• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsaydınız ne yapardınız????

Bence anneni bu çocukla tanışmaya ikna et,
Onu tanıyınca içi rahat edecek ve senin hayatın hakkındaki kuşkularıda bitecektir,
İnsan bilmediği şeyden korkar canım, heleki bir anne, evladının hakkında sürekli korkuları vardır,
Onları tanıştırıp içini rahatlacaksın başka yolu yok.

Bence anneni bu çocukla tanışmaya ikna et,
Onu tanıyınca içi rahat edecek ve senin hayatın hakkındaki kuşkularıda bitecektir,
İnsan bilmediği şeyden korkar canım, heleki bir anne, evladının hakkında sürekli korkuları vardır,
Onları tanıştırıp içini rahatlacaksın başka yolu yok.

mrb cnm.tşk ederm cevabın için.söylediğini bende denedim.ama annemden aldığım cvp ilginç.''aman tanışıp napıcam''diyo.daha öncede belirttiğim gibi erkek arkadaşım hakkında yanlış birşey duymuş değil.ailesi içinde geçerli bu.ama neden böyle davrandığına hiç anlam veremiyorum.karışık bi durum yani.erkek arkadaşım da tanışmak istiyo annemle hatta ailesini de tanıştırmak istiyor.ama ben annemden bu şekilde bi cevap aldığımı ona söylemedim henüz oda kırılır die korkuyorum.kimse üzülsün istemiyorum ama arada hep ben kalıyorum:(

Back