- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
-
Hani bastan dusunselrrdi annler gidelim diye bisey demezdim cnm biz konustuk nerden yapicaz diye alisvrrisi ben sonradan plandan cikiyorum
Yazilanlari okuduktan sonra cok farkli dusunuyomusum dedim ben heyecan yaptim sevindim kiskanmadim her ise kostum ama dedigin gibi kendimi geri cekmm lazim bole kotu algilaniyorum galibabunun senin iyilik veya kötülüğünle alakası yok. ben olsam ben de kimseyi istemezdim ne o öyle sürü gibi gezmeler.. demek ki kızın yapısı bunu kalabalıkla yapmak şeklinde değil. bu kv.nin diretebileceği bir şey değil. ille gelinim gelsin dese belki kv antipatik olacak. sen hep beraber alışveriş seviyorsun die herkes sevecek die bi kural yok arkadaşım.. benim de kaynım ağustosta evlenio inan ne yaptıklarını bilmiorm bile. ben kınaya düğüne giderim onu bilirim gerisi hazırlıklar beni ilgilendirmez. ha yardım isterler destek olurum ama istemezlerse kendi düzenleri ağzımı açıp da bişe demem..
Cnm ben kiskancliktan cok alindim yani kotu oldum kv sen kizimsin herseye beni dahil edip bole ilk tanismalarinda bile ailelerin benim isim vardi ben gelemem siz gidin dedim olur mu ole sey bundan onemli mi dedi ben hep ole oluck sandim galibaYahu sizi istemeseler zaten en başta planları konusmazdınız. Belliki sonradan biseyler olmuş. Yani bosu bosuna kıskanclık yapıyorsunuz. Bekleyin inceleyin tavırları sürekli sizi dıslamaya yönelikse o zaman tavrınızı koyarsinız. Bikere olan biseyse hemen böyle tavırlara girmeyin. Madem ellti kelimesini aileden biri olarak düşünüyorsanız o zaman aile icinde böyle bir konudan alınganlık yapılmamasi gerektiğini de biliyor olmalısınız.
Bosu bosuna dertsiz başınıza dert acmayın.
Gunaydin kizlar
Kafamda donen sorular icimdeki kirginlik acaba bosuna mi uzuluyorum diye size danismak istedim
Ben uc senelik evliyim kv ole cok problemim yok sayilir beni sever deger verir bende onu severim ismimle bile hitap etmez kizim yavrum vs.
Simdi kaynim nisanlaniyo kismetse mayista alisveris yapariz filan diye konusuyoduk hep aramizda oglum var onu anneme birakiriz diyoduk
Cumartesi annem geldi kv geldi annem gelince oturuyoduk kv me
Anne yarin komsu gelicek dedim sende gelirsin oda demezmi biz yarin icin kinustuk nisan alisverisi yapicaz die
Ben sok oldum kv demis ki kizin annesine hani kim kim gidicez diye
Anneside biz bize olalim kalabalik olmayalim demis
Anliycaginiz kv bana teklif bile etmedi (aslinda cok gitmek istiyodum)
Kelimelerden yanlarinda olmami istemedi gibime geldi bana kizim gibisin diyo ama kizi olsaydi bole bi gunde onu evde birakirmiydi diye dusunuyorum
Simdi arar aldiklarini gostrrmek icin gitmek istemiyorum
Annemde git ayip olmasin diyo
Napim kizlar kendimi geri cekim mi bu yasananlardan sonra
Bana karsi on yargili olduklari kesin cnm dusunuyorum acaba ben ters bisey mi soyledim uzuldu mu diye inan ole bisey olmadi kv yemege geldiler yemegi yiyip cekildi sofrayi topladim bulasiklari hallettim kahve yaptim hep guler yuzle hic kotu dusunmedimterbiyesizlik yapan kız tarafı canım , demek onlar bu aileye ön yargılı geliyorlar , böyle gelirlerse olacagını görürler ,
sen uygyn bir zamanda kv kırgınlıhgını belli edersin ama daha fazla uzatma salla gitsin
Kizin annesi cok iyi cnm kv daha baskin kisilik eger kv isteseydi beni die dusunuyorum karsi cikcaklarini sanmiyorumKızın annesi istememiştir belki , demiş zaten bizbize olalım diye
kv deniz de siz üzülmeyın dıye belkı size bırsey dıyemedı
takılmayın buna
Cnm ben kiskancliktan cok alindim yani kotu oldum kv sen kizimsin herseye beni dahil edip bole ilk tanismalarinda bile ailelerin benim isim vardi ben gelemem siz gidin dedim olur mu ole sey bundan onemli mi dedi ben hep ole oluck sandim galiba
Ewet biraz alinganim galiba bakalim zmn herseyin ilacidir bu boyle giderse bende elimi ayagimi cekerimSiz fazla alıngansınız. Eltiniz görse su halinizi manyak mı nedir bu kadın der. Ben kendi eltim icin öyle düşünürdüm, ona ne benim alısverisimden ne bu heves bu kadar derim. Siz konuyu gözünüzde fazla abartmışsınız. Kayınvalideniz sizi istemese zaten ilk tanısmaya giderken sizi götürmez. Ilk tanışma bu sonuçta, ilk intiba yani. Onlar sizin kadar önem vermemistir bence, bosu bosuna kinlenip alınganlık yapmayın. Zaman icinde gözlemleyin iyi niyetliler mi degil mi diye. Buna karar vermek icin bu konu hic yeterli degil
İlk cocuk kardesi yok gidecek alisverise bi ben varin yakin akraba olarak ben sunu soylemek istedim yani 4 senedir taniyo kv beni hep birlikteyiz benm takmiycagimi onlara karismiycagimi alinicagimi ve gitmek istedigimi biliyo beni dusunmedi yani amannnn of bosverim benden onrmli kendi ailemden baska onemli bisey yok bosuna uzuluyorum galibaherkes söylemiş, olayın size karşı önyargılı olmakla alakası yok.
yakın zamanda nişanlanacağım nasipse, nişan bohçası alışverişine eğer mümkünse sevgilimle tek başıma, eğer değilse iki anne harici kendi kardeşim dahil kimse ile çıkmak istemiyorum. sen eltisin seni çağırsalar kardeşlerin de gelmesi lazım, başka eltiler, görümceler varsa onlar lazım derken iş büyüyecek. demek ki bunu istemediler.
kimsenin size tavır takındığı yok kişisel olarak, iş büyümesin diye çağrılmamışsınız. neredeyse düğüne bile gitmeyecem diyeceksiniz, kendinizi bu mevzu için üzmeyin bu kadar yazıktır size de.
Ben bu cumlelerde "hic tepki gostermeyen hatta sevinen" birini goremiyorum...Valla cnm kiyaslik bisey yapicak bi insan olmamdim yapsaydim basinda yapardim zaten her istedigi oluyo die bn soz yuzugunun bile takilcagini bilmiyodum kendi sozumde kv taktigi yuzuge okey dedim bana deselerdi yuzuk takilcak kendim begenirdim eltim kendi begendi pirlanta kv almis bana normal yuzuk yuzune bile demedim ben hala kv taktigi yuzugu takiyorum begeniyomuyum orta derece ama eltimin her ayrintisini dusundu soz zmni hic tepki gostermedim hatta sevindim
Üzülmenize hiç gerek yok çünkü doğru olan bu etrafımda karşılaştığımda bu şekildeydi kendi nişan alışverişimde de böyle oldu ve çok rahattık kimsede karışmadı.Gunaydin kizlar
Kafamda donen sorular icimdeki kirginlik acaba bosuna mi uzuluyorum diye size danismak istedim
Ben uc senelik evliyim kv ole cok problemim yok sayilir beni sever deger verir bende onu severim ismimle bile hitap etmez kizim yavrum vs.
Simdi kaynim nisanlaniyo kismetse mayista alisveris yapariz filan diye konusuyoduk hep aramizda oglum var onu anneme birakiriz diyoduk
Anne yarin komsu gelicek dedim sende gelirsin oda demezmi biz yarin icin kinustuk nisan alisverisi yapicaz die
Kelimelerden yanlarinda olmami istemedi gibime geldi bana kizim gibisin diyo ama kizi olsaydi bole bi gunde onu evde birakirmiydi diye dusunuyorum
İlk cocuk kardesi yok gidecek alisverise bi ben varin yakin akraba olarak ben sunu soylemek istedim yani 4 senedir taniyo kv beni hep birlikteyiz benm takmiycagimi onlara karismiycagimi alinicagimi ve gitmek istedigimi biliyo beni dusunmedi yani amannnn of bosverim benden onrmli kendi ailemden baska onemli bisey yok bosuna uzuluyorum galiba
İlk cocuk kardesi yok gidecek alisverise bi ben varin yakin akraba olarak ben sunu soylemek istedim yani 4 senedir taniyo kv beni hep birlikteyiz benm takmiycagimi onlara karismiycagimi alinicagimi ve gitmek istedigimi biliyo beni dusunmedi yani amannnn of bosverim benden onrmli kendi ailemden baska onemli bisey yok bosuna uzuluyorum galiba
Eltinin ne isi varmis nisan alisverisin de ya benim eltimde gorumcem de gelmexi cok sukur teklif dahi etmediler gelelim diye ne gerek var okadar kalabaliga. Bana kalsa ben annemle kaynanami da cagirmazdim ama onlar gelmek istedikleri icin kirmadim malum anneler boyle seylerde bulunmak istiyorlar. Hadi gorumce de gelmek istese gerek yok abla derdim ona da hele eltiye hic gerek yok.Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?