Siz olsaydnz emzirir miydiniz?

evet ya burnu havalar da nasıl psikoloji içinde bilmiyorum :umursamaz:
ama dedimya hiç pişman değilim şuan iyiki bakmışım
kendi utansın:dilcikar:
pek utanmaz :sm_confused:
ama konuşsak şimdi beni suçlu bile çıkarabilir mirmirmirmir

başkasının teşekkürüne tamah etme arkadaşım yaptığın şeyde sadece allah rızasını için yaptım de geç....o günahsız bebeğin suçu ne ki anasına olan nefretini ondan bileceksin iyi ki yapmışşın bence de daha yapmalısın a.s

sevgiyle emzirirdim kocaman kocamanda koklardım gerekirse sabaha kadar uyumaz hep kontrol ederdim...o bir bebek herşeyin en güzelini hakediyor kimin bebeği olduğu farketmez sevdiğimiz sevmediğimiz tanımadığımız ... vs vs vs

o minnacık bebeği düşmanın cocuğu olsada emzirirdim ama anası namkörse allaha havale et canım gerisinide boşver allah katında aldığın sevap cok büyük

Konu savunmasız ve o anda size muhtaç bir bebekse küslüğün,annesini sevmemenin hiç bir önemi yok
Siz size yakışanı yapmışsınız.
O ister teşekkür etsin ister etmesin kendisinin ayıbı
Tebrik ederim sizi

Bu soruyu okumadım farzediyorum . Lütfen bir insan nasıl bu şekilde düşünür.Bu sizin çocuğunuz da olabilirdi...

o masum bebeğin ne günahı var?
görümcemi sevmesem de senin yaptığını yapar bebeğine bakardım.iyi yapmışsın aklına kötü şeyler getirme annesi kötü biri de olsa o bebek daha çok küçük, çok masum ve bakıma muhtaç

pişmanım demek olurmu hiç.düşünmeyin öyle şey.kıyamam onun ne sucu var günahsızz yavrumm.gözümün önüne geldide durum vallahi gözlerim yaşardı ya.bebek hastası biri olarakdan.
çok güzel birşey yapmışsınız.görümcenizin yerine ben Teşekkür edeyimalkisalkisalkis

sen doğru olanı yapmışsın
sabi sübyanın ne suçu varki :umursamaz:
allah göstermesin senin çocuğunda birgün görümcene muhtaç olabilir

ayrıcana kro doğru der...:1closedeyes:

çok doğru birşey yapmışsın...o küçük bebeğin hiçbirşeyden haberi yok..masum saf....annesi teşekkür etmediyse buda onun ayıbı...

Tebrik Ediyorum Sizi.. Gerçekten Yakışanı Yapmışsınız..
Ben Olsam Bende Yapardım Çünkü Söz Konusu Olan Hiçbir Suçu Olmayan Bi Masum..
Teşekkür Etmemesi de Ayrıca Onun İnsanlığını Göstermiş

Görümcenizi sevmeyebilirsiniz. Ama size çok büyük kötülüğü dokunmayan bir kadının 20 günlük el kadar bebeğine bakmak mı ağırınıza gitti? ınsanlık öldümü ya? Yazık günah hadi annesini es geçtim el kadar sabi annesi hasta bu düşünceyle bile insan şu söylediklerinize anlam veremiyor. Üstelik bakmışsınız olay bitmiş kapınıza yardım diye sığınan bi sabiye baktığınız için böyle pişmanlık duymanız şeytanın size vesvesedir. ıYıLıK YAP DENıZE AT! DEĞERıNı BALIK BıLMESE DE HÂLIK BıLıR.. Demiş atalarımız.

Son düzenleme:
iyilik yap denize at demişler senin yaptığın ise çok ayıp...hak edermiydi etmezmiydi ne diye düşünüyorsun..o masum yavrunun ne günahı var...oldu altını pis karnını aç bıraksaydın ki bunu düşünebilmişsin...kusura bakma kimsenin ne anneliğini ne insanlığını sorgularım ama seninkini sorgulamak zorunda kaldım.insan hiç tanımadığının çocuğuna bile yeri geldiğinde iyilik yapıyor senin dediğine bak...neyse ben daha fazla yazmıyım...çok sinirlendim çünkü... klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…