Siz olsaydınız ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bugün kantinde kendime cay alırken arkadaşlarıma da aldım. Herkes içti biri hiç icmedi. Yanında da tatlı almıştım dokunMadi bile. .
Bende herkesin içinde aa kırılıyorum canım hava da soğuk hadi iç çayını o kadar taşıdık deyip güldüm ..
O da bana
" sen niye bana çay aldın ki ?
Benim canım çay içmek istemiyor ki" dedi. Herkesin içinde.
Çok bozuldum . Ben ona değer verip alıyorum hiç sormuyorum bile içer misin diye. . Yakın arkadaşımdi kiz.. ama o beni herkesin içinde ...
Çekinmiyor . Ben olsam bana değer veren birine asla böyle yapmam.. en azından içiyor gibi yaparım yarım da kalsa bana niye aldın ki demem kırmak istemem..
Siz olsaydınız .

Biri benim evime gelip aynı hareketi yapmıştı o beni çağırınca gitmedim mesela :)

Bozulmazdim çünkü ben çay sevmiyorum hatta kahve bile sevmiyorum ne turk kahvesi ne nescafe kahvaltida içerim oda sadece 1 çay bardağı en minik Boylarından oglenleri nadir içerim yada içemem yarım kalır çöpe döker çünkü ciddi anlamda sevmiyorum.
Siz de çay alırken sorabilirdiniz aslında arkadaşlar çay içmek isteyen var mı diye.

Görgü kuralından nasibini alamamış arkadaş sanırım.
Teşekkür ederim ağzımın tadı yok diyebilirdi, bana sordun mu çay alırken demiş resmen.
Bir daha selam bile vermezdim ben olsam.

Evet ama belki hani çekinip söyleyemeyen olur diye sormadım kalabalikti. Bide ben içerken oteki insanlar bakarsa çok rahatsız olurum.
En azından midem kötü filan deseydi bari. Ben ona kiriliyorum soguk hava hadi ic isin derken o bana niye aldinki sana al diyenmi oldu gibi konusunca deyince Bozuldum .

İçmiyosan söyle soğumadan ben içicem derdim.
Ve gerçekten içerdim

sen bilirsin de o çayı da sen iç ama sohbeti diğer arkadaşınla yap kız konuşurken de hı hı de geç sinir et yaniii

Çok samimi biri olsa ben de derim, sen bana niye çay aldın ki diye. Ne var bunda. Can'ım içmek istemiyordur. Ama çok samimi değilsem" niye zahmet ettiniz" falan derim.

Offf işte bazı insanlar bu kadar ince düşünceli bazıları da gereksiz fazlaca özgüvenli.. herkese tek tek sorsan yok falan derler ama sormadan alsan herkes içer diye almışsın o da şımarıklık hatta hadsizlik yapmış.. çok mu yakınsın bu olay dışında çok iyi bir insan mı bilmiyorum ama böyle ufak tefek şeyler insanı ele veriyor arana mesafe koy derim

BAna biri alsa içmek istemesem bile içiyormus gibi yaparım yani biraz içerim karşımdaki arkadaşım düşünmüş almış diye ki yapmışligim vardır insanları kırmayi sevmem ama herkes aynı değil biri bana böyle davransa bende kirilirdim en yakın arkadaşım olsa da yani en azından canım teşekkür ederim ama canım istemiyor midem bugün biraz rahatsız falan deseymis biraz sert çıkması bence iyi olmamis

terbiyesiz birdaha da adam yerine koymazsiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…