Siz olsaydınız ?

Kırılmakta haklısınız..
Ancak zorla ilgi alamazsınız ki insanlardan...

Kayınpederin sigara mı içiyor senin yanında..... Yuhhh..
Kalk arkadaşım o odadan git yatak odana yat... Ben rahatsız oluyorum sigara dumanından, bebek için de zararlı de, git yat... Çay mı içiyolar zıkkımın kökünümü yiyolatr ne yapıyolarsa yapsınlar...

işin en berbat yanı bebek yaşına girdiğinde işe başlıycam vee çocuga kaynanam bakacak. küçük bi sorun gibi gelebilir ama inanın canımı çok sıkıyor keşke hiç gelmeseler arayıp sormasalar hem düşüncesizler hemde pişkinlik yapıyolar kayınvaldemin annesi geldi şehir dışından şimdi tutturmuş sizde kalacak diye. bebek çok baskı yapıyo afedersiniz ayaga kalkınca alttan çıkacak gibi hissedşiyorum bu halde nasıl misafir agırlayacaksam artık

denizbarış mutfaga kaçıyorum o sigara yakınca bu sefer eşim surat yapıyo neden yanlarında durmuyosun diye :(

işin en berbat yanı bebek yaşına girdiğinde işe başlıycam vee çocuga kaynanam bakacak. küçük bi sorun gibi gelebilir ama inanın canımı çok sıkıyor keşke hiç gelmeseler arayıp sormasalar hem düşüncesizler hemde pişkinlik yapıyolar kayınvaldemin annesi geldi şehir dışından şimdi tutturmuş sizde kalacak diye. bebek çok baskı yapıyo afedersiniz ayaga kalkınca alttan çıkacak gibi hissedşiyorum bu halde nasıl misafir agırlayacaksam artık

Bence bebeğinizin bakımı için başka bir çare bulmalısınız..
Hem kayınvalidenizle anlaşamamak hem de bebeğinize baktırarak daha sık karşılaşmak zorunda olmak çok daha kötü sonuçlara neden olur..
Bu defa haklıyken bile haksız duruma düşersiniz..

lale başka çarem yok kendi annem uzak kreşe veremem başka hiç bi çözümü yok o bakacak hiç istemiyorum ama offf offf

doğumunda yanında olmamaları bir lutuf aslında. hiç kızma şükret .. bebeğine kavuştuğun ilk günlerinde onları görüp sinir olmayacaksınsempatiksalakcinni
haftanın iki günü sana gelip hizmet beklemeleri konusunda haklısın onların sana destek olması lazım.tavrını koy hizmet etme sende.anlasınlar azcık !

denizbarış mutfaga kaçıyorum o sigara yakınca bu sefer eşim surat yapıyo neden yanlarında durmuyosun diye :(

Çözümü çok basit.. Neden mi çünkü sigara içiyor diyeceksin....
Senin için annen baban önemliyse benim için de bebeğim çok önemli, onun zehir solumasını istemiyorum diyeceksin...

lale başka çarem yok kendi annem uzak kreşe veremem başka hiç bi çözümü yok o bakacak hiç istemiyorum ama offf offf

Ne diyeyim; Allahım yardımcınız olsun inşallah..
Daha büyük zorluklarla karşılaşmazsınız umarım..

doğumunda yanında olmamaları bir lutuf aslında. hiç kızma şükret .. bebeğine kavuştuğun ilk günlerinde onları görüp sinir olmayacaksınsempatiksalakcinni
haftanın iki günü sana gelip hizmet beklemeleri konusunda haklısın onların sana destek olması lazım.tavrını koy hizmet etme sende.anlasınlar azcık !

çay yokmu der kayınpederim biz çay içmeye geldik der yok çay diyemezsinki

elbetteki canımcım bu onların sorumsuzlugu niye olmuyolar yanında gercekten kınıyorummm rabbim yar ve yardımcın olsun bitanem....

Abartmıyorsun, haklısın, sen onlar gelince hürmet edip hizmetlerini yapıyorsun ama onlar senin en ihtiyacın olduğu zaman da tatile gidiyorlar. Aynı şeyi bende yaşadım 7 aylık hamile halimle koskoca apt. da yalnız başıma bırakıp gitmişlerdi üstelik gitmeyin korkuyorum dediğim halde. Sanırım kendilerini herkesten ön planda tutan insanlar, boşver kafana takma bazılarında ince fikir olmuyor. Yani kötü niyet değil bu ince düşünemiyorlar işte.

Olmazsa söyleyiver. Doğum yaptığımda da planları vadı bizimkilerin, bende komşuyu örnek göstermiş kadının bebeğin 40 ı çıkana kadar memlekete gitmediğini söylemiştim mesela sempatiksalakcinni

Hiç takmayın bence ilk günler olmasın yanınızda nasılsa aileniz varmış bebekle keyfini çıkarın bence .
Nasılsa tatil dönüşü gelirler sinir harbi ertelenmiş olur nasılsa

bende diyorum ki inşallah doğumumdan 1-2 ay sonra gelirler.çünkü o halimle hizmet edemicem.bizde lohusa en az 1 hafta yatar.ama böyle bi imkanım olmucak.yani kısaca ben olsam asla üzülmez b u durumdan zevk almaya bakardım:)

bence abartıyorsun. sonuçta 1 hafta 10 gün tatil yapıp dönecekler ne var ki bunda. ben olsam hiç de takmazdım.

demek ki verdiği değer önem bu. yada bu tür doğum gibi şeyleri çok ciddiye almıyolar. nasıl olsa gelince görürüz diyolardır.

sen bebeğine odaklan boşver.

Ben olsam onlar tatillerindeyken mevlüdümü de yaparım , eşimin akrabalarını da çağırırım.. Soranlara da tatile çıktılar ben doğurmadan derim..
Bir daha da koyarım mesafemi ona göre davranırım , hizmet falan beklemesinler hiç.
ılk torunları oluyo ne turuymuş bu tur kaçıyomu.
Sana da bahane olur canım sürekli onlara hizmet edicem diye koşturmayı bırakmak için..

Back
X