Nasıl anlattınız ki kız bu kadar korktu?
O zaman ilginç.. Ona ters olabilir bunlar belki ama engelleyecek kadar da değil yani..korktumu yoksa saçmalıyor mu bu dedi ne dedi orasini bilmem ama baya güzel anlatmıştım ya bi hevesle, ben bir zikir çekiyorum rüyamda seni gördüm manevi anlamda sıkıntın varmi bilmem ama soylemek istedim sana . Diye anlattim,, gerci kizda yiyip icip gezem biri, ickide icer, bi umut anlattim işte
İşte tamda bu yüzden hayat tarzınız faklı yapmayacağını bile bile gözüne sokmasaydınız keşke kız rahatsız olmuş ona bu tür bir şey dayatmanızdankorktumu yoksa saçmalıyor mu bu dedi ne dedi orasini bilmem ama baya güzel anlatmıştım ya bi hevesle, ben bir zikir çekiyorum rüyamda seni gördüm manevi anlamda sıkıntın varmi bilmem ama soylemek istedim sana . Diye anlattim,, gerci kizda yiyip icip gezem biri, ickide icer, bi umut anlattim işte
İşte tamda bu yüzden hayat tarzınız faklı yapmayacağını bile bile gözüne sokmasaydınız keşke kız rahatsız olmuş ona bu tür bir şey dayatmanızdan
Israr etmenize gerek yok ki şimdi kendimden örnek vereyim biri bana bunu yazsa engellemem ama içten içe benim hayat tarzımı doğru bulamadığını bana rüya gördüğünü iddaa ederek korkutma yoluyla zikir çektirmeye çalıştığını düşünürüm muhtemelen oda öyle düşündüBir kere söyledim israr etmem etmedimde ama yinede engelledi israr ederim diyemi acaba.. Evet belkide soylememem gerekiyordu ama söyledim işte .
Israr etmenize gerek yok ki şimdi kendimden örnek vereyim biri bana bunu yazsa engellemem ama içten içe benim hayat tarzımı doğru bulamadığını bana rüya gördüğünü iddaa ederek korkutma yoluyla zikir çektirmeye çalıştığını düşünürüm muhtemelen oda öyle düşündü
2 Allah kelamı geçti diye senden korkan insanla ne işin oldu arkadaşım? İyi olmuş engellediği. Yükünü almış sırtından.
Biri bana şu duayı oku falan dese büyü yapıyor diye düşünürdüm.ne düşündü hakkımdada birden sildi gitti
Biri bana şu duayı oku falan dese büyü yapıyor diye düşünürdüm.
Ki sürekli dua eden biriyim.
İlginç ve saçma ama korkmasıKız korkmuş doğal olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?