Kızlar ya çok canım sıkılıyor...
İyi niyetli bir kayınvalidem var bana yardım etmeye çalışıyor, üst katımda oturuyor. Çiçek bakmayı çok sever benim balkonumda da bir sürü çiçeği var. Arada gelip onları sular. Geçen gün gelmiş yine kapıyı çalmış çalmış duymamışız. Zilin pili bitmişti çünkü ve çalışmıyordu. Sonra bu baya sitem etti, yarım saat çaldım kapıyı filan, o sırada bi akrabalarının kızı bizdeydi o da söyledi hiç duymadık yenge diye...
Bu olayın akabinde dün ben baya hastaydım soğuk algınlığından yatıyordum eşim de rahatsızdı işe gitmemişti, kayınvalidem ben ilaç almış uyurken gelmiş beni ziyarete yatak odasının kapısından bakmış işte çok derin uyuyordun filan dedi bana sonradan. Evimi toparlamış biraz filan. Çok iyi niyetli kırmaya çok korkuyorum ama çok ince düşünemiyor maalesef... Bu sabah daha iyiydim, eşim işe gitmişti, yatakta yattığım yerde laptopa bakıyorken birden kapı açıldı kayınvalidem geldi. Ben tabi şok oldum yani hiç beklemiyordum çünkü, orda her halde de olabilirdimKapı mı açıktı anne dedim, yoo ben açtım dedi. Nasıl oldun filan dedi işte yine birkaç birşeyi kaldırdı ortalıktan, zahmet etme anne bugün daha iyiyim kalkarım birazdan inşallah dedim... Diyorum ya cidden samimi olarak ilgilenmeye çalışıyor ama geçen kapıda kalıp içeriye giremeyince bozulmuştu baya bu sefer anahtar bulmuş bi yerden sanırım yedek anahtarımızı almış, gün içinde birkaç kere daha trakkk açıp kapıyı geliyor :S Tamam ben hastayken rahatsız olmayayım diye yapabilir ama son iki gelişinde de ayaktaydım, zili de yaptık dün, kapıyı çalsa açarım artık, sanırım buna gerek duymuyor artık anahtar buldu ya... Kendi evimde emanet gibi oturuyorum heran kapı açılıp k.validem gelebilir diye....
Kızlar kırmadan incitmeden nasıl söylerim kapıyı çalmasını? Ben çocuk değilim ki artık evli barklı özeli olan bir kadınım, evin içinde her türlü de durabilirim. O yardım etmek için çırpınırken bazı şeyleri atlıyor, bunu ona incitmeden nasıl açıklayabilirim önerisi olan var mı
Altlı üstlü olunca öyle oluyor canım malesef benim kayınvalidem de anahtar yok ama ayak sesimi duyar duymaz çıkar kapıyı da zırt pırt çalar malesef böyle sorunlar yaşanabiliyor
Altlı üstlü olunca öyle oluyor canım malesef benim kayınvalidem de anahtar yok ama ayak sesimi duyar duymaz çıkar kapıyı da zırt pırt çalar malesef böyle sorunlar yaşanabiliyor
balerin gibi dolaşmak zorunda kalıyorsunuz belkide evin içinde o duymasın diye..çok düşüncesizler ya,insan evinde rahat edemicekmi
Ben alıştım artık ilkerde çok sinir ediyordu bu durum beni ama bir buçuk senedir alıştım artık mesela müsait olmazdık 5 6 kere vururdu kapıya uyardığım zamanlar çok oldu tabii daha dikkatli davranmaya çalışıyordu ama değişen birşey olmadıBenimseme var herhalde evi kendisinin gibi gördüklerinden olabilir
Ben olsam anahtar muhabbetini ne esimle ne kvalidyle yaparim. Kvalidenin evde olmadigi bir ani kollar. Anahtari kaybetmisim diye cilingire yeni kilit taktiriverirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?