Siz olsaydınız ne yapardınız?

"Bekara karı boşamak kolay" . Arkadaşın diğer yorumlarınada baktım inşallah onun verdiği akla uyan yoktur.

yok canım yok...kimse takmıodur büyük ihtimal benim açtığım bi topiğe de yorum yapmış kendileri...resmen insanların sıkıntılarıyla sorunlarıyla kafa buluorklava::mymeka:

belkide erkek...bana öyle geldi saçma sapan yorumlarla dolaşıyor forumlarda

Sevgili "masal perisi "arkadaşım kendi adıma konuşmam gerekirse son gelişmeleri (olduysa) ve bebeğinizi aldırıp aldırmama düşüncenizin değişip değişmediğini merak ediyorum...
Buraya yeni gelişmeleri yazarsanız , bizi de meraktan kurtarmış olursunuz...

ne bosanması yaa bir mesaj yüzündenmi? otur konus silsin hatta fenalık yap biraz pişma et ne demen şifre deiştirmek dayakmı istiyo bu erkekler yaa.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok sağolun.bebişim ve ben iyiyiz.eşimle konuştum çok yalvardı ve hesabını sildi...benim tek korkum bugün bunu yapan yarın ne yapmaz diye düşünmemdi.şimdilik unuttum bu konuyu.CADIARZU

cnm sevindim eşinin hesabını silmesine ,sen de içini ferah tut artıkyerimseniben
bak cnm eşin senin güvenini sarsacak bişi yapmadı,yarın öbür gün kimin ne yapıp yapmayacağının garantisi var ki süprizzzzz
İyisi mi sen bu olayı hiç yaşanmamış gibi eşinle konuşmaya , mutlu olmaya devam et,aranıza katılacak yeni üyenin tadını çıkarın inşallah a.s.

Inanamıyorum çoğu arkadaş önemsemezdim ,zaten eski diyenlerde var ben şoktayım.Ben olsam o bayan silinene kadar aynı ortamda bile bulunmazdım silmeside yermez evi başına geçirirdim

Eşinizi karşınıza alın ve 2 yetişkin insan gibi konuşun ve empati yapmasını sağlayın ya ben eski sevgilimi ekleseydim tepkin ne olurdu diyin ,
oturup, susup
küsüp,konuşmayıp işleri yokuşa sürüklemeyin ve kaldırmasını isteyin
eşinizle dialoğu kesmeyin

duygularınızı açık ve net dile getirin

Eşinizi karşınıza alın ve 2 yetişkin insan gibi konuşun ve empati yapmasını sağlayın ya ben eski sevgilimi ekleseydim tepkin ne olurdu diyin ,
oturup, susup
küsüp,konuşmayıp işleri yokuşa sürüklemeyin ve kaldırmasını isteyin
eşinizle dialoğu kesmeyin

duygularınızı açık ve net dile getirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…