Siz olsaydnz emzirir miydiniz?

O bebeğin sizin yaşadığınız sorundan haberi bile yok.Nefret bile etsem o masumiyet karşısında daynanamazdım ben.Bence dünyadaki en güzel şeylerden birini yapmışsın canım.Teşekkür etmiş etmemiş ne önemi var.Yaptıklarımızı hiç unutmayacak Yüce Allahımız var zaten. O yeter.

sen kula hak vermişsin cnm en güzelini yapmışsın ya düşünsene 20 günlük bir bebeği aç bırakmamışsın,Sen kendını annesının durumuna koy,senın cocugunada o bakabılırdı senı sevmesede Allah için bakardı.Böyle seylerde tesekkur etmış,etmemiş ne farkeder.Sen o cocuga analık etmışsın daha ötesi yok ya...sen en guzel seyı yapmışsın.Teşekkür etmemiş kendı terbıyesızlıgı ama bence pısman olmak yerıne olaylara olumlu açıdan bakmayı dene.Yukarda Allah var,sen o yavruya sırf esının hatrına,Allah için baktıgını dusun.elbet Allah o yavruya bugununde yardım ettgın ıcın sıkıştıgın bır zamandada sana yardım elını uzatacaktır.Yerınde olsam boyle bırsey yapmanın mutlulugunu yaşardım tesekkur etmedı,pişmanım demek yerıne.

Bence emzirip baktığın için pişman olma çünkü o daha bir melek ufacık savunmasız allah onlara öyle bir güzellik vermişki istesende istemesende hemen koruma güdüsüyle hareket ediyorsun

canım sen yaptığın iyiliğinin karşılığı allahın izniyle öbür tarfta görceksin inş.
üzülme sen.
allah biliyor kul bilmesede olur...

canım aslında doğru olanı yapmışsın hiç kalbini çürütme sen ona sütünü verdin süt hakkı çok büyüktür görümcen ne derse desin sen doğrudan şaşma

isterse düşmanımın çocuğu olsun,
gözümü kırpmadan emzirirdim...
hiç pişman olma...

annelik işte budur doğru yapmışsın arkadaşm senin kalbin temizmş gerisini boşver keşke yapmasaydım deme çünkü çok kutsal bişey yaptığın içini çürütme cnm... rabbim,sana bol bol süt versin bebişine afiyet ossun...

gorumce denılen kısı benım ıcın kılını kıpırdatmadı hayattı boyunca
hıc cekemedı benı ve cok sorun yasadım su an gorusmuyorum
oyle bır durum yasasam hıc dusunmeden elımden gelenı yapardım
ne gorumce nede esımın hatrı ıcın sadece o melek ıcın
o masum ıcın
ben bır anneyım annelıgı tadanım ve bır bebegın annesı hasta 20 gunluk caresız bır bebek ve bakıma muhtac
kanlı dusman olsam yapardım
benım basıma gelse evladım o bebegın yerınde olsaydı ya
arkadasım cok guzel bırsey yapmıssınız sız hıc onemsemeyın
hem sevmedıgınız bırınden tesekkur alsanız ne olacakkı
rabbım sıze tesekkurlerın en guzelını nasıp edecektır emın olun
bebegınızıde gule gule saglıcakla buyutun ınsaallaha.s.a.s.

kronickim merak ettim neden bebekler ayrı cinsiyetteyse emzirmezdin ki:uhm:

bebekler süt kardeş oluyor o zaman venüscüm.ileride olur a birbirlerini sever hoşlanır vs.. olursa...onları kardeş yapmak istemezdim.
ama sonradan düşündüm.kız olsada emzirmemejk lazım.çok karışık işler bunlar ya...
sanırım bulabilirsem mama ile beslerdim.
bulamassam mecbur Allah'a sığınıp emzirirdim.

konu benim veya sizin akraba evliliklerine hoş bakmamanız değil.
bende çok sıcak bakmıyorum.ama olabilir.bu şekilde birbirini sevip evlenen çok var.
siz akraba evliliğine sıcak bakmıyorum diye emzirdiğiniz zaman ilerde böyle bir aşk doğma ihtimali ortadan kalkmazki...
yani ilerde sizin çocuğunuz veya karşı taraf bu evliliğe hoş bakarsa ne olacak?
dedimya çok ince işler bunlar.
emzirmekten başka bir çaresi bulunmalı mutlaka.
emzirmek son çare...

o bebişe nasıl kıyılabilir ki o an . siz olması gerekeni yapmışsınız.sırası geldiğinde söylersiniz ama çok büyük sevap işlemişsiniz tebrik ederim.

sen elınden gelenı yapmışşın canım teşekkür etmemkte onun ayıbı boşver. o gerçeği görmesede herşeyi gören Allah var...

kesinlikle bakardım teşekkür etsin etmesin (insanlığına kalmış)
20 günlük küçücük bebek annesi ister kötü olsun ister hiç sevmeyeyim
benimde aynı şey başıma gelebilirdi(Allah vermesin)
en iyisini yapmışsın

ay ben bakardım vallahi bebeğin anasını babasını ne kadar sevmezsem sevmeyeyim o sübiyanın ne suçu varki hem bakardım hem emzirirdim helali hoş olsun derdim
annesinin teşekkür etmemeside hiç ama hiç umrumdada olmazdı

Aşkolsun sana küçücük bir bebeğin ne günahı var....öyle bilki annesiz babasız kalmış bir yetim...hem bir gece bakmışsın sadece bunda ne var...bakmasydında vicdanın elvermezdi emin ol..kıyamazdın ona...sen Allah rızası için bakmış sevabını almışsın gerisini boşver....

o minik bebeği sabaha kadar ağlatmak değiliz ya tabii ki emzirirdim düşmanımı bebeği bile olsa hatta yolda bulsam bile 20 günlük bi bebeği emzirir bakarım en iyisini yapmışsın pişmanlık duyman çok gereksiz alkisalkisalkis

sen vicdanının sesini dinlemişsin
niye pişman oluyorsun ki
sonuçta hiç tanımadığın birinin bebeği de olabilirdi.

canım ben olsaydım emzirirdim.Sonuçta bunu görümcenden teşekkür duymak için yapmadın değilmi Allah rızası için yaptın.Kşmse görmesede Allah gördü değil mi canım?O günahsız masum bi melek iyiki bakmışsın

hiç düşünmeden aynısını yapardım
değil sevmediğimin görümcemin bebeği düşmanımın bebeği olsa bile bi an bile düşünmezdim
sonuçda masum ve sana ihtiyacı olan bi bebek
pişman olma konusunda ise aşkolsun diyorum sadece

bu konuyu burda açtığımda bu olay yeni yaşanmıştı
görümcemle yaşadığım sorunlar çok tazeydi
hem yeni doğum yapmıştım o anki psikolojik yorgunlukla o gece yaşadığım sıkıntı sanki bana ağır geldi
şuan da öyle düşünmüyorum,pişman değilim yaptığımdan,
o geceden sonra görümcemi birkez gördüm çok soğuk davrandı bana bi dahada görüşmedik
asla pişman değilim şuan da

görümcen de nankörmüş ama insan Allah razı olsun der valla benim bebişime süt vereni ben alnından öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…