Niye geri dönüş Olmasın ki? Su fani dunyada bi Ölüme care yok. Bosanirsinizben düğüne kaç ay kala nikahı yapalım yapalım dediler düğün 9 mayısta 16 martta nikahı yaptım. o kadar pişmanımki aklı olan erkenden yapmasın dönüşte yok artık herkesin gözünde evlenmişim bana gelince herşeyi adetim olmayan şeyi bile zorla aldıran eşim abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo ve bana sen haksızsın diyo bana gelincede bi perdenin bile hesabını ayrıdan tutturuyo adalet mi bu ? daha evlenmeden nefret ettim o kadar aşık oldum salak gibi
Demek kadar kolay olsa keşke bi kere nişan bozmuş bide nikah kıyıp boşanmış bi bayanın milletin gözündeki izlenimi önyargısı
BBekara karı boşamak kolay derler kusura bakmayın ama o kadar geniş mezhepli değilim.Ayrica su baskalari ne der diyenlere sadece mustehak diyesim geliyor.
Haddim degil ama o kadar deli oluyorum
Geniş mezhepli değilseniz kirin dizinizi oturun madem biz ne yapalım?V
BBekara karı boşamak kolay derler kusura bakmayın ama o kadar geniş mezhepli değilim.
Bekar egilim vebunun genis mezheple ne alakasi var? Etraf ne dusunur diye onunuzdeki ortalama 65 yilinizin bilmrm kac senesini feda etmeniz de bence dogru degil hatta yazik o senelereV
BBekara karı boşamak kolay derler kusura bakmayın ama o kadar geniş mezhepli değilim.
bunun geniş mezheple alakası yok .V
o zaman DEVAMV
V
Ayyyyyy görende 10 yıllık evli sanacak sizi !!!!V
Dönüşün neden yok onu anlamadım...ben düğüne kaç ay kala nikahı yapalım yapalım dediler düğün 9 mayısta 16 martta nikahı yaptım. o kadar pişmanımki aklı olan erkenden yapmasın dönüşte yok artık herkesin gözünde evlenmişim bana gelince herşeyi adetim olmayan şeyi bile zorla aldıran eşim abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo ve bana sen haksızsın diyo bana gelincede bi perdenin bile hesabını ayrıdan tutturuyo adalet mi bu ? daha evlenmeden nefret ettim o kadar aşık oldum salak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?