- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Hayır öyle bişey olmadı çok şükür ama benim derdim milletin lafı sözünden ziyade sen ne kadar temiz namuslu olursan ol iyi niyetli yaklaşırsan yaklaş karşındaki insanlar o niyetle yaklaşmıyo faydalanma peşinde oluyorlarDönüşün neden yok onu anlamadım...
Birlikte mi oldunuz?
Biz çocuk varken bile boşanıyorsak siz neden dönüşü yok diyorsunuz bi anlatın bize....
ben düğüne kaç ay kala nikahı yapalım yapalım dediler düğün 9 mayısta 16 martta nikahı yaptım. o kadar pişmanımki aklı olan erkenden yapmasın dönüşte yok artık herkesin gözünde evlenmişim bana gelince herşeyi adetim olmayan şeyi bile zorla aldıran eşim abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo ve bana sen haksızsın diyo bana gelincede bi perdenin bile hesabını ayrıdan tutturuyo adalet mi bu ? daha evlenmeden nefret ettim o kadar aşık oldum salak gibi
Demiyorum hiç bişeye eyvallah zaten bende onun başına kakıyorum istediğimi yaptırıyorum. Ama nefret ediyorum o huyundan bide eşit davranılması benim canımı sıkanNikah olunca erkeğe göbek bağıyla bağlanılmıyor fiziksel olarak. Yani bir kordon oluşmuyor. Alttan alma ezdirme kendini. Biz şimdi evliyiz her dediğine eyvallah mı diyelim. Alttan alınca daha fazlasını istiyorlar.
Düğün zamanı insan çok gergin olabiliyor.
adeta bir travma yaşıyorsun
kolay degil kaç yıllık yaşantını
değiştirceksin.
biraz fevri olmadan sakınce davran kendine zarar verme.
konuşmaya çalış.
konuşarak aşmaya çalış canım.
düğün vs stresi gcip aranızdaki iletişimi
güçlendirmeye başlayınca sorunların çözüleceğine inanaıyorum ben.
insan gelinliği bile başına kakar mı zor bi modeli beğendiğim eskiden beri hayal ettiğim modeli kiralık fiyatına satın alıyorum tutuyo bana başka 750 tl ya prenses bulurdum diye tartışıyo benle ben sanki prenses istiyorum. kına kıyafetini masraf etmesin diye kendim dikiyorum yine bile herşeyi burnumdan getiriyo keşke dönüşüm olsaydı. Salak gibi hadi nikahı yapıyosun ne diye yayınlıyosun facede fln.
bak abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo demişsin.. evlendiğinizde o elti bunları gözüne gözüne sokmayacak mı ömür boyu.. benim neyim eksik ondan demeyecek misin? o sokmasa bile her gördüğünde her anlattıklarında üzülmeyecek misin? yapma bunu kendine senden dha değerli hiçbişey yok bu dünyada unutma!ben düğüne kaç ay kala nikahı yapalım yapalım dediler düğün 9 mayısta 16 martta nikahı yaptım. o kadar pişmanımki aklı olan erkenden yapmasın dönüşte yok artık herkesin gözünde evlenmişim bana gelince herşeyi adetim olmayan şeyi bile zorla aldıran eşim abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo ve bana sen haksızsın diyo bana gelincede bi perdenin bile hesabını ayrıdan tutturuyo adalet mi bu ? daha evlenmeden nefret ettim o kadar aşık oldum salak gibi
Her istediği dört dörtlük olup en lüks mekanda düğün yapıp a dan z ye her istediği olup düğün günü en ufak bir prüzden o insanla bir ömür geçiremeyeceğini anlayıp düğün salonunu terk eden insan tanıyorum davete gelen insana rezil olmadılar onun mezhebi geniş değildi sanırım.Hayat senin biz burdan bekera karı boşayamayız fakat eşin anlayışsızmış.6 aylık evliyim düğün dahil krediyle ev aldık bir çok şeyi eşim yaptı iyiyi güzeli çok iyi bilen bir insanım gelinlikdi nişanlıkdı kınalıkdı tek kullandığı cümle bir defa giyineceksin oldu kendisinden fedakarlık etti kına gecesinde evde ki takımını giydi düğünde nişan ayakkabısını giydi ama asla beni kırmadı kırsaydı net bir şekilde söylüyorum hayatında olmazdım.İnan çok küçük şeyler ama o düğün resmine baktığında o gelinliğinle ilgili kötü bir anın var ise hiç aklından çıkmayacak ya dilini çıkar nikah yaptın diye sinme yada sus senin seçimin...
Bak bende boşandım birde çocuğum war,Hayır öyle bişey olmadı çok şükür ama benim derdim milletin lafı sözünden ziyade sen ne kadar temiz namuslu olursan ol iyi niyetli yaklaşırsan yaklaş karşındaki insanlar o niyetle yaklaşmıyo faydalanma peşinde oluyorlar
Bunun açıklaması abim alırsa kız hiç bişeyi beğenmiycek abim kafasına göre alacak bi kaç ay bir oturacak ama olmadı abisi sevmedi kızı istemedi ama benim zoruma giden diyolar ki kızın durumu kötü benim durumum da kötü kötü olmasa benim annem bu yaşta hergün bir saat yol gidip ev temizliyo babam emekli yine çalışıyo ben vardiyalı geceli gündüzlü çalışıyorum ne o kız çalışıyodu ne annesi evde 3 abisi var çalışan babası var. Biz bilmiyomuyduk evde yatmasını.bak abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo demişsin.. evlendiğinizde o elti bunları gözüne gözüne sokmayacak mı ömür boyu.. benim neyim eksik ondan demeyecek misin? o sokmasa bile her gördüğünde her anlattıklarında üzülmeyecek misin? yapma bunu kendine senden dha değerli hiçbişey yok bu dünyada unutma!
Ya neresinden anlıyorsunuz ben tabikide kullandırtmam kendimi herşey olur insan hayatında boşanmanın eşin ölür herşey insanlar için ben o kirli gözleri o zihniyeti o psikolojiyi yaşamak istemiyorum anlatabildim mi. Nişan attığım da bile yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim bu tabi psikolojik anlamda insanların sana sürekli sorması ne oldu neden bitti acı yaşamakBak bende boşandım birde çocuğum war,
Karşımdaki adamın niyeti belliyse ben istemedikten sonra asla kendimi kullandırtmam..
Yanii biraz cahilce düşünüyorsun...
Dünyanın sonu değil..
Belkide aynı yaşıtız seninle ben 26..
Bence çok abartıyorsun...
Olmuyorsa bitireceksin..
İnsan bile bile neden ateşe atar kendini hiç anlamıyorum...
Ya neresinden anlıyorsunuz ben tabikide kullandırtmam kendimi herşey olur insan hayatında boşanmanın eşin ölür herşey insanlar için ben o kirli gözleri o zihniyeti o psikolojiyi yaşamak istemiyorum anlatabildim mi. Nişan attığım da bile yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim bu tabi psikolojik anlamda insanların sana sürekli sorması ne oldu neden bitti acı yaşamak
Bak işte aileni de ezdirmiş oluyosun canım.. sen sadece üzerine düşen görevi yap gerisine gerçekten karışma.. onun dediği sadece bahane, abisiyle kız beraber alsınlar o zaman beğenme konusu sorun değil önemli olan kimin ne yaptığıB
Bunun açıklaması abim alırsa kız hiç bişeyi beğenmiycek abim kafasına göre alacak bi kaç ay bir oturacak ama olmadı abisi sevmedi kızı istemedi ama benim zoruma giden diyolar ki kızın durumu kötü benim durumum da kötü kötü olmasa benim annem bu yaşta hergün bir saat yol gidip ev temizliyo babam emekli yine çalışıyo ben vardiyalı geceli gündüzlü çalışıyorum ne o kız çalışıyodu ne annesi evde 3 abisi var çalışan babası var. Biz bilmiyomuyduk evde yatmasını.
ee siz zaten kararınızı vermişsiniz. konunun amacı ne peki. açılmasınınYa neresinden anlıyorsunuz ben tabikide kullandırtmam kendimi herşey olur insan hayatında boşanmanın eşin ölür herşey insanlar için ben o kirli gözleri o zihniyeti o psikolojiyi yaşamak istemiyorum anlatabildim mi. Nişan attığım da bile yaşadığım sıkıntıyı ben bilirim bu tabi psikolojik anlamda insanların sana sürekli sorması ne oldu neden bitti acı yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?