• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz şuan pc başındayken eşiniz ne yapıyor allah aşkınıza..

Bn ağlarken oda gamsız uyuyor...

zaman zaman bu durumu bende yasiyorum ve deli oluyorum!!kötükedihüso nezaman tartissak hemen gider yatar ve aninda uyur :kızgın: nasil uyuyabiliyor anlamiyorum! bende icimden insallah uyuyamazsin seninde uykun kacar dedikce adam iyice basliyor horlamaya! ettigim beddualar banami donuyordur nedir...:1ninca: bende saatlerce kafaya takar uyuyamam halbuki kizdigim sey basit birseydir ama onu uyurken gordukce sinirim artar .hatta asil kizdigim seyi bile unutur onun uyumasina kizarimkaydirigubbakcemile3

gerçi söylemesi kolay... ben de hep ağlarım o uyur ilgilenmez bile... bu erkeklerin genel huyu mu ki:uhm:

demekki yalniz degilmisim...olabilir canim...erkekler daha gamsiz oluyorlar
Cikarttigi sese bakilirsa: Uyumus...kaydirigubbakcemile3

benimkide uyuyooo!!!! :mymeka: ama bugun tartismadikkaydirigubbakcemile3 bende o uyudugu icin burada vakit geciriyorum.uykum yok cunku :çok üzgünüm:

Diğer notebook'da futbol manager oynuyor aynı zamanda real madrid - barcelona maçını izliyoruz :)

tv izliyordu ama uyuyakalmıs.benim de topiği görünce dikkatimi cektikaydirigubbakcemile3öyle dalmısım ki pc ye

zaman zaman bu durumu bende yasiyorum ve deli oluyorum!!kötükedihüso nezaman tartissak hemen gider yatar ve aninda uyur :kızgın: nasil uyuyabiliyor anlamiyorum! bende icimden insallah uyuyamazsin seninde uykun kacar dedikce adam iyice basliyor horlamaya! ettigim beddualar banami donuyordur nedir...:1ninca: bende saatlerce kafaya takar uyuyamam halbuki kizdigim sey basit birseydir ama onu uyurken gordukce sinirim artar .hatta asil kizdigim seyi bile unutur onun uyumasina kizarimkaydirigubbakcemile3

Kesinlikle aynı şeyi yasıorum...feci can sıkıcı bi durum...allah yrdım etsin bize :))):dance:

canım neden ağlıyosun ağlama bebişini düşüüüün :gitme:

Ya grçekten deniyorum üzülüorum kzın için sus dedikçe kndime bide onuda üzüorum die ağlıorum,halbuki dönüp yatmasa gnlümü alsa ağlama krizleerine grmicem,şuanda da byük bi sorun olan psikolojik hastallık hastası babasını doktora gtrdü ve bn yine kndi kndimi yiorum, :(

Ya grçekten deniyorum üzülüorum kzın için sus dedikçe kndime bide onuda üzüorum die ağlıorum,halbuki dönüp yatmasa gnlümü alsa ağlama krizleerine grmicem,şuanda da byük bi sorun olan psikolojik hastallık hastası babasını doktora gtrdü ve bn yine kndi kndimi yiorum, :(

Ah bu erkekler! Hepsi birbirinden beter ayol! Sinir şeyler..Ağla şekerim bende ağladım yırtındım evi ayağa kaldırdım rahatladım:) Benim kociş istanbulda yaşıyor.Henüz aynı evlerde değiliz.Temmuzda düğünden sonra aynı evde yaşamaya başlıycaz! Sıkıca bir kavga ettik kendisiyle!Arkadaşına ev taşıması için yardıma gitmiş..Bütün gün ses,seda yok..Haber vereyim yok!Ne umursamazlar bunlar..Amaaaann psikolojım bozuldu yeminle eyvahedigeldismile

Kesinlikle aynı şeyi yasıorum...feci can sıkıcı bi durum...allah yrdım etsin bize :))):dance:

amin canim...

bende suan hamileyim ve aglayinca vicdan azabi cekiyorum bebisimide uzuyorum diye ama bu siralar asiri hassasim....:çok üzgünüm:

Back
X