Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Ben üstüne gittiğimin farkındayım ama o gönlümü almadıkça böyle oldum. Hemen biliyorum haklısın ama konuyu kapat uzatma gibi bi cümleyi duyunca sinirlendim uzatma kapat ne demek ya

Ya biz zaten farklı şehirlerdeyiz haftada 1 belki görüşebliyoruz onda da ben sadece 3 saat görebilmek için aynı gün gidip dönüyorum tam 8-9 saat yol çekiyorum.Haftasonu ne zorluklarla gittim ama döner dönmez o beni unuttu gibi geldi zaten rahat bir adam arkadaşlarıyla görüşüyor çıkıyor geziyor sık sık. Evde otursaydı bana bi faydası yok tabi ama en azından bi arasa erken gelse diye bekledim. Saat 12 de aradım hatta kıızım kelebek hiç bişey deme ne zaman dönceksin diyede sorma ayıp olmasın sadece beklediğini anlasın dedim. Ama o hiç oralı bile olmadı. İş konusunda aynen dediğiniz gibi kendimi asalak hissettiğim günler geciriyorum

sürekli niye siz gidiyorsunuz ? sizi el altında hazırda o cepte gibi görmesine sebep olmayın
bir de sürekli dışarı çıkması sakıncalı
bdv de ki konular beni paranoyak mı yaptı dedim kendime şuan

en fazla 1 sene sonra bütün bu sıkıldığın şeylerin saçma ve ne kadar boş olduğunu kendinde anlıyacaksın ..bir sene sonra istersen burda buluşalım :) :)

Aynen haklısın, biraz rahatlamam gerek kendi başıma bişeylerin üstesnden gelmem gerek

Kusura bakma okurken gülümsedim gerçekten ömür törpüsü gibi. Sizi dinlemiş destek olmuş ama daha napsın oda mı otursun evde üzülsün. Sizin istekler biraz bencilce geldi bana. Kaç senelik sözlüm sevgilim bana alkol alabilir miyim, arkadaşlarla çıkıcam , çıktım kusura bakma , geldim , gittim demez bile. Kimseden hayır beklemeyin kendinize yetin bir erkeğide hayatınızın ortasına oturtmayın çook pişman olur üzülürsünüz..

ne ben arkadaşlarımın yanında mesajlaşmayı severim ne de eşimden bunu beklerim. bana haber verse yeterli. ayrıca en büyük olgunluk sorunlarınla kendin baş edebilmektir. tamam sen derdini anlattın o da dinledi. daha ne bekliyosun ki? koskoca adam oturup karalar mı bağlasın? ben haksız olduğunu düşünüyorum.

sürekli niye siz gidiyorsunuz ? sizi el altında hazırda o cepte gibi görmesine sebep olmayın
bir de sürekli dışarı çıkması sakıncalı
bdv de ki konular beni paranoyak mı yaptı dedim kendime şuan
Ya oda geliyor ama burda tanıdıklar var diye genelde ben gidiyorum.Polis memuru işi gereği bunalıyor oda bayağı zaten canı sıkılıyor bişey demiyorum bnde gayet de güzel geziyor ama lafta ben doğru dürüst dışarı mı çıkıyorum diye kızar bana. Bide ben köyde yasadığım için kafası rahat biliyo tabi gezemiceğimi. Yoksa ben iş çıkıcı yarım saat dolansam bile problem eder kendisi

Off anladım teşekkür ederim

Anladım ben fazla abarttım yani. Ama oda aynısını yapıyor hatta ben o üzgünken o an ne işim olursa olsun iptal ederim kii o sıkıntıdayken ben gezmeye çıksam o daha büyük olay yapar

Düşünememiştir. Inanın sevdiğinin sesinden üzgün olduğunu anlayan, derdini sorup dinleyen adam kötü olmaz. Aynı evde yaşayıp karısının bir derdi olduğunu anlamayan, onu dinlemeyen erkekler var. Arkadaşlarına da ' sevgilim üzgün, ben gelemem ' diyememiştir. Sohbete dalıp, aramayı düşünememiş de olabilir.
Herkesin derdi kendine büyüktür ama Allah başla dert vermesin. İşsizlik falan hepsi geçiyor. Birbiriniz kırmayın. Arayın güzel güzel Konuşun. Daha önce Yaşadığım şeyler olduğu için sizi anlayabiliyorum. Umarım çok mutlu olursunuz.

Amin inşallah teşekkürler :)

Valla çook güzel olurrrr :)

bide şunu sakın unutma erkekler dert dinlemez bak burda bu kadar kadın aynı şeyi söylüyorsa boşuna söylemiyor yaşanmış gerçeklik var canım..
şu birbirinizden izin alma olayınıda bırakın bence ..ben kocamdan bile izin almıyorum ..bugün şuraya gidicem hayatım sen gelmeden evde olurum...yada o beni arar biraz arkadaşlarımla dışarda olucaz geç kalmam haberi olsun der bu kadar.....birbirinize GÜVENİN yeter....inan bana sana daha çok bağlanacaktır ozman ..kendi özel alanlarınız olsun hatta gizli olmaya hep devam et bu seni çekici yapıcaktır benim adam hep evde hep dizimin dibinde bu sayede :) :) :)

Anladım ben fazla abarttım yani. Ama oda aynısını yapıyor hatta ben o üzgünken o an ne işim olursa olsun iptal ederim kii o sıkıntıdayken ben gezmeye çıksam o daha büyük olay yapar

evet canım abartmışsın ama yinede özür dileme. sadece bir daha yapma yeterli. bırak o merak etsin naptın ne ettin iyi oldun mu diye o kovalasın seni. erkekler ağlamaklı kızları sevmezler bu da benden sana tavsiye :)

işte kendinizi ifade biçiminiz yanlış.
suçlamak yerine sadece 'beni merak etmen hoşuma giderdi' dicektin.
bukadar, uzun uzun kafa ütülemeye gerek yok.

Haklısınız güven herseyin bası ama haber vermeyince kızar çok sinirlenir ve yanlış anlar. Oldukça paranoyak , bidaha da bu kadar uzatmıcam bişeyleri

işte kendinizi ifade biçiminiz yanlış.
suçlamak yerine sadece 'beni merak etmen hoşuma giderdi' dicektin.
bukadar, uzun uzun kafa ütülemeye gerek yok.
Artık asla bu sekilde ağzına laf vermicem , sinirlerime hakim olmyı öğrencem inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…