Siz olsaydınız?...

firuze89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
1.899
3.059
158
35
Merhabalar, konum çok basit, dertte değil ama sizlerle paylaşmak düşüncelerinizi öğrenmek istedim,
anaokulu ile başlayıp üniversitede dahil beraber okuduğum bir kız var çocukluk arkadaşım, ben bir zikir çekmeye başladım ve rüyalarımda bu kızı da görüyordum onu kurtardığımi falan, dedimki kendi kendime belki manevi anlamda sıkıntısı vardır zikri onada tebliğ edeyim yaparsa benim gibi huzur bulur.. Düşüncesi ile anlattım çektiğim zikri,, WhatsApp tan anlattim, kız bana cevap vermediği gibi beni her yerden engellemiş face ten, instagram dan, WhatsApp tan.. Kardeside ekliydi bende ona bile demis oda silmis beni . Anlam veremedim ne düşündü hakkımdada birden sildi gitti,,, soruyorum sizlere mesaj atsam mı neden sildigine dair... Yoksa böyle devam etsin mi..

Bilinçaltı rüya bu kıza niye mesaj attınız ben zikir çekiyorum sende cekersen diye kızda tuhaf karşılamış olabilir
Yani sana ne demek istemiş gibi engellemiş

Belki boyle seylere inanmiyordur. Tabi kiza nasil anlattiginiz da onemli. Ayrica iki dua edip de gorulen her ruyaya bir anlam cikarmak dogru birsey degil.

Yoo sadece tevhid ve salavat cekiyordum başka bişey yok :) belkide inanmıyor orasini Allah bilir ama gönlümden geceni yaptim ben, evet bir hevesle anlattim ona cok garip gelmiş olabilir ama cevap verilmemeyide haketmedim

Bu dua değil zikir ayrıca uzun süredir yapıyordum ve rahmani rüya gördüğümü biliyorum o yüzden söyledim ona zaten ama. Nasibi yokmuş demekki..

Nasıl anlattınız ki kız bu kadar korktu?

korktumu yoksa saçmalıyor mu bu dedi ne dedi orasini bilmem ama baya güzel anlatmıştım ya bi hevesle, ben bir zikir çekiyorum rüyamda seni gördüm manevi anlamda sıkıntın varmi bilmem ama soylemek istedim sana . Diye anlattim,, gerci kizda yiyip icip gezem biri, ickide icer, bi umut anlattim işte

O zaman ilginç.. Ona ters olabilir bunlar belki ama engelleyecek kadar da değil yani..

İşte tamda bu yüzden hayat tarzınız faklı yapmayacağını bile bile gözüne sokmasaydınız keşke kız rahatsız olmuş ona bu tür bir şey dayatmanızdan

İşte tamda bu yüzden hayat tarzınız faklı yapmayacağını bile bile gözüne sokmasaydınız keşke kız rahatsız olmuş ona bu tür bir şey dayatmanızdan

Bir kere söyledim israr etmem etmedimde ama yinede engelledi israr ederim diyemi acaba.. Evet belkide soylememem gerekiyordu ama söyledim işte .

Bir kere söyledim israr etmem etmedimde ama yinede engelledi israr ederim diyemi acaba.. Evet belkide soylememem gerekiyordu ama söyledim işte .
Israr etmenize gerek yok ki şimdi kendimden örnek vereyim biri bana bunu yazsa engellemem ama içten içe benim hayat tarzımı doğru bulamadığını bana rüya gördüğünü iddaa ederek korkutma yoluyla zikir çektirmeye çalıştığını düşünürüm muhtemelen oda öyle düşündü

2 Allah kelamı geçti diye senden korkan insanla ne işin oldu arkadaşım? İyi olmuş engellediği. Yükünü almış sırtından.

Farklı bir bakış açısı ben öyle düşünmezdim mesela.. Muhtemelen öyle düşündü..

Nefsinin hoşuna gitmeyecek sözler söylemişsin o da sana basmış engeli...boşverin siz gereğini yapmışsiniz kendi bilir...!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…