Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Bence de haksızsınız. Niye evde oturup sevgilinizin aramasını bekliyorsunuz, arkadaşlarınızla dertleşin, tek başınıza çıkıp gezin bir hava alın. Niye onu bekliyorsunuz ki illa?
Ben koyde oturuyorum hergün yaptığım şey klasik sabah kalk ise git akşam arabaya bin eve dön koyde arkadaşım yok kimseyle gorusmuyorum evden dışarı çıkıp gezecek dolaşacak ortam da yok

Çünkü ondan başka dertleşebileceğim kimse yok, tabiki de dünya durmuyor ama üzgün olmak için illa düğüne cenazeye gerek yok ki ben üzgündüm bi akşamda sedace benmle ilgilensin istedim

Arkadas edinmeyi denesen?

Yahu şu adamların ümüğüne basmayın,.
Birde gerçekten böyle mi dedi?
Vay anasını bee, ne yeyip içiyor bu adamlarda bu kadar naifleşiyor?

Benimki izin almiyor ya. Haber veriyor. Aksama dovucem.

Ayni ben. Hakli miyiz haksiz miyiz "biraz anlayis" beklemekte, kirk yilin basi en yakinimizdan iki ilgi beklemekte bilmem ama erkeklerin kafa belli. Potansiyel belli yani. Seni dinlemiz dertlesmissiniz ya baska bir beklentin varsa o beklentiyi sondur, katlet, yok et. Gidip kendine bir papatya cayi yap ilgilenecek bir sey bul, mis. Yoksa bu kavgalar inan ki bitmiyor. Senin enerjin biter kavgalar bitmez. Rahatla biraz.

Siz olsaydınız napardınız demişsin. Ben olsam ağlaya ağlaya uyuyakalmaz, çocuğu sürekli arar, telefonda kavga eder bağrır çağırır ağlar zırlardım ve ona o geceyi zehir ederdim. Gideceğine bin pişman olurdu. Kocam bu huyumdan ötürü hiçbir yere gitmez, iş dışında biyere adım atmaz. İstediğin buysa işe yarıyor. Ama tavsiye eder miyim dersen asla. Benim ne yapacağımı değil doğru olanı soruyorsan sanırım karşı taraftan özveri beklememek ve moralin bozuksa senin de başka arkadaşlarınla çıkıp kafa dağıtman.

Nasil yani?? Sadece senin moralin bozuk diye onun da evde oturup bunalim takilmasini mi istiyorsun? Adam aramis derdini dinlemis, teselli etmis. Daha ne yapsin. Kesinlikle haksizsin. Unutma fazla naz asik usandirir.
Hayır ben kimseden evde oturup bunalim takılsin diye beklemiyorum ciddi anlamda kötüydum ve onunla konuşmak dertleşmek sohbet etmek istedim bu onu bunaltmak mi ? Onun bi derdi olduğun da ben uyuyakaldim diye bana yapmadigini bırakmayan insan o. Neymiş onu dinlemek istememisim falan, insan yalnız olduğunda birisiyle konuşmaya ihtiyaç duyuyor onun benim yanımda olduğunu görmek istedim

Aslında ne siz haksızınız ne de o. Erkekler bizim kadar ince düşünemiyorlar. Ben de Sevgiliyken moralim bozuk olduğu zamanlarda, onun eğlenmesini istemiyordum. Aynı sizin gibi kavga çıkardığım da oldu. Ama zaman geçince, Yaş ilerleyince bunları aştığımı gördüm. Aslında ne kadar da gereksiz şeylere üzülüp, üzüyormuşum. Ne kendinizi üzün ne de onu. Sevmediğinden, düşünmediğinden değil bu erkeklerin yapısında yok yani.

Ayrıca hayatınızın merkezi olmasına izin vermeyin. O an müsait değilse başka bir arkadaşınızla dertleşin. Tek arkadaşınız o mu yani?
Köyde oturuyorum 7 ay oldu ünv. biteli eve döneli oraya öyle bi alışmışım ki hala zorlanıyorum köyde hiç arkadaşım yok dışarı çıkıp biraz dolaşayım kafam dağılır diyebileceğim bi ortam yok. O an da sevgilimle uzun uzun sohbet edelim rahatlıyayım kafam dağılsın istedim işte

Yahu şu adamların ümüğüne basmayın,.
Birde gerçekten böyle mi dedi?
Vay anasını bee, ne yeyip içiyor bu adamlarda bu kadar naifleşiyor?
Bu konuda bana söz vermişti çünkü artık alkol yok ayda yılda sohbet ortamında olursa olur onda da sana haber veririm diye

teselli etmiş ne güzel.
başından savmamış.
belki bi tık daha yapacağı güzellik dışardayken de bi msj ya da kısaca konuşma olabilirdi.
hala aklımdasın mesajı verebilirdi evet.
ben de kırılırdım.
ama siz b.kunu çıkarmışınız.
yukarda yazdığım gibi beklentinizi söyleseydiniz sadece kolaylıkla hallolurdu.
ah biz kadınlar haklıyken haksız olmak en büyük aptallığımız.

Adam akşam aramış konuşmuş ve gece bir gibi yine aramış daha ne istiyorsun. Valla adam çok sabırlı

ne vardı yani seni dinleyip teselli etse etmiş biraz ama sonunu bozmuş sen bu adamın paronayaklığına katlanıyosun oda az zahmet edip seni dinlese ya atla deve değil ya
Aynen ya ben ondan bunu bekledim ben saatlerce ona hiç yapmadığım şeylerin açıklamasını yapabiliyorum ama. Dün gece de bunu dedim ne konuştun bee diyo bende seni çok dnledim yapmadığım şeyler için birazda sen dinlesen ne olurdu arkadaşların bi yere mi kaçıyor yarın aksam görüşürdün oda mı yetmedi ondan sonraki akşam yine görüşürdün dedim ama yook

Sanırım en gerçekçi ve durumumu izah eden yorum bu oldu Mesela o üzgünken ben dışarı çıkamam arkadaşlarımla kii çıksam oda kızar ben üzgünüm sen eğlenmeye gidiyosun diye hadi çıkmış olsam bile onu ararım sorarım nasıl oldun iyi misin diye aklım kalır yani o böyle yapmadığı için umursamadığını düşünüyorum

Aynen haklıyken haksız duruma düştüm. Dışardeyken bi mesaj atsaydı aşkım nasıl oldun iyi misin canını sıkma hersey düzelir aklım sende vs. İnsan bekliyor yani. Benim hazmedemediğim şeyler olunca böyle oluyorum işte neden 1 kere bile aramadın diyorum müsait değildim diyo arkadaşların bu kadar mı değerli diyorum off saçmalama diyo

Biraz empati yaptımda üstüne biraz fazla gitmişsiniz. He kırılmakta biraz haklısınız ama onu beklediğinizi ve yine konuşmak istediğinizi söyleseydiniz anlayacağını düşünüyorum. Erkekler ince düşünemiyor malesef. Bazen açıkca söylemek gerekiyor.

haksızsınız
sürekli sürekli arkdaşlarıyla çıkıyorsa o başka ama
birkaç gün üst üste denk gelmiş çıkmış ne olmuş sanki evlisiniz de seni ağlarken bırakıp gitmiş gibi tribe girmişsiniz
evde otursaydı ne olacaktı ?
3-5 saat kesintisiz mi konuşacaktınız ? ne gibi faydası olacaktı ? size

evet işsizlik yaşadığım için o dönemleri biliyorum nasıl bir buhran olduğunu ama bir insanın uzaktan evde oturarak etrafınızda dönmesini beklemeyin.... beklemeniz bencillikten başka birşey değil
adam çalışıyor akşam dışarı çıksın ne var bunda haber mi vermemiş ters cevap mı vermiş ? problem nedir?
siz üzüntülü olabilirsiniz evet iş öğrenme döneminde hele muhasebeci olmak istyen çok diye işi öğretmezler ama her türlü işi yaptırırlar gurur kırıcı insanın içi yanıyor ben ne zaman normal memur gibi olacağım diyor ama unutmayın ki geçici bir süre ve sizin yerinizde olan onlarca kişi var kimisi iş öğrenmek ücret bile almıyor hademe gibi çalıştırıyorlar

öncelikle çok bencilsiniz hep bana hep banacı olmayın
bu dönemin geçici olduğunu unutmayın ben üniversiteyi bitirdim 11 ay sonra maaşlı işe girdim ama işyerimdeki en düşük maaşı ben alıyordum ve 2 yıl böyle devam etti şimdi şükür ediyorum Allah ım bir daha yaşatmasın o günleri

Her agladıgınızda olaganustu hal ilan edilmesini beklemeyın sevgiliniz tarafından.Muhakkak daha fazla ilgi bekleyecegınız bır donemdır.ama onundan kendıne aıt bır alanı var dımı? Derdin ne dıye sormasa amenna trıbı sonuna kadar hak edıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…