- Konu Sahibi ttthxuxlya
-
arkadaşlar benim bi görümcem var benden 10 yaş büyük...aramız pek iyi değildir yani kavga falan yok ama benim hakkımda ufak tefek şeyler konuşmuş duydum ama pek önemsemedim... ama sevmem kendisini ...
.bir gece telefon geldi görümcem hastalanmış acil hastaneye gidecekmiş eşim hemen gitti...bende 1.5 ay önce doğum yapmıştım..görümcemde 20 gün önce doğum yapmıştı...bi baktım eşim kucağında çocukla geldi ablasının bebeği ...
buna dedi sabaha kadar bakarmısın??ablam hastanede kalp spazmı geçirdi...dedi
hayır diyemedim sabaha kadar baktım emzirmek zorunda kaldım altını değiştirdim...sevmediğim birinin çocuğuna bakmak hatta emzirmek hiç hoşuma gitmedi ama eşimin hatırına yaptım. daha sonra bi teşekkür bile duymadım görümcemden...
ama pişmanım keşke bakmasaydım diyorum kendi kendimeklava:
ben olsam eğer bebeklerimiz farklı cinsiyetlerdeyse emzirmezdim.onları kardeş yapımazdım.ama elimden geleni yapardım rahatı için.
ama eğer bebekler aynı cinsiyetteyse hiç düşünmeden emzirirdim sanırım.
annesinin yaptığı beni ırgalamaz.sonuçta benim elimde hiç bir suçu günahı olmayan,daha 40 ı çıkmamış bir bebek var.bunun hoşuma gitmemesi gibi bir durum olamaz.kucağımdaki bana muhtaç...
annesini sevmemem ayrı konu.
bence çok iyi yapmışsın.
boşver gerisini unut.
ben olsam eğer bebeklerimiz farklı cinsiyetlerdeyse emzirmezdim.onları kardeş yapımazdım.ama elimden geleni yapardım rahatı için.
ama eğer bebekler aynı cinsiyetteyse hiç düşünmeden emzirirdim sanırım.
annesinin yaptığı beni ırgalamaz.sonuçta benim elimde hiç bir suçu günahı olmayan,daha 40 ı çıkmamış bir bebek var.bunun hoşuma gitmemesi gibi bir durum olamaz.kucağımdaki bana muhtaç...
annesini sevmemem ayrı konu.
bence çok iyi yapmışsın.
boşver gerisini unut.
emzirirseniz süt kardeş olurlar ve büyüdüklerinde nikah düşmez.
bunu düşünerek farklı cinsiyette olursa emzirmezdim dediniz sanırım.
ben akraba evliliğine hoş bakmıyorum. bu yüzden kız-erkek diye ayrım yapmazdım. ikisine de aynı davranır, emzirirdim.gamyoncuiremsu
bende aynı fikirdeyim hç onaylamıyorum akraba evliliğini ve istememde....ama keşke bize bağlı birşey olsa ...ya çocuklar arasında böyle bir şey gelişirsefisfisfis...genelde biz ebeveynlere gelene kadar sevgiler olgunlaşıyor...hele birde akrabalık olunca çok daha titizce saklayabilir çocuklar...ben kroniğe katılıyorum bu riski göz ardı edemezdim...yani orda ne görümcem ne kişisel problemler aklıma bile gelmezdi ama bunu düşünürdüm...gelecek çok çabuk gelir ve herşeyin kontrolunü elimizde tutamayız:sm_confused:tedbirli olmak gerek....bir diğer konuda bence bunun için karşınında rızası olmalı...yani belki o istemiyecek emzirmemi bebeğini...ve dinimizce bu konularda eşlerimizinde rızası gerekli yani her iki baba da buna onay verecek...ben öyle biliyorum....birde bunlar süt kardeş olunca diğer kardeşlerde buna bağlı olarak kardeş olmuyorlarmı...:uhm: hangi birini kontrol edeceksin...çok iyi düşünülmesi gereken ciddi bir konu bence...heralde ben o gece için yaşına uygun bir mama alıp kaşıkla yavaş yavaş beslerdim...ve tüm bakımınıda severek yapardım... kişisel problemler aklımın işi bile olamaz...o bir bebek o an bana ihtiyacı var...değil zıtlaştığım biri can düşmanımın çocuğu olsa farkrtmez.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?