- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ben üstüne gittiğimin farkındayım ama o gönlümü almadıkça böyle oldum. Hemen biliyorum haklısın ama konuyu kapat uzatma gibi bi cümleyi duyunca sinirlendim uzatma kapat ne demek yaBiraz empati yaptımda üstüne biraz fazla gitmişsiniz. He kırılmakta biraz haklısınız ama onu beklediğinizi ve yine konuşmak istediğinizi söyleseydiniz anlayacağını düşünüyorum. Erkekler ince düşünemiyor malesef. Bazen açıkca söylemek gerekiyor.
Ya biz zaten farklı şehirlerdeyiz haftada 1 belki görüşebliyoruz onda da ben sadece 3 saat görebilmek için aynı gün gidip dönüyorum tam 8-9 saat yol çekiyorum.Haftasonu ne zorluklarla gittim ama döner dönmez o beni unuttu gibi geldi zaten rahat bir adam arkadaşlarıyla görüşüyor çıkıyor geziyor sık sık. Evde otursaydı bana bi faydası yok tabi ama en azından bi arasa erken gelse diye bekledim. Saat 12 de aradım hatta kıızım kelebek hiç bişey deme ne zaman dönceksin diyede sorma ayıp olmasın sadece beklediğini anlasın dedim. Ama o hiç oralı bile olmadı. İş konusunda aynen dediğiniz gibi kendimi asalak hissettiğim günler geciriyorumhaksızsınız
sürekli sürekli arkdaşlarıyla çıkıyorsa o başka ama
birkaç gün üst üste denk gelmiş çıkmış ne olmuş sanki evlisiniz de seni ağlarken bırakıp gitmiş gibi tribe girmişsiniz
evde otursaydı ne olacaktı ?
3-5 saat kesintisiz mi konuşacaktınız ? ne gibi faydası olacaktı ? size
evet işsizlik yaşadığım için o dönemleri biliyorum nasıl bir buhran olduğunu ama bir insanın uzaktan evde oturarak etrafınızda dönmesini beklemeyin.... beklemeniz bencillikten başka birşey değil
adam çalışıyor akşam dışarı çıksın ne var bunda haber mi vermemiş ters cevap mı vermiş ? problem nedir?
siz üzüntülü olabilirsiniz evet iş öğrenme döneminde hele muhasebeci olmak istyen çok diye işi öğretmezler ama her türlü işi yaptırırlar gurur kırıcı insanın içi yanıyor ben ne zaman normal memur gibi olacağım diyor ama unutmayın ki geçici bir süre ve sizin yerinizde olan onlarca kişi var kimisi iş öğrenmek ücret bile almıyor hademe gibi çalıştırıyorlar
öncelikle çok bencilsiniz hep bana hep banacı olmayın
bu dönemin geçici olduğunu unutmayın ben üniversiteyi bitirdim 11 ay sonra maaşlı işe girdim ama işyerimdeki en düşük maaşı ben alıyordum ve 2 yıl böyle devam etti şimdi şükür ediyorum Allah ım bir daha yaşatmasın o günleri
Ya biz zaten farklı şehirlerdeyiz haftada 1 belki görüşebliyoruz onda da ben sadece 3 saat görebilmek için aynı gün gidip dönüyorum tam 8-9 saat yol çekiyorum.Haftasonu ne zorluklarla gittim ama döner dönmez o beni unuttu gibi geldi zaten rahat bir adam arkadaşlarıyla görüşüyor çıkıyor geziyor sık sık. Evde otursaydı bana bi faydası yok tabi ama en azından bi arasa erken gelse diye bekledim. Saat 12 de aradım hatta kıızım kelebek hiç bişey deme ne zaman dönceksin diyede sorma ayıp olmasın sadece beklediğini anlasın dedim. Ama o hiç oralı bile olmadı. İş konusunda aynen dediğiniz gibi kendimi asalak hissettiğim günler geciriyorum
Arkadaslarım var tabii, kuzenim de var ama samimiyetleri tartışılır sevgilimi de samimi bulduğum için onunla konuşmak beni mutlu ettiği için arasın sorsun istedimarkadaş dost kuzen ne bileyim nasıl kimse olmaz hayatında sevgiliden başka??
Aynen haklısın, biraz rahatlamam gerek kendi başıma bişeylerin üstesnden gelmem gerekAyni ben. Hakli miyiz haksiz miyiz "biraz anlayis" beklemekte, kirk yilin basi en yakinimizdan iki ilgi beklemekte bilmem ama erkeklerin kafa belli. Potansiyel belli yani. Seni dinlemiz dertlesmissiniz ya baska bir beklentin varsa o beklentiyi sondur, katlet, yok et. Gidip kendine bir papatya cayi yap ilgilenecek bir sey bul, mis. Yoksa bu kavgalar inan ki bitmiyor. Senin enerjin biter kavgalar bitmez. Rahatla biraz.
Valla çook güzel olurrrr :)en fazla 1 sene sonra bütün bu sıkıldığın şeylerin saçma ve ne kadar boş olduğunu kendinde anlıyacaksın ..bir sene sonra istersen burda buluşalım :) :)
Ya oda geliyor ama burda tanıdıklar var diye genelde ben gidiyorum.Polis memuru işi gereği bunalıyor oda bayağı zaten canı sıkılıyor bişey demiyorum bnde gayet de güzel geziyor ama lafta ben doğru dürüst dışarı mı çıkıyorum diye kızar bana. Bide ben köyde yasadığım için kafası rahat biliyo tabi gezemiceğimi. Yoksa ben iş çıkıcı yarım saat dolansam bile problem eder kendisisürekli niye siz gidiyorsunuz ? sizi el altında hazırda o cepte gibi görmesine sebep olmayın
bir de sürekli dışarı çıkması sakıncalı
bdv de ki konular beni paranoyak mı yaptıdedim kendime şuan
Off anladım teşekkür ederimKusura bakma okurken gülümsedim gerçekten ömür törpüsü gibi. Sizi dinlemiş destek olmuş ama daha napsın oda mı otursun evde üzülsün. Sizin istekler biraz bencilce geldi bana. Kaç senelik sözlüm sevgilim bana alkol alabilir miyim, arkadaşlarla çıkıcam , çıktım kusura bakma , geldim , gittim demez bile. Kimseden hayır beklemeyin kendinize yetin bir erkeğide hayatınızın ortasına oturtmayın çook pişman olur üzülürsünüz..
Anladım ben fazla abarttım yani. Ama oda aynısını yapıyor hatta ben o üzgünken o an ne işim olursa olsun iptal ederim kii o sıkıntıdayken ben gezmeye çıksam o daha büyük olay yaparne ben arkadaşlarımın yanında mesajlaşmayı severim ne de eşimden bunu beklerim. bana haber verse yeterli. ayrıca en büyük olgunluk sorunlarınla kendin baş edebilmektir. tamam sen derdini anlattın o da dinledi. daha ne bekliyosun ki? koskoca adam oturup karalar mı bağlasın? ben haksız olduğunu düşünüyorum.
Düşünememiştir. Inanın sevdiğinin sesinden üzgün olduğunu anlayan, derdini sorup dinleyen adam kötü olmaz. Aynı evde yaşayıp karısının bir derdi olduğunu anlamayan, onu dinlemeyen erkekler var. Arkadaşlarına da ' sevgilim üzgün, ben gelemem ' diyememiştir. Sohbete dalıp, aramayı düşünememiş de olabilir.Sanırım en gerçekçi ve durumumu izah eden yorum bu oldu Mesela o üzgünken ben dışarı çıkamam arkadaşlarımla kii çıksam oda kızar ben üzgünüm sen eğlenmeye gidiyosun diye hadi çıkmış olsam bile onu ararım sorarım nasıl oldun iyi misin diye aklım kalır yani o böyle yapmadığı için umursamadığını düşünüyorum
Amin inşallah teşekkürler :)Düşünememiştir. Inanın sevdiğinin sesinden üzgün olduğunu anlayan, derdini sorup dinleyen adam kötü olmaz. Aynı evde yaşayıp karısının bir derdi olduğunu anlamayan, onu dinlemeyen erkekler var. Arkadaşlarına da ' sevgilim üzgün, ben gelemem ' diyememiştir. Sohbete dalıp, aramayı düşünememiş de olabilir.
Herkesin derdi kendine büyüktür ama Allah başla dert vermesin. İşsizlik falan hepsi geçiyor. Birbiriniz kırmayın. Arayın güzel güzel Konuşun. Daha önce Yaşadığım şeyler olduğu için sizi anlayabiliyorum. Umarım çok mutlu olursunuz.
Valla çook güzel olurrrr :)
Anladım ben fazla abarttım yani. Ama oda aynısını yapıyor hatta ben o üzgünken o an ne işim olursa olsun iptal ederim kii o sıkıntıdayken ben gezmeye çıksam o daha büyük olay yapar
Aynen haklıyken haksız duruma düştüm. Dışardeyken bi mesaj atsaydı aşkım nasıl oldun iyi misin canını sıkma hersey düzelir aklım sende vs. İnsan bekliyor yani. Benim hazmedemediğim şeyler olunca böyle oluyorum işte neden 1 kere bile aramadın diyorum müsait değildim diyo arkadaşların bu kadar mı değerli diyorum off saçmalama diyo
Haklısınız güven herseyin bası ama haber vermeyince kızar çok sinirlenir ve yanlış anlar. Oldukça paranoyak , bidaha da bu kadar uzatmıcam bişeyleribide şunu sakın unutma erkekler dert dinlemez bak burda bu kadar kadın aynı şeyi söylüyorsa boşuna söylemiyor yaşanmış gerçeklik var canım..
şu birbirinizden izin alma olayınıda bırakın bence ..ben kocamdan bile izin almıyorum ..bugün şuraya gidicem hayatım sen gelmeden evde olurum...yada o beni arar biraz arkadaşlarımla dışarda olucaz geç kalmam haberi olsun der bu kadar.....birbirinize GÜVENİN yeter....inan bana sana daha çok bağlanacaktır ozman ..kendi özel alanlarınız olsun hatta gizli olmaya hep devam et bu seni çekici yapıcaktır benim adam hep evde hep dizimin dibinde bu sayede :) :) :)
Artık asla bu sekilde ağzına laf vermicem , sinirlerime hakim olmyı öğrencem inşallah :)işte kendinizi ifade biçiminiz yanlış.
suçlamak yerine sadece 'beni merak etmen hoşuma giderdi' dicektin.
bukadar, uzun uzun kafa ütülemeye gerek yok.
haber verme demedim ki haber ver tabiki izin alma .....neyseee anlatamadım galiba dilerim mutlu olursunHaklısınız güven herseyin bası ama haber vermeyince kızar çok sinirlenir ve yanlış anlar. Oldukça paranoyak , bidaha da bu kadar uzatmıcam bişeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?