siz ölseydiniz eşiniz yeniden evlenmeyi düşünür müydü?

dün tamda annemle bunu konuştuk. annem ölürsem babana iyi birini bul diyor..erkek için yalnız yaşaması zor diyor..ayy onları düşünmesi bile kötü yaa..kendi eşimi düşünce çok daha kötü oldum..benim yerimi başkası alacak,yanında başkası yatacak,gözlerine başkası bakacak.çocuğum ona kalacak,iyi bakacakmı...Allahım göstermesin birlikte yaşlanmayı nasip etsin...çokmu kıskancım neee

eşime sormuştum bir zamanlar evlenmem demişti, bende şaşırınca o bana sordu, bende bilmem diyince bana çok kızmıştı, hatta hakkımı helal etmem falan demişti.. öylesinebir kıskançlıktı yani onunki, bence o evlenir, bende evlenirim.. Hayat bu, zaman.....

bende dün eşime sordum, bir daha o hataya düşermiyim dedi kaydirigubbakcemile3
sonrada bu soruları nerden öğreniyorsun yine o kadınlar sitesini mi okudun dedi kaydirigubbakcemile2

bencede en başta evlenmem derler..hayat oldukça anlamsızlaşır
sonra hayatın hay huyunda zamanda geçtikçe acı hafifledikçe evlenmeyi düşünebilirler
her türlü ihtiyaçları var..sanki başka çarede kalmıyor gibi..senağlama

Ben üzülerek söylüyorum ki eşim istemese bile görümcem ona birilerini seçip bulup kendi eliyle yeniden evlendirirdi adım gibi eminim.
Cadı karı nolcak

sormuştum evlenmem demişti. yemin bile ettirdimkaydirigubbakcemile3

ay düşünemem ya.. başkasıyla uyuması başkasına sarılması.. olamaz..kötükedihüso

konusu açıldığında evlenmem der,
tabi ben gidince ne düşünür bilemem,
aslında ben bunu düşünmek bile istemiyorum,
sizde ayrıntıları düşünmeyin yaa,şu an yanınızdamı sizindir,anın tadını çıkarın bi daha gelmicez bu dünyaya diimii güzeller...

Biz bunu esimle kac kereler konusmustuk,o da her defasinda
yemin ederek diyorki,evlenmemsenden baska hic kimseye deger veremem,
dokunamam.
Ama benim sahsi fikrim,evet bence de evlenmez.Yasayamadigi gencligini yasar.
Niye evlensinki onla bunla gezmek varken
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

esı oldukten sonra evlenmıcek erkek varmı acaba.karıları sagken aldatan erkek karısı olunce evlenmeden dururmu.esıme sormadım ama evlenır tabı.aa hayır evlenmem dıyen erkekte yalan soyluyordur bence

ya benim fikrim ise tamam herkes eşini paylaşamaz çok sever, eşlerimize sorduğumuzda evlenmem der ama ben öldükten sonra eşimin hayatını zaten karartmış olacağım neden onu ömür boyu buna mahkum edeyimki bir erkek için şarttır evlenmek illa ihtiyaç için algılamamak lazım bir erkeği çekip çevirmesi için gerçekten evlilik şart bence o yüzden ,eşim bu yazdıkalrımı okusa çok kızar ben evlenmem hayatta diyo zaten evliliği düşünmüyodum sen çıktın karşıma sende hayat buldum senide kaybedersem evliliğin bir anlamı yok benim için diyo ama ben onun sıkıntı çekmesini istemem ömür boyu yanız kalmasnı istemem tabiki yanına bir eş bulacak hayatını devam ettirecek... allah herkese uzun ömürler versin eğer ben ölürde eşim biriyle evlenirde o kişi eşimi mutlu etmez varya hortlar gelirimmm:))))))))))

Düşünür mü bilmem ama ölmek lazım görmek için.Erken yaşta ölürsem napıcak mecbur evlenir gibime geliyor.
Siz olsanız naparsınız evlenir misiniz?

ya benim fikrim ise tamam herkes eşini paylaşamaz çok sever, eşlerimize sorduğumuzda evlenmem der ama ben öldükten sonra eşimin hayatını zaten karartmış olacağım neden onu ömür boyu buna mahkum edeyimki bir erkek için şarttır evlenmek illa ihtiyaç için algılamamak lazım bir erkeği çekip çevirmesi için gerçekten evlilik şart bence o yüzden ,eşim bu yazdıkalrımı okusa çok kızar ben evlenmem hayatta diyo zaten evliliği düşünmüyodum sen çıktın karşıma sende hayat buldum senide kaybedersem evliliğin bir anlamı yok benim için diyo ama ben onun sıkıntı çekmesini istemem ömür boyu yanız kalmasnı istemem tabiki yanına bir eş bulacak hayatını devam ettirecek... allah herkese uzun ömürler versin eğer ben ölürde eşim biriyle evlenirde o kişi eşimi mutlu etmez varya hortlar gelirimmm:))))))))))

Katılıyorum.İçim sızlıyor başkasıyla evlendiğini hayal edince,düşüncesi bile berbat ama dediğin çok doğru a.s.

Back
X