- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ben koyde oturuyorum hergün yaptığım şey klasik sabah kalk ise git akşam arabaya bin eve dön koyde arkadaşım yok kimseyle gorusmuyorum evden dışarı çıkıp gezecek dolaşacak ortam da yokBence de haksızsınız. Niye evde oturup sevgilinizin aramasını bekliyorsunuz, arkadaşlarınızla dertleşin, tek başınıza çıkıp gezin bir hava alın. Niye onu bekliyorsunuz ki illa?
Çünkü ondan başka dertleşebileceğim kimse yok, tabiki de dünya durmuyor ama üzgün olmak için illa düğüne cenazeye gerek yok ki ben üzgündüm bi akşamda sedace benmle ilgilensin istedim
Yahu şu adamların ümüğüne basmayın,.
Birde gerçekten böyle mi dedi?
Vay anasını bee, ne yeyip içiyor bu adamlarda bu kadar naifleşiyor?
Hayır ben kimseden evde oturup bunalim takılsin diye beklemiyorum ciddi anlamda kötüydum ve onunla konuşmak dertleşmek sohbet etmek istedim bu onu bunaltmak mi ? Onun bi derdi olduğun da ben uyuyakaldim diye bana yapmadigini bırakmayan insan o. Neymiş onu dinlemek istememisim falan, insan yalnız olduğunda birisiyle konuşmaya ihtiyaç duyuyor onun benim yanımda olduğunu görmek istedimNasil yani?? Sadece senin moralin bozuk diye onun da evde oturup bunalim takilmasini mi istiyorsun? Adam aramis derdini dinlemis, teselli etmis. Daha ne yapsin. Kesinlikle haksizsin. Unutma fazla naz asik usandirir.
Ahhh keşke keşkeusansa keşke dimi@yalnizkelebek
Aslında ne siz haksızınız ne de o. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar. Ben de Sevgiliyken moralim bozuk olduğu zamanlarda, onun eğlenmesini istemiyordum. Aynı sizin gibi kavga çıkardığım da oldu. Ama zaman geçince, Yaş ilerleyince bunları aştığımı gördüm. Aslında ne kadar da gereksiz şeylere üzülüp, üzüyormuşum. Ne kendinizi üzün ne de onu. Sevmediğinden, düşünmediğinden değil bu erkeklerin yapısında yok yani.Dün gece sevgilimle saatlerce kavga ettik ama ben mi hatalıyım üstüne gitmişim yoksa o mu suç bastırdı şuanda karar veremiyorum, size anlatıp yorumlarınızı dinlemek istedim.
Dün aksam eve gittiğimde moralim çok bozuktu genel problemler işsizlik falan. O kadar çok bunalmıştım ki, şuanda muhasebe bürosunda sırf iş öğreneyim diye yol parasına çalışıyorum akşam da bazı olaylar oldu o yüzden ağla ağla helak oldum çok kafaya taktım benim bu halim ne olacak diye.
Saat 9 buçuk gibi sevgilim aradı işten çıktı napıyosun nasılsın diye senin sesin kötü geliyor dedi bende anlattım böyle böyle oldu diye ağladım baya biraz olsun içimi döktüm. Oda çok güzel teselli etti beni sağolsun ama telefonu açtığında arkadaşıyla dışarı çıkcağını söylemişti 25 dk konuştuk sonra bende hadi arkadasına ayıp olmasın siz çıkın dedim, napayım en basında demişti bana çıkcaz diye neyse 10 da kapadık telefonu ama hala moralim bozuk kötüyüm yani. Açıkçası sevgilimden ben bu aksam çıkmayayım dışarı hadi sohbet edelim senden önemli değil üzgünsün falan demesini bekledim ama demedi.
Üstelik haftasonu yanına gitmiştim zar zor izin alıp, pazartesi döndüm pazartesi akşamı da güzel bi dille aşkım arkadaşla dertleşcez biraz alkol alabilir miyim problem olmazsa dedi bende yok olmaz demiştim ne kadar istemesem de aylardır ağzına sürmüyor istemiş içsin madem surat yapma kelebek sonra anlayışsız oluyosun dedim o yüzden pazartesi gec geldi eve saat 1e doğru bana mesaj attı sadece zaten konuşmak için bekleme ben geç gelirim de demişti.
Sen zaten pazartesi çıktın dışarı dün akşam da moralim bozuk işte 1 akşam arkadaşlarına ben gelemicem desen ölür müsün sevgilin böyle üzgünken onun yanında olman gerekirken gezmeye gidiyosun. Saat 12 de dayanamadım aradım gayet normal bi şekilde napıyosun hayatım dedim çocuklarla kahve falan içiyoruz dedi bende peki tamam dedim. Eve ne zaman geçersin diye sormadım emrivaki olmasın diye. Aradım ki onunla konuşmak istediğimi beklediğimi anlasın diye ama o ne yaptı 1i çeyrek gece aradı bende ağlaya ağlaya uyuyakalmıştım zaten.
Aradı eve geldim aşkım haberin olsun diyo hiç bişey olmamış gibi sonrada sesin üzgün geliyor ama ben sebebini biliyorum valla haklısın aşkım dün gece de konuşamadık çocuklarla dışarı çıktım bu aksam da ayıp olcaktı çıkmasaydım çünkü gecen ekmiştim bu arkadaşımı ama konuyu uzatmayalım olur mu anlat bakalım ne var ne yok dedi bende hep böyle yapıyosun beni umursamıyosun bile yap et kapatalım uzatmayalım beni düşünsen için rahat etmez defalarca arardın sırf arkadaşlarımla oturcam onlara ayıp olmasın diye beni bekletmezdin dedim
Buna benzer şeyler işte 3 buçuğa kadar tartıştık ama benim anlatmak istediğim şey ben üzgünken nasıl eğlenmeye gidebiliyosun diyorum biz zaten akşam konuşmadık mı diyo artık konuşmayı dakikayla mı sınırlandırcaz konuştuk diye bidaha konusamıcak mıyız Allah aşkına ben sadece seninle konuşmak dertleşmek istedim diyorum anlat dinliyorum diyo öyle boş boş susup durdu kapatayım diye bekledi.Sinirlerimi daha da bozdu.Bi kerede alttan al bi kerede sus kavgadan besleniyosun anlayışsızsın 2 saattir kavga edeceğine anlatsaydın derdini falan dedi bana.O oyle dedikçe anlatsam şu duvarda dinler beni benim senden beklediğim bu mu dedim sonra yine çıkıştı bana ben seni dinlemiştim zaten off uzatma diye.Daha neler neler...
Şimdi nasıl davransam bilmiyorum, sizce abartmış mıyım gerçekten haklı mı
Köyde oturuyorum 7 ay oldu ünv. biteli eve döneli oraya öyle bi alışmışım ki hala zorlanıyorum köyde hiç arkadaşım yok dışarı çıkıp biraz dolaşayım kafam dağılır diyebileceğim bi ortam yok. O an da sevgilimle uzun uzun sohbet edelim rahatlıyayım kafam dağılsın istedim işteAyrıca hayatınızın merkezi olmasına izin vermeyin. O an müsait değilse başka bir arkadaşınızla dertleşin. Tek arkadaşınız o mu yani?
Bu konuda bana söz vermişti çünkü artık alkol yok ayda yılda sohbet ortamında olursa olur onda da sana haber veririm diyeYahu şu adamların ümüğüne basmayın,.
Birde gerçekten böyle mi dedi?
Vay anasını bee, ne yeyip içiyor bu adamlarda bu kadar naifleşiyor?
Aynen ya ben ondan bunu bekledim ben saatlerce ona hiç yapmadığım şeylerin açıklamasını yapabiliyorum ama. Dün gece de bunu dedim ne konuştun bee diyo bende seni çok dnledim yapmadığım şeyler için birazda sen dinlesen ne olurdu arkadaşların bi yere mi kaçıyor yarın aksam görüşürdün oda mı yetmedi ondan sonraki akşam yine görüşürdün dedim ama yookne vardı yani seni dinleyip teselli etse etmiş biraz ama sonunu bozmuş sen bu adamın paronayaklığına katlanıyosun oda az zahmet edip seni dinlese ya atla deve değil ya
Sanırım en gerçekçi ve durumumu izah eden yorum bu oldu Mesela o üzgünken ben dışarı çıkamam arkadaşlarımla kii çıksam oda kızar ben üzgünüm sen eğlenmeye gidiyosun diye hadi çıkmış olsam bile onu ararım sorarım nasıl oldun iyi misin diye aklım kalır yani o böyle yapmadığı için umursamadığını düşünüyorumAslında ne siz haksızınız ne de o. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar. Ben de Sevgiliyken moralim bozuk olduğu zamanlarda, onun eğlenmesini istemiyordum. Aynı sizin gibi kavga çıkardığım da oldu. Ama zaman geçince, Yaş ilerleyince bunları aştığımı gördüm. Aslında ne kadar da gereksiz şeylere üzülüp, üzüyormuşum. Ne kendinizi üzün ne de onu. Sevmediğinden, düşünmediğinden değil bu erkeklerin yapısında yok yani.
Hah işte sırtından sopa eksik edilmemesi gereken bir koca daha.Arkadas edinmeyi denesen?
Benimki izin almiyor ya. Haber veriyor. Aksama dovucem.
Aynen haklıyken haksız duruma düştüm. Dışardeyken bi mesaj atsaydı aşkım nasıl oldun iyi misin canını sıkma hersey düzelir aklım sende vs. İnsan bekliyor yani. Benim hazmedemediğim şeyler olunca böyle oluyorum işte neden 1 kere bile aramadın diyorum müsait değildim diyo arkadaşların bu kadar mı değerli diyorum off saçmalama diyoteselli etmiş ne güzel.
başından savmamış.
belki bi tık daha yapacağı güzellik dışardayken de bi msj ya da kısaca konuşma olabilirdi.
hala aklımdasın mesajı verebilirdi evet.
ben de kırılırdım.
ama siz b.kunu çıkarmışınız.
yukarda yazdığım gibi beklentinizi söyleseydiniz sadece kolaylıkla hallolurdu.
ah biz kadınlar haklıyken haksız olmak en büyük aptallığımız.
Köyde arkadaşlık kurabileceğim kimse yok ki zaten kafa yapımız uymuyor herkes dedikodu yapma peşinde sevmiyorum o yüzden yasadığım yeri.Arkadas edinmeyi denesen?
Benimki izin almiyor ya. Haber veriyor. Aksama dovucem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?