Siz olsaydınız ne yapardınız?

evet önce o ekledi beni dedi,bende sen istemezsen ekleyemez dedim..bu sefer bana resimlerine bakmak için ekledim dedi.....eğer son dediği doğru olsa önce bunu demezmiydi? ilk söylediğine inanmadığım için şimdide böyle söylüyor_

zaten size ekleme talebi yolladığında karşıdakinin resimlerini görebiliyorsunuz. fotoğraflarına bakması için eklemesi gerekmiyor.

Yacanım çok üzüldüm bende olsam bende kesinlikle çok tepki verirdim ama asla eşim yüzünden bebeğime kıymam ya bunu nasıl düşünürsün şu an çok sinirlisin ondan böyle diyosun sakın böyle bişey yapma

1 aylık hamileyim ve eşim facebooka eski sevgilisini eklemiş..siz olsaydınız ne yapardınız?ve ben bunu tesadüfen öğrendim.

seni bilmem ama ben olsaydım yakasına yapışır neden onu eklediğini sorardım..:mymeka:
eskiyse eskiliğini bilsin,seninle evlendiğine göre ....

1 aylık hamileyim ve eşim facebooka eski sevgilisini eklemiş..siz olsaydınız ne yapardınız?ve ben bunu tesadüfen öğrendim.

Eklemiş iyi yaa ,hemen kendinin ve eşinin beraber güzel güzel bol bol resimlerini eşinin facebookuna ekle.Bir hafta sonrada sildir.Kız onu eklemiş olabilir meraktan.Görsün merakı geçsin.Hiç kafana takma eşine bir daha olmaması gerektiğinide söyle.kaydirigubbakcemile5

Bak yukarıda dediğim gibi meraktan herşey.Sen hemen resimleri koy seni merak etmiş olabilir kız.Sonrada sildir.

Esimin benden habersiz hesap actigini ögrendigim anda kavga cikardi kötükedihüso
Birde eski sevgilisini listesinde görünce daha da kötü olurdu kötükedihüso
"Benden sakladigina göre bilmemi istemedigi seyler var " diye düsünürdüm...

ayy bende sinir oldum şimdi...valla konuşmaktan başka yapılacak bişey yok senin ona güvenip çocuk beklerken onun senin güvenini nasıl sarstığı vur yüzüne...sonra yüz verme zorda kalmadıkça konuşma hatta düşünmek için uzaklaşmak istediği söyle...biraz 3.5 atsında görsün gününü...bu arada kendinide fazla üzme...

silmesini iste... hatta facebook hesabını kapatması iste...
ama bu yaptıklarının ona olan güvenini tekrar yerine getirmeyeceğini de söyle...

hem ne alaka resimlerine bakmak için eklemiş... ne bu merak... özrü kabahatinden beter...

söyleyecek tek şey var : oyarım içine de bade koymayı ihmal etmem klava: sana tamamen katılıyorum böcükçüm

valla ben olsam tepkisiz kalamazdım....
zaten su facebooklar bilmem neler çıktı çıkalı ne huzur kaldı ne bişey!!
herkes birbirine kolayca ulasıyo
bence sormalısın canım aynı seyi sen yapsan onun tepkisi ne olurdu acabaaaa
ama sakince sor,kızmadan,kavga cıkarmadan
adından belli eski işte ne gerek var onun facebookunda olmasına ya alla allaaaklava:

Arkadaşım sen ne söylediğinin farkında mısın? Eşine kızıp bebeğini nasıl aldırırsın. Evet eşinin yaptığı doğru bir şey olmayabilir ama konuyu bu kadarda büyütmeye hatta bebeğini aldırmaya kadar götürmeye ne gerek var.
Eşini çek karşına doğru düzgün konuş, sonuçta bizlerden daha iyi tanırsın eşini, söylediği sözlerin doğru olup olmadığını anlarsın.
Buradaki yorumlara bakıp yorgan yakma. Unutmaki ortadan kaldıracağın bir eşya değil bir can. Sakın bebeğini aldırma.

cok kizardim gizli sakli facebook hesabi aldigi icin. esler arasinda gizli sakli olmamali hicbirsey.esinizi en iyi siz taniyorsunuz onunla konusmalisiniz.ama bebeiginize sakin kiymayin onun gunahi ney?

1 yıl kadar internet denen illet olmasa kaç evlilik kurtulurdu acaba diye düşünmeden edemedim bir an...
Eşinin yaptığı yanlış ama senin düşüncelerin de öyle. Bence sakin bir tavırla memnuniyetsizliğini dile getir, seni seviyorsa zaten anlayacaktır canım

ben kendımden ornek vereyım sana , direk tepkimi verdım hatta yerı goğu bırbırıne kattım ... bu kızı sılceksın dedım , aksama baktıgımda gormucem dedım ( tabıı bu sırada ben ben sana yetmıyormuyum die aglayıp zırlıyorum)
baktım.. sılmıs...
ben sana aynı seyı yapsam sen ne yapardın diede sormayıda ihmal etmedım.. hiçbişey diyemedi..haklısın dedi sadece... haklıyım tabıkıde...

bebegını aldırmak mı arkadasım , bı çok insan bebek sahibi olmak için canını verecek sizin dediginize bakın hem çok gunah.. sonra ilerisi için pişman olursunuz.. yazık değilmi minnacık cana..
eşinizle konusun,tepkinizi gosterın.. empati yapsın bakalım .. sana hak verıyomu vermıyor mu

abba arkadasima katiliyorum, esiniz bir hata yapti diye cocugunuzun canina kiymak ne demek ?? gunah degil mi hic mi pismanlik duymassiniz
simdi sinirlisiniz diye böyle dusunuyorsunuz ama bence pisman olacaginiz seyleri yapmayin

Amaaaan boşversene, sen içini rahat tut. Telaşlandır biraz eşinden gelen yusuf yusuf sesine ver kulağını.... Merak etmiştir erkek işte bu konularda hep bi salaklaşırlar,kadın olsa başka bı ısımden açar hesabı işini sağlama alır. Amaç sırf fotograf bakmak ise.. Sen eşinin e-mail şifresini bilıyorsan facebook a şifremi unuttum bölümünden gir mailine şifreyi atsın sonrada gelen şifreyle facebooka gir kıza eşin adından msj at gelen cevaba görede gardını alırsın
Kendi canını da hiç sıkma herşey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…