Siz Yatarken Kapı Aniden Açılıp Kayınvalideniz Karşınıza Çıksa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet haklısın canım artık konuşacağım inşallah, ne diyeceğimi belirlemeye çalışıyorum. Bir yandan da acaba eşim mi söylese diyorum, çünkü bana kırılabilir ama oğluna kırılmaz. Onları geldiğimizde balkonumuzda bulunca eşim sinirlendi ve aldı kapıda bıraktıkları yedek anahtarımızı. Sana anahtarı sorarlarsa nerde bilmiyorum dersin benim aldığımı söylersin dedi eşim bana. K.validemin yeğenleri geldi ziyaretine o yüzden konuşamadım bugün de...

Aynen bu akşam onu düşündüm bende canım ya, ben böyle birikmeye devam edersem fena patlıcam haklıyken de haksız olucam belki de...
Eşim anahtarımızı aldı çok şükür ellerinden şimdilik, henüz farkındalar mı bilmiyorum ama inşallah tekrar ellerine geçmez.
Eşim de memnun değil durumdan. K.validem samimiyetten yapıyor ondan insan bocalıyor, yani kadıncağız şu mesajı vermeye çalışıyor, biz gelinimle çok samimiyiz, ha onun evi ha benim evim gül gibi geçinip gidiyoruz. Çünkü geliniyle kavgalı kişiler var etrafımızda ve size nazar değmesin deniliyor bize.

öncelikle tavrınızı,kvnizin hareketlerini kötüye yormama,beni kıskanıyor hükmetmeye çalışıyor demeyip, iyilikten samimiyetten yapıyor demenizi çok sevdim onu söyleyeyim.
bence de siz yokken eve girip kendi başlarına birşeyler yapmaları pek hoş olmamış, çünkü sonuçta ev haliniz siz yokken müsait olmayabilir çamaşırlarınız falan ortalıkta olabilir,görmemeleri gereken özel şeyler olabilir. konuşursanız kalbi kırılabilir belki,yaşlı insan sonuçta, anahtarınızı kaybetmişsiniz gibi "anne sendeki anahtarı bana verirmisin,benimkini kaybetmişim" diyip anahtarı alabilirsiniz,bana göre.

o zaman eşinle konuş de ki

aşkım ben anneni çok seviyorum çook iyi bir kadın bana çok yardım ediyor beni kendi kızından ayırmıyor
ben istiyorum ki sabah evde istediğim gibi uyuyayım rahat olayım ama annen habersiz gelince ev dağınık oluyor ben uyuyor oluyorum yani uygun bir vaziyette anneni karşılayamıyorum ve çok utanıyorum,çünkü o benim büyüğüm ,bizim evimizi dağınık görmesini istemem

şimdi ben söylersem alınmasından korkuyorum sen benim haberim yokmuş gibi annenle benim olmadığım bir zaman konuşur musun?

dee ve aradan çekil anladığım kadarıyla eşin bunu yapabilecek karakterde bir insan...

bu tarz kadınları anlamıyorum
madem gelinin bu kadar iyiliğini düşünüp yardım ediyor
buna da aklının ermesi lazım
çok saygısızca

ayy gercekten kayınvalıdenız cok dusuncesız davranmıs .
sızı ozel bır durumda da yakalabılırdı .
ama anlattıgınıza gore kayınvalıdenız kotu nıyetlı degıl .
sız degıl de esınız kayınvalıdenıze bu durumun yanlıs oldugu guzelce ızah etsın .

Son düzenleme:
Annecim anahtarımızı kaybettik yedek anahtarımızı verir misin sen geldiğinde ben evde oluyorum kapıyı acarım biz yokken zaten gelmiyorsundur de bakalım napıyor

eşin gerekeni yapmış..sen hiç girme artık işin içine..
eşinin dediklerini uygula,o halledecek gibi görünüyor...çözülmüş say bu durumu..

Ufffffffff kızlar bi türlü uyuyamadım kalktım ya... Gözümü ne zaman kapatsam k.validem beliriyor gözümün önünde, psikolojimi bozdu resmen. Aklıma binbir türlü olumsuzluk geliyor gece gece. Eşim konuşacağını söyledi annesiyle ama sanki o memnun olmayacak bunu halletsek başka yerden bişi bulacak bu tazecik ailenin huzurunu bozacak üzerimize tahakküm kurmaya kalkacak gibime geliyor, hayır hayır diye uyumaya çalışıyorum k.validem gözümün önüne geliyor afedersiniz sırıtan bi şekilde. Bu olay beni yıprattı galiba biraz...

ne demek istediğinizi iyi anlıyorum insanın cidden pisikolojisi bozuluyor...bence kayın validen kötü niyetli değil ama düşünemiyor sanırım...eşine söylesen o güzelce kırmadan konuşsa herşey hallolur gibi...

Eşim konuşacak zaten inşallah. Ama bende hissettirmek istiyorum biz ayrı bir aileyiz diye. İyiki bir hasta oldum yattım ortalık birbirine karıştı

Psikolojinizi bozacak kadar sinirlenmişsiniz, Tartışmak sorun yaratan taraf olmak istemiyorsunuz...
Ancak bu aşamada dur demezseniz, ilerleyecek gibi görünüyor..
Misal, o samimiyetten her an istediği gibi evine girip çıkmak ister, ama siz bunu samimiyet olarak algılamazsınız..
Onun kurallarına göre hareket ettiğinizde huzursuz olursunuz...
Bu iyilik değildir... Karşındakinin sınırlarını bilmeden hareket etmektir...

Kötülük de değil belki ama, "yanlış" bir davranış...
Umarım en kısa zamanda halledersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…