Siz söyleyin hanimlar neyapayim bu kocayi simdi??

bu yazdıklarını tartışmadan otur ciddi bir şekilde paylaş eşinle..bak tartışmadan diyorum çünkü erkkekler tartışınca dırdır yaptıgımızı sanıyo ve söylenenleri algılayamıyo bu bir gerçek cnm geçenlerde bir yerde okumustum...

dirdir yapmayi bende sevmem kocama karsi.. ama son noktaya gelince insan cileden cikio.. yazik günah o paralara.. hep konustuk daha öncede o cezayi yedi yedi.. üzüldü agladigi zamanlar bile oldu sinirden..... ben hep gittim yanina canin sagolsun felan gibi laflar ettim.. sarildim hep yanindaydim ama bende bittim artik :(

burda aslında maddi durumunuz önemli..eşiniz bu kadar ceza yediği halde akıllanmıyorsa demek ki o cezalar onun kesesini zorlamıyor...düşük gelirli biri olsa o kadar ceza yese arabaya binmez bi daha ne bileyim çok garip ama boşanma nedeni değil bence

çok seviyorum diyorsun ama bunun için boşanmayı düşünebiliyorsan asıl ciddi bir sorun yaşadığınız zaman ne yaparsın çok merak ettim

Canım böyle bişey için boşanmayı düşünme bence :20:
Fevri davranmadan kocanla konuşmaya çalış, sonuçta çocuğunuzun rızkı o yatırılan paralar :15:
Sen yasaklar koydukça o daha çok yapacaktır.İsteyerek mi yapıyor diye düşünenler olabilir evet isteyerek yapmıyor ama siz baskı kurduğunuz için o kendini diken üstünde hissedip aynı hataları tekrarlıyor olabilir :32: Bazı insanlar dikkat ettikçe daha çok batıyor.
Kocanla aranın çok iyi olduğunu söylemişsin böyle hakaretlerle falan araya soğukluk giriyor sonra o da hakarete başlıyor derken saygı sınırlarını aşan bi evlilik oluveriyor.Rabbim herkesi geçimsizlikten korusun sana da Allah kolaylık versin :16:

Back
X