynısını ne yapardı acaba?

bebeği aldırmayı düşünüyorum....bana bunu yapmadan önce düşünseydi herşeyi..belki telefondada görüşmüştür nerden bileyim...bana canım cicim diyordu çok mutluydu bebek olucak diye yapmasaydı bu adiliği.

ne yalan söyliyim bende kötü seyler düsünürüdm..
esimle konusur acıklamasına izin verirdim ne olursa olsun bebeime kıymazdım..

Cnm sordun mu neden şifresini değiştirmiş peki?
Bi de bu kız hakkında fikrin var mı ne zaman ayrılmışlar filan?
Yani taaa lise aşkı filansa önemli diil ama yakın bi geçmişteyse iş değişir.
Bence en iyisi eşinden onu silmesini ve masumane bile olsa bu durumun seni üzdüğünü açıkça söylemen,direk bunu belirtmen en iyisi.İşte o zaman silerse büyütme derim ama silmezse ve silmek istemezse tekrar düşünürüz bişeyler...

eşiniz
1.sizden gizli facebook hesabı açıyor
2. eski sevgili ekleniyor ki kimin eklediği önemli değil. kim kimi eklemiş olayı, balık tutmaya benzer. insan bir yem atar balık yemi kapar..şimdi balık yemi kaptığı için suçlumu?insanda balık yemek istediği için suçlumu?hangisi haklı balıkmı insan mı?hangisi suçlu balıkmı insan mı? bu olayda buna benzer. ikiside suçluuuu...

eski sevgili nin aklına yeni birşeyler gelmiş olabilir. kendini eskilikten kurtarıp yeni olmaya çalışacaktır.

eskisiyle dost olup görüşmeler falan sadece dizilerde romanlarda olur .

eşini al karşına ve şunları konuş:

benden gizli hesab açıyorsun.. başka benden gizlediğin birşeyler olablirmi acaba? ben senden gizli nette sitelere üye olup hesab açsam bana güvenin ne şekilde olurdu?

birde bunun üstüne eski sevgilini ekliyorsun. o seni eklemiş olabilir. hesapta kabul etme butonu var. bak göstereyim. bu butonu nasıl kullanacağını...tek bir tuşla kabul etmeyebilirdin.. ama tek bir tuşla kabul ettin. ve bu tek tuşla beni ne kadar kırdığını ve sana olan güvenimin ne kadar sarsıldığını gör..

ben aynı şekilde davransam tepkin ne olurdu?karnımda ikimizin çocuğunu taşırken senin hala çocuk olduğunu öğrendim...

bunları söyleeee... ve yatmaya git yat canım.. konuşmasına fırsat verme..vicdanı ile başbaşa bırak..
araştırmaya devam et ama eşine hissettirmeden.. sakın ihmal etme bu konuyu...

koca eski sevgilisini facebook da eklemiş diye bebek aldırılır mı hiç
vicdanınız sızlamaz mı
ya 1 aylık değilde 7-8 aylık olsa napıcaktınız peki, nasıl bir yol deniyecektiniz. :1shok:

ben sizin gibi düşünmediğim için yazmamıştım baştan beri, ama iş bebek aldırmaya gelince dayanamadım. pess dedim yani.

bu arada konuyla ilgili yorumum da olsun;
benim de facebook'um da eski sevgilim ekli. kocam sorarsa bu kim diye gayet de söylerim.
onun da facebook'un da tanımadığım insanlar var. belki biri eski sevgilisi olabilir.
ben boynuna kement de taksam içinde kötülük varsa o çıkacak yolu bulu zaten

:jeyyar:ben senın yerınde olsa gguzellıkle hayatım dıkkatımı cektı neden ekledın x.sahsı der guzellıkle agzından lafı alır sonra yolardım:)):gızleyecek saklayacak bır seyı olsa zaten senın bunu oğrenme ıhtımalın oldguu ıcın eklemezdı bayanı

Sonuçta eskiden yaşanmışlıklar var yanlış bence. eski adı üstünde diyen arkadaşa katılmıyorum yasakkelime
Evli haliyle bu kadar rahatlık olmaz.-tatlicadiarzu-

Her erkeğin gözü biraz dışardadır
Güzel kadına her erkek bakar..fırsatını bulursa
Böyle msn lere ekler,faceye ekler fotosuna bakar
Canım bu seni sevmediği, ona kaydığı anlamına gelmez
Kimse diyemez benim kocam, sevgilim yapmaz
Ufak çaptada olsa yapıyolar işte
Önemli olan emdiği sütü burnundan getirmek:mymeka:
Çökün tepesine fitil fitil gelsin burnundan:mymeka:
Korkutun onu hatta tehdit edin işin ciddiyetini anlasın
Şimdiden alttan almayın
Eski sevgilisini eklemesinin sebebini sorun
Tatmin edici bir cevap verecekmi bakalıma.s.
Çokta üzülme bebeğine yansır..
Başka sorunlarınız yoksa bukadar üzülmeyin:çok üzgünüm:
Sakin olun....

benden gizli facebook hesabı olması bi yanlış...
o hesaba eski sevgilisini eklemesi ayrı bi yanlış.. talebin kimden geldiğinin önemi yok..
hamilesiniz sakin olmaya çalışın dicem ama ben paralardım.. parça pinçik ederdim o hesabı...

eski sevgiliyse neden görüşülsün canım insan kıtlığı mı var etrafta??

Son düzenleme:

aldırma bebeğini güzelim..biliyorum çok kırılmışsın ama o bebeğin ne suçu var:ecrin_bebek: çok pişman olursun sonra bir de ilk çocuğun sanırım riske girme biraz uzak kalın anlasın değerini ama bebeğine kıyma:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…