Siz olsaydınız ne yapardınız ?

Son paragrafı okumadım, okuduğum kadarıyla haksızsınız. Siz üzgün olabilirsiniz 25 dk konuşup teselli etmiş sizi. Üstüne siz arkadaşlarınla çıkacaktın çık demişsin -bu bana göre normal- o da çıkmış. Zaten doğrusu bu olmalı. Ölüm kalım hastalık vs durumlarında anlarım desteğini hissetmek istemenizi ama onunda bir hayatı var. Sevgilinizden hayatını sizin ruh halinize göre yaşamasını istemek bana normal gelmiyor. Kesinlikle haklı...

Çünkü ondan başka dertleşebileceğim kimse yok, tabiki de dünya durmuyor ama üzgün olmak için illa düğüne cenazeye gerek yok ki ben üzgündüm bi akşamda sedace benmle ilgilensin istedim

O zaman sen arkadaşlarınla gidecektin ayıp olmasın demek yerine bu talebinizi dile getirmeliydiniz. Bunu dile getirmeden üstüne aksini söylerken adamın sizin ne düşündüğünü anlamasını bekleyemezsiniz. Haksızlığınız tam bu noktada. "Üzgünüm bugün gitme" dedim, beni umursamadı arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti deseydiniz yorumumuz farklı olurdu.

İçim şişti... Haksızsın, bu kafayla devam edersen onu da kaybedersin.

Doğru diyosunuz zaten biraz önce de aradı gayet normal nasılsın aşkım iyi misin bi sıkıntı var mı isyerinde diye sordu gece için özür dilemeyi düşünüyorum üstüne fazla geldim diye

Vallahi bu tip erkeklerden çok şey bekliyorsunuz. Tamam anlıyorum yalnız kalmışsın ama o adam her an her dk seninle konuşamazki. Özel hayatı var, özel alanları var. Bugün senin canın sıkkın olur, onun daha önceden yapılmış bir planı vardır. Yarın onun canı sıkkın olur, seninde planın varsa iptal etmeyeceksin. O böyle yaptığı için değil ama ortada hayat memat meselesi yoksa olması gereken bu bence. Herkes farklı düşünüyor işte.

Doğru diyosunuz zaten biraz önce de aradı gayet normal nasılsın aşkım iyi misin bi sıkıntı var mı isyerinde diye sordu gece için özür dilemeyi düşünüyorum üstüne fazla geldim diye

"O gün moralim bozuktu biliyorsun sana haksızlık ettim.Kusura bakma de" geç. Fazlasını yapma bu sefer beklentiye girmesin

Bir erkeği bu kadar hayatınızın merkezine koymak ne kadar doğru?
Onun sizden başka da hayatı var.
Verilmiş bir sözü varmış adamın.
Tabiki de gidecek arkadaşlarıyla buluşacak.
Hem geç saat dememiş aramış dinlemiş sizi.
Daha ne istiyorsunuz anlamadım?
Bu kadar daraltırsanız ilişkiniz de olumsuz etkilenir.

Ben biraz fazla ilgi alaka beklemişim farkındayım, dikkat etcem zaten artık

Ben biraz fazla ilgi alaka beklemişim farkındayım, dikkat etcem zaten artık

Benim erkek arkadaşım da polis
Meslekleri gereği biraz da sıkıntılı insanlar.
Çok üstüne gitmeyin.
Bir de bu ara gerçekten stresteler.
Rahat bırakın kendiliğinden geliyorlar :)
Yapmam dediği şeyleri de yapıyorlar.
Çok da sıkma derim.
Abla tavsiyesi

Hayatın sevgilinden ibaret olmamalı,sende çık arkadaşlarınla takıl,hiç kimse olmasa çık gez toz...

Ben sizi haksiz ve kaprisli buldum, onun da kendine ait bi hayati var sonucta ve hasta degilsiniz hamile degilsiniz, biri olmemis. anlamiyorum bu ilgi cilginligini...

Ben mutsuzsam eğer sevgilimin mutsuz olmasını istemem. Tabiki hayatına bakıcak size zaten yeterince moral vermiş. Oturup sizinle ağlamasını mı istiyordunuz

canım bana göre haklısın erkeklere göre haksızsın emın ol hemen hemen cogumuz aynı durumdayız kendıne gore çozumler bulman gerekiyor.mesela kendıne samımı bı arkadas edın.tabiki kazık yemeyeceğin türden yada birazda mesafeli olabileceğin türden bir arkadas.ve onunla dertleş.ınan erkeklerın en anlayışlısı bile bir yerden sonra dinlemiyor. fazla beklentiye girip kendini harap etme. onu merkezine koyduğun sürece seni anlamayacak. ara arkadasınla konuş sesin cıkmasın o derdıne düşsün bu kızın moralı bozuktu benı de aramadı hayırdır diye.snra senı arasın merak edip bı baksın telefonun mesgul. acma da hemen.snra dersin senden ümidi kestim saolsun arkadaslarım var diye.laf sokmamayı başarırsan da hiçç arkadasla konuşuyodk de meraktan çatlasın.bunlara böylesi lazım .yedi yirmi dört hazır nazır sekilde onları bekleyen değil

Hayatın sevgilinden ibaret olmamalı,sende çık arkadaşlarınla takıl,hiç kimse olmasa çık gez toz...
Ya işte ben köyde yasıyorum öyle kafama göre gezip tozamam dışarı çıkmam bile yanlış anlaşılıyor ev iş arası mekik dokuyorum, burda hiç arkadaşım yok

Ben mutsuzsam eğer sevgilimin mutsuz olmasını istemem. Tabiki hayatına bakıcak size zaten yeterince moral vermiş. Oturup sizinle ağlamasını mı istiyordunuz
Anlamıyorsunuz ben otursun ağlasın demedim sadece o an belkide saatlerce biriyle konuşmak istedim bunun dakikalarla sınırlandırılması zoruma gitti biz zaten konuştuk denilmesi zoruma gitti.

Erkek kafası işte doğru diyosun Bundan sonra öyle yapcam ya geçen gece o kadar tartıştık dün akşam bile eve gelir gelmez hemen dışarıya gitti arkadaşlarıyla.Gezmelere doyamıyor 12 buçuk da döndü eve ama güzel güzel konuştuk dışarıya çıkmadan da aşkım kusura bakma farkındayım seninle de ilgilenemiyorum ama eve gelen arkadaşım gözümün içine bakıyo çıkalım gezelim diye 1 hafta idare et dedi bende tamam problem değil dedim kendimi alıştırmam lazım böyle şeylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…