siz ölseydiniz eşiniz yeniden evlenmeyi düşünür müydü?

benim esim de evlenmeyecegini söyledi
ama ben cocuklarima üvey anne getirmesini istemem sahsen
cocuklar büyüdükten sonra evlensin
hayat devam ediyor nede olsa ,ama eminimki kalbinin bir kösesinde olacagimida biliyorum

ben bazen sorarım bunu eşime bana bişiy olursa evlenir misin diye? her zaman hayır evlenmem der ama bence durmaz erkekler evlenirler.çünkü erkeklerin bakımı vs.. daha zor.başkasının yanına sığamıyorlar.o yüzden de ewleniyorlar!
ama yine de çok üzülürüm böyle bi durumda yaaa!şimdi düşününce bile içim titredi...

adamın birine karısı sormuşş..ben ölsem evlenirmisin diye..adamda direk hayatta evlenmem demiş..aradan kısa bi zaman geçmiş ve kadın ölmüş..adam daha tabut taşınırken şapkasını kıyafetini düzeltmeye etrafa bakmaya başlamış.
erkeklerin büyük kısmı daha senesi dolmadan evleniyorr..hakta veriyorum..ben gittikten sonraa evlenirse evlensinn hakkı,eger çocuklarım varsa sadece onlara eziyet etmiycek iyi bakacak biri ile evlensin isterim.yada çocuklarım büyüsün onlarda evlensin..sonrada kendi evlensin..

Bende bunu benimkine sormustum...
Tabiki beni ciddiye almadi...
Delimisin düsündügün seylere bak sussana felan dedi Çok üzgünüm çoook

Ama ben israr ettim...söylesene be fln dedim...
Oda - Ne evlenecem be, ayni hatayi bi kere daha yaparmiyim,
Dost Hayati yasarim dedi...:1shok: :delphin: -tatlicadiarzu-

Tabiki oda ciddi degildi - saka yapiyordu...:delphin:
Zopayi yerken özür dilemekle mesguldu..:tomato: :icecream:

Bir gün bende sordum asla evlenmem dedi.
Niye dedim?
Senin yerini asla tutmaz diye cevapladı
Ama evlenir mi acaba bilemem tabi.

Bende sordum; nerden aklına geliyor dedi.
Söyle dedim, evlenmem kimse senin gibi olmaz dedi.
Ama ne derece doğru bilemem. Aslında evlensin isterim,
ne yapacak tek başına.. Yanlızlık zordur. yeter ki çocuklarıma
annem yada kayınvalidem baksın. Onların başka bir insanla büyümelerini
istemem.....

bende eşime sordum.. saçmalama tabiki evlenmem dedi

ama bende inanmıyorum.. 1yıl, 5yıl bilemedim evlenmez

ama sonunda kesin evlenir diyorum..

evlendirme programlarında görmüyormuyuz? yaşları 60 larda 70 lerde olan dedeler çıkıyor

yalnızlık zor , hayat arkadaşı arıyorum diye..

evlenmeyen nadir olur sanırım

etrafımda eşi ölmüş ve hala evlenmemiş o kadar çok erkek var ki...
hem de bunlar 60-70 yaşında ve eşlerini daha 45-50 yaşlarındayken kaybetmişler...
ben sevgilime sordum asla evlenmem dedi.hem ben dua ediyorum senden önce allah beni alsın diye dedi..ben inanıyorum şahsen..
ben mesela annem ölse babamın tekrardan evlenmesini istemezdim...
ama her halukarda erkeğin yalnız kalması çok zor..tekrardan evlenenler zamanında sevmemi olanlar bence.çünkü düşünsenize deli gibi aık olduğu karısı ölüyor ve yanında sonra baka bir kadının uyumasına izin veriyor.bunu seven bir insan kaldıramaz bence..
mesela benim sevgilim şuan ölse(allah gecinden versin) ben asla başka biriyle olmam...o kadar da büyük konuşuyorum.

genc yasta evlenirler bence buyuk konusmaya gerek yok
acilar unutulmuyor tabi ama alisiliyor

benimki evlenirde onu alan olurmu bilemem.benim gibi bir salak bulması çok zor.bu erkeklerde o uçkur olduktan sonra evlenmem diyen erkek yalan söyler...

evlenir kesinlikle,erkekler kadınlar gibi değil,o nedenle hep dua ederim eğer benim kaderimde böyle bişey yazılıysa Allahın eşimi benden iyi biriyle karşılartırmasını dilerim,çünkü çoçuğum belki o kadının eline kalıçak.

benim bir akrabam var,eşi vefat etti,3 küçük çoçukla kaldı adam,çoçuklar perişan oldu,doğru düzgün yemek yok,temizlik yok,adam yetişemedi,sonunda evlendi,ama 2.eşide melek gibi bir bayan kendi çoçuğu olmuyormuş adamın çoçuklarını kendi evladı gibi benimsedi,3.nünde üstüne titriyor,allah razı olsun ondan.

genç yaşta öldüysem tabikide evlenmesinde bi sakınca yok
yazık niye ölene kadar yanlız yaşasınkii
ama beni sevdiği kadar sevemez benim sevdiğim kadar sevilmez di sanırım
gelen gideni aratır hesabı kendimi övücem ama benim gibisini bulamazdı :))))))

ay tövbeee RABBıM beni ondan önce yada onu benden önce almasın dayanamamm.......

Son düzenleme:
aaahhh biz bayanlar dirimiz bir türlü ölümüz bir türlü yani adamlara ne canliyken ne ölüyken rahat yok :roflol:

biz adamlari bu sorularla deli ederiz :asigim:

ay düsünmesi bile kötü ya erkekdir evlenir diye düsünüyorum ama allahim korusun cocugum var evlenmesini istemezdim acikcasi

Bi kere ben de sormuştum. Delimiyim ben bir daha evlenirmiyim diyerek espriye vurdu.
Amaan evlensin canım ne olcak, ben öldükten sonra bana ne... Yanlız yaşlanmak zor...

Back
X