- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Uğraşlar bul farklı insanlar tanı eminmisin kardeşi gibi gördüğündenBirini seviyorsunuz diyelim o ve siz bir olsanız olursunuz ama imkansız gibi gözüküyor, siz seviyorsunuz, sevginizi sevda boyutunda hissediyorsunuz, o olmazsa başkasıyla evlenenmem bile diyorsunuz, ama o sizi sizin sevdiğiniz şekilde sevmiyor, bir kardeşi gibi seviyor diyelim, ne yaparsınız canınızın acısının geçmesi için, ne yaparsınız onu abi olarak görebilmek için ?
Gülünecek birşey yok bunda, size komik gelmiş olabiir ama hayalinixdeki o kişiyi birebir karşınızda görün karakter olarak, sonra başkasına bakmazsınız yani ben bakmam.... Sevdiğimle sevebileceğimle evlenmediğim sürece mutlu olmam, budur benim düşüncemBaşkasıyla evlenmem diyorsun yaaa çok güldüm..
Kendine yazık etme. Olmuyorsa yoluna bak.
Herkes sevdigiyle evlenip mi mutlu oluyor?
Deli gibi sevgi ve ilgi gösteriyor, karşıdan gören bir insan onun bu davranışını sevgilin mi o diye soruyor, uzak durmama izin vermiyor ama abicim diyor kardeşim diyor... kolay değil zorlaşıyorAbi olma kismi haric ayni durumdayim.elden birsey gelmiyor zamanla alisiyorsun sevgi bekliyorsun yok ilgi bekliyorsun yok. E tabi insan gitgide unutuyor hele bide abi olarak gormen gerekiyorsa daha kolaylasir isin.
Ha birde kim ki bu kişi abi olarak gormen gerekiyor?
Şimdi böyle çemkirmeden önce mesajımı iyi oku...Gülünecek birşey yok bunda, size komik gelmiş olabiir ama hayalinixdeki o kişiyi birebir karşınızda görün karakter olarak, sonra başkasına bakmazsınız yani ben bakmam.... Sevdiğimle sevebileceğimle evlenmediğim sürece mutlu olmam, budur benim düşüncem
Ne ben ne de bu konuyu bilen başkası emin olamıyor, kardeşi gibi görüyor diyorum bir konuluyr bir davranışlar sergiliyor, gören duyan bu adam senin sevgilin mi diyor, seviyor gerçekten diyorum abicim kardeşim diyor. bu yani olay buuuUğraşlar bul farklı insanlar tanı eminmisin kardeşi gibi gördüğünden
Bekleyecen gecmesini Zamandan baska ilaci yok onunBirini seviyorsunuz diyelim o ve siz bir olsanız olursunuz ama imkansız gibi gözüküyor, siz seviyorsunuz, sevginizi sevda boyutunda hissediyorsunuz, o olmazsa başkasıyla evlenenmem bile diyorsunuz, ama o sizi sizin sevdiğiniz şekilde sevmiyor, bir kardeşi gibi seviyor diyelim, ne yaparsınız canınızın acısının geçmesi için, ne yaparsınız onu abi olarak görebilmek için ?
Onu da dedim zaten ama hala aynı bir öyle bir böyle"Sevdigim çocuk bana bacım deyince" ben de ona "abi" derdim.
Çok güzel yazmışsınız , bu kişi uzak durabileceim bir kişi olsa dediğinizi zaten kendim hemen uygulardım ki böyle olmadığı halde bunu defalarca yaptım sonuç uzaklaştıkça ben o bana daha çok geldiHayatımın hic bir asamasinda kimse icin, O olmazsa olmaz, Onsuz olamam gibi bir kafa yaşamadım elbette cok sevdim, sevildim, acımıda çektim. Duygusuz bir insan değilim. Bir insanı unutabilmenin en iyi yolu uzak durmaktır. Onu abi, abla, hala, amca artik neyse gibi görmeye calismak yada arkadaş kalmak işin avuntusudur, cözümü değil. Onu tamamen uzaklastirip kendinize ve yeni insanlar tanimaya, farklı seyler yapmaya odaklanmalısınız. Acı yine cekiyorsunuz ama cokta kolay geciyor.
Oda senin onu abisi gibi gördüğünü sanmasın ya açıl bu dene ne kaybedersin yada unut gitsinNe ben ne de bu konuyu bilen başkası emin olamıyor, kardeşi gibi görüyor diyorum bir konuluyr bir davranışlar sergiliyor, gören duyan bu adam senin sevgilin mi diyor, seviyor gerçekten diyorum abicim kardeşim diyor. bu yani olay buuu
Öncelikle çemkirmedim gayet normal bir şekilde yazdım, yanlış anlaşılmasın kırdıysam da özür dilerim... Tamam açıklama yaptınız fakat bende size açıkladım, amacım onu beklemek değil, inancım yok, benim onun gibi bir insan olduğunada inancım yoktu ama bir daha böyle bir insdan çıkacağına hiç inancım yok demek istediğim buyduŞimdi böyle çemkirmeden önce mesajımı iyi oku...
Sana açiklamasını yaptım.
Hem olmayacak imkansız diyorsun hemde ondan başka kimseyle evlenmem diyorsun.
Iyi evlenme o zaman abin! Evlenip musmutlu bir hayati olur çoluk çocuğa karışır sen hala onu bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?