- Konu Sahibi masal perisi
-
haklısı ama üzlmek sana ve bebeğine zarar verir şunu unutma sen ondan bir adım öndesin çünkü biz kadınlar çok güzel duygu sömüresi yaparız ve erkeklerde bunu yerben hiç sakin değilim zaten arkadaşalr..yaktım gemileri...
eşimin facebookta hesabı varmış bana söylemedi hiçbir zaman,bende şöyle bir bakayım dedim ikimizin bildiği şifreler var denedim girdim...erkek arkadaşları vardı sadece.bende hiçbirşey söylemedim..geçen gün tekrar gireyim bakayım dedim şifre değişmiş eski sevgili eklenmiş...bu ne demek?
ben hiç sakin değilim zaten arkadaşalr..yaktım gemileri...
canım haklısın.sonuna kadar haklısın ama bebeğini düşün nolur...çok üzme kendini...ben hiç sakin değilim zaten arkadaşalr..yaktım gemileri...
eşimin facebookta hesabı varmış bana söylemedi hiçbir zaman,bende şöyle bir bakayım dedim ikimizin bildiği şifreler var denedim girdim...erkek arkadaşları vardı sadece.bende hiçbirşey söylemedim..geçen gün tekrar gireyim bakayım dedim şifre değişmiş eski sevgili eklenmiş...bu ne demek?
bebeği aldırmayı düşünüyorum....bana bunu yapmadan önce düşünseydi herşeyi..belki telefondada görüşmüştür nerden bileyim...bana canım cicim diyordu çok mutluydu bebek olucak diye yapmasaydı bu adiliği.
bebeği aldırmayı düşünüyorum....bana bunu yapmadan önce düşünseydi herşeyi..belki telefondada görüşmüştür nerden bileyim...bana canım cicim diyordu çok mutluydu bebek olucak diye yapmasaydı bu adiliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?