Siz Yatarken Kapı Aniden Açılıp Kayınvalideniz Karşınıza Çıksa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anie

Alassea Ancalimë
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.376
27
116
Diğer
Kızlar ya çok canım sıkılıyor...
İyi niyetli bir kayınvalidem var bana yardım etmeye çalışıyor, üst katımda oturuyor. Çiçek bakmayı çok sever benim balkonumda da bir sürü çiçeği var. Arada gelip onları sular. Geçen gün gelmiş yine kapıyı çalmış çalmış duymamışız. Zilin pili bitmişti çünkü ve çalışmıyordu. Sonra bu baya sitem etti, yarım saat çaldım kapıyı filan, o sırada bi akrabalarının kızı bizdeydi o da söyledi hiç duymadık yenge diye...
Bu olayın akabinde dün ben baya hastaydım soğuk algınlığından yatıyordum eşim de rahatsızdı işe gitmemişti, kayınvalidem ben ilaç almış uyurken gelmiş beni ziyarete yatak odasının kapısından bakmış işte çok derin uyuyordun filan dedi bana sonradan. Evimi toparlamış biraz filan. Çok iyi niyetli kırmaya çok korkuyorum ama çok ince düşünemiyor maalesef... Bu sabah daha iyiydim, eşim işe gitmişti, yatakta yattığım yerde laptopa bakıyorken birden kapı açıldı kayınvalidem geldi. Ben tabi şok oldum yani hiç beklemiyordum çünkü, orda her halde de olabilirdim Kapı mı açıktı anne dedim, yoo ben açtım dedi. Nasıl oldun filan dedi işte yine birkaç birşeyi kaldırdı ortalıktan, zahmet etme anne bugün daha iyiyim kalkarım birazdan inşallah dedim... Diyorum ya cidden samimi olarak ilgilenmeye çalışıyor ama geçen kapıda kalıp içeriye giremeyince bozulmuştu baya bu sefer anahtar bulmuş bi yerden sanırım yedek anahtarımızı almış, gün içinde birkaç kere daha trakkk açıp kapıyı geliyor :S Tamam ben hastayken rahatsız olmayayım diye yapabilir ama son iki gelişinde de ayaktaydım, zili de yaptık dün, kapıyı çalsa açarım artık, sanırım buna gerek duymuyor artık anahtar buldu ya... Kendi evimde emanet gibi oturuyorum heran kapı açılıp k.validem gelebilir diye....
Kızlar kırmadan incitmeden nasıl söylerim kapıyı çalmasını? Ben çocuk değilim ki artık evli barklı özeli olan bir kadınım, evin içinde her türlü de durabilirim. O yardım etmek için çırpınırken bazı şeyleri atlıyor, bunu ona incitmeden nasıl açıklayabilirim önerisi olan var mı

kayınvalidene o zil bozulması ii bahane olmuş

sence iyi niyetli mi bence saygısız...

seni çocuk yerine koyuyor

hakkaten iyi niyetliymiş kadın..ama düşünememiş sanırım mahremiyetinizi..
anne artık iyiyim,pilide taktık.. zili çal ben açarım dersin..
kapının üzerine kendi anahtarınızı takın içeriden, o zaman açılmaz..

ben sen birsey soyleyipte durduk yere kötü olma kadinla. Esine soyle aliversin anahtari,o uyarsin.

kapının arkasına anahtar koyabilirsin mesela....benim kayınvalidemde biz atrtışınca ve onun haberi olunca girer biz ewde yokken en azından seninkisi sen ewdeyken geliyomuş etrafta bişeyin varken ona çaktırmadan kaldırabilirsin....biz eşimle bi akşam tartıştık ve eşim duşakabinin camı kırıldı eşimde bunu annesine sölemiş neyse biz gündüz çıktık dışarıya barıştık falan filan annesi aradı ne yapıyosunuz diye dışardayız dedim o duşa kabinin haline öle dedi oğlun anlatmıştır mahvetti heryeri ddim gördüm şimdi ordaydım bakmaya gittim dediew darmadağındı ve ben ew dağınık olduğu zaman bi zil çalsa eli ayağı birbirine dolaşan bi insanımdır herkesde bilir bunu....sana samimi olarak söylüyorum banyoda çamaşır makinasının üzerinde yıkanması için çıkardığım fantazi geceliğim ve iç çamaşırlarım vardı kaydırıcı jelde oralarda ortalardaydı....o utanmıyosa bunu yapmaya bende utanmıyorum hiç bi şekildebirdaha olmadı bu olay oğlumu uyardı bilemem...bide eşim benim annem çok anlayışlıdır ewimiz 5 dakka mesefade ayda bir gelir der ilk ewlendiğimiz zaman zart diye gelirdi sürekli biz ya iş üzerinde olurduk yada duşta....bigün yine böle iş üzerindeyken çat diye çaldı kapı ve eşime gayet sakin bi şekilde annene söle anahtarıyla girsin ne biz rahatsız olalım nede o en azından gelip görür insanlar her daim müsait olmuyor yeni ewliler sewişmekten hoşlanıyor unutmuştur belki hatırlar dedim10 ay bitti ewliliğimizde 2 ayda bir geliyor bunun ortasını bulamıyorlar maalesef....

eğer hastasın sen kapıyı bana açma o anahtarı alayım mı diye sorsaydı sana ozman iyi niyetli diye nitelendirebilirdik.Söylemeden anahtar alıp pat diye eve grmesi hiç hoş değil.sz banyoda da olabilirsiniz ne bileyim giyiniyorda olabilirsniz vs. Hoş bir durum değil yani.açık açık söyleyin kibar bir dille ben evde uygunsuz bir halde de olabiliirim sizinde beni öyle görmenizi istemem kapıyı çalıp gelirseniz daha iyi olur diyebilirsiniz.yedek anahtarıda isteyin..

Altlı üstlü olunca öyle oluyor canım malesef benim kayınvalidem de anahtar yok ama ayak sesimi duyar duymaz çıkar kapıyı da zırt pırt çalar malesef böyle sorunlar yaşanabiliyor

evet herşeyi iyi güzel iyi niyetli ama anahtar bulup eve girmesine kadar,niye size bi sormamış acaba nerden bulmuş o anahtarı,anahtarı dik değil de kilitleyip yatay şekilde bırakın ama bazı kilitlerde değişiyor,çevirin anahtarı yatay yada dik hangisinde çıkmıyorsa öle kilitleyip bırakın

Altlı üstlü olunca öyle oluyor canım malesef benim kayınvalidem de anahtar yok ama ayak sesimi duyar duymaz çıkar kapıyı da zırt pırt çalar malesef böyle sorunlar yaşanabiliyor

balerin gibi dolaşmak zorunda kalıyorsunuz belkide evin içinde o duymasın diye..çok düşüncesizler ya,insan evinde rahat edemicekmi

balerin gibi dolaşmak zorunda kalıyorsunuz belkide evin içinde o duymasın diye..çok düşüncesizler ya,insan evinde rahat edemicekmi

Ben alıştım artık ilkerde çok sinir ediyordu bu durum beni ama bir buçuk senedir alıştım artık mesela müsait olmazdık 5 6 kere vururdu kapıya uyardığım zamanlar çok oldu tabii daha dikkatli davranmaya çalışıyordu ama değişen birşey olmadıBenimseme var herhalde evi kendisinin gibi gördüklerinden olabilir

sen en ıyısı bıgun marketten gelırken anahtarımı bulamıorum de kaynanandan ıste bı dahada verme:))en sevmedıgım musaıt olurmuyuz olmazmıyız bukadar da olmaz yanı benım kaynanamda yenı evlıyken gozumun onunde gelır evı karıstırırdı mutfagı cekmeceyı buzdolabını bıgun dayanamadım ne arıosun anne dedım hıcc oglumun evı bakarım dıye sacmaladı yıne sabırlıyımda bısı demedım oda daha cok ustelemedı bırde bızım evınde anahtarı olacakkı ben annemlere 1 2 gun kalmaya gıtsem bakıodumkı cekmecelerım karısmıs esıme senmı yaptın dıodum yok ben napım buradakı cekmecelerı dıodu demek yapan bellı kaynanammmm cadıııııı

mumkunse ıyı nıyetlı olmsaın ew pıslık ıcınde olsada gelmesın yanı
esınıze soleyın o halletsın bole bısı gormedım ya

illet bunlar ya illet kv ile başa çıkmanın yolları adlı bir kitap varmı acaba

ne diye anahtar alırlar ya allahım .sonuçta siz bir ailesiniz bir özeliniz var.

bizde kaynanamlara gittiğimiz zaman bizimkide ikidebir odaya dalıyodu bir gün bi daldı odaya sanarsınki yangın çıkmış veya bir deprem olmuş bi hışımla kalkın artık filan diye.onun üstüne bnde eşimle kavga ettim ne diye dalıyo ikidebir ahıra girer gibi diye .muhtemelen duydu o lafları artık dışardan tıklar.ne olursa olsun her zaman kim olursa olsun hep mesafe olacak herkes sınırını bilecek.

nedir bu kaynanalardan çektiğimiz anlamadım gitti sanki onlar hiç genç olmamış gibi davranıyorlar bişey söylüyoruz kötü gelin oluyoruz adımızı çıkarıyorlar söylemiyoruz üstümüze çıkıyorlar

sen kırmıyim diyorsun ama..canım o noktayı çoktan geçmişsiniz..

ayrıca üzgünüm ama kırılmayı da haketmiş.

çok ayıp bir şey yaptığı..

Ben olsam anahtar muhabbetini ne esimle ne kvalidyle yaparim. Kvalidenin evde olmadigi bir ani kollar. Anahtari kaybetmisim diye cilingire yeni kilit taktiriverirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…