SİZ SİZ OLUN ERKENDEN NİKAH YAPMAYIN...

Her istediği dört dörtlük olup en lüks mekanda düğün yapıp a dan z ye her istediği olup düğün günü en ufak bir prüzden o insanla bir ömür geçiremeyeceğini anlayıp düğün salonunu terk eden insan tanıyorum davete gelen insana rezil olmadılar onun mezhebi geniş değildi sanırım.Hayat senin biz burdan bekera karı boşayamayız fakat eşin anlayışsızmış.6 aylık evliyim düğün dahil krediyle ev aldık bir çok şeyi eşim yaptı iyiyi güzeli çok iyi bilen bir insanım gelinlikdi nişanlıkdı kınalıkdı tek kullandığı cümle bir defa giyineceksin oldu kendisinden fedakarlık etti kına gecesinde evde ki takımını giydi düğünde nişan ayakkabısını giydi ama asla beni kırmadı kırsaydı net bir şekilde söylüyorum hayatında olmazdım.İnan çok küçük şeyler ama o düğün resmine baktığında o gelinliğinle ilgili kötü bir anın var ise hiç aklından çıkmayacak ya dilini çıkar nikah yaptın diye sinme yada sus senin seçimin...

Nikah olunca erkeğe göbek bağıyla bağlanılmıyor fiziksel olarak. Yani bir kordon oluşmuyor. Alttan alma ezdirme kendini. Biz şimdi evliyiz her dediğine eyvallah mı diyelim. Alttan alınca daha fazlasını istiyorlar.

Dönüşün neden yok onu anlamadım...
Birlikte mi oldunuz?
Biz çocuk varken bile boşanıyorsak siz neden dönüşü yok diyorsunuz bi anlatın bize....
Hayır öyle bişey olmadı çok şükür ama benim derdim milletin lafı sözünden ziyade sen ne kadar temiz namuslu olursan ol iyi niyetli yaklaşırsan yaklaş karşındaki insanlar o niyetle yaklaşmıyo faydalanma peşinde oluyorlar

Düğün zamanı insan çok gergin olabiliyor.
adeta bir travma yaşıyorsun
kolay degil kaç yıllık yaşantını
değiştirceksin.
biraz fevri olmadan sakınce davran kendine zarar verme.
konuşmaya çalış.
konuşarak aşmaya çalış canım.
düğün vs stresi gcip aranızdaki iletişimi
güçlendirmeye başlayınca sorunların çözüleceğine inanaıyorum ben.

De
Demiyorum hiç bişeye eyvallah zaten bende onun başına kakıyorum istediğimi yaptırıyorum. Ama nefret ediyorum o huyundan bide eşit davranılması benim canımı sıkan

Teşekkür ederim olgun düşüncen için umarım öyle olur.

Fazla iyilikten maraz doğarmış misali sizinki de öyle olmuş ..
Aynı evin içine girmeden böyleyse, sonradan daha da azıtır .
Önlemini al canım, biraz baskın ol ..

Sakın susma canım sakın!!! susanların alttan alanların kıymetinin bilindiği nerde görülmüş? pişman olursun çok pişman olursun.. fedakarlık yapan sen olma,seviyosa o yapsın gerçekten acıma! boşanırız diye o korksun sen değil! bak burda tecrübe konuşuyo,bu günlerin geri gelmeyecek.. ezdirme kendini işine geliyosa demeyi bil yeri geldiğinde.. o şimdi seni mecbur görüyo olabilir sen nikahı falan kafandan sil sanki nişanlıymışsınız gibi davran rahat ol bu konuda o da bunu görünce anlayacaktır..

ne alaka önce yapmakla ? bızde onceden yaptık ısım dolayısıyla bence karsındakı ınsanı tanıyamamanla alakalı bır durum

dügün telaşından herşey bazen istediğin gibi gitmeyebiliyor.Sen tabikide üstüne düşen görevi yap ki ilerde sana demesin bir iğne bile almadın diye.Ama konuşun çözülmeyecek sorunlar değil bak eviniz kendinizin biz kirada ev sahibiyle uğraşıyoruz.Herkez ilk zaman zorluk çekiyo ama dügün bitince stres te bitiyo...

bak abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo demişsin.. evlendiğinizde o elti bunları gözüne gözüne sokmayacak mı ömür boyu.. benim neyim eksik ondan demeyecek misin? o sokmasa bile her gördüğünde her anlattıklarında üzülmeyecek misin? yapma bunu kendine senden dha değerli hiçbişey yok bu dünyada unutma!

Ku

Kusura bakmayın ama ben boşanıp gitmeye demiyorum mezhebi genişlik diye o kadarını yapanda şımarıklıktan başka bişey değildir müstehak denilmesine mezhebi genişlik diyorum anlayan anlar zaten şanslısınız ki eşiniz her bakımdan anlayışlı Çıkmış Allah daim etsin.

Bak bende boşandım birde çocuğum war,
Karşımdaki adamın niyeti belliyse ben istemedikten sonra asla kendimi kullandırtmam..
Yanii biraz cahilce düşünüyorsun...
Dünyanın sonu değil..
Belkide aynı yaşıtız seninle ben 26..
Bence çok abartıyorsun...
Olmuyorsa bitireceksin..
İnsan bile bile neden ateşe atar kendini hiç anlamıyorum...

Ben anlamadım ağabeyiyle ikisi aynı anda mı evlemnecekler. Kızın herşeyini yapıyorlar demişsiniz de. O sizin eşiniz işe ağabeyinin karakterinin zıt olmasında. Ailesinden kaynaklansa o kıza da yapmazlar. Nikah kıymadan önce hiç mi çıkmadınız tanımadınız kendisini. Size ait olan şeylerde var ona da. Mesela kınalığı neden dikerim dediniz alalım deseydiniz siz dikerseniz o da sesini çıkarmaz işine gelir. Kendinizi ezdirmemeyi baştan öğrenmelisiniz. Bunun erken nikahla değil bu aşamaya gelene kadar karşınızdaki insanı iyice tanımakla alakası var.

B
Bunun açıklaması abim alırsa kız hiç bişeyi beğenmiycek abim kafasına göre alacak bi kaç ay bir oturacak ama olmadı abisi sevmedi kızı istemedi ama benim zoruma giden diyolar ki kızın durumu kötü benim durumum da kötü kötü olmasa benim annem bu yaşta hergün bir saat yol gidip ev temizliyo babam emekli yine çalışıyo ben vardiyalı geceli gündüzlü çalışıyorum ne o kız çalışıyodu ne annesi evde 3 abisi var çalışan babası var. Biz bilmiyomuyduk evde yatmasını.

Ya neresinden anlıyorsunuz ben tabikide kullandırtmam kendimi herşey olur insan hayatında boşanmanın eşin ölür herşey insanlar için ben o kirli gözleri o zihniyeti o psikolojiyi yaşamak istemiyorum anlatabildim mi. Nişan attığım da bile yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim bu tabi psikolojik anlamda insanların sana sürekli sorması ne oldu neden bitti acı yaşamak

Tamam sen dewam et ozaman başarılar...

Bak işte aileni de ezdirmiş oluyosun canım.. sen sadece üzerine düşen görevi yap gerisine gerçekten karışma.. onun dediği sadece bahane, abisiyle kız beraber alsınlar o zaman beğenme konusu sorun değil önemli olan kimin ne yaptığı

ee siz zaten kararınızı vermişsiniz. konunun amacı ne peki. açılmasının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…