Hiç bdv ye yorum yazmamıştım ama belki yardımcı olabilirim diye bir ilk olsun istedim.
Ben 3degil ,4 çocuk annesiyim.
Yaşları ; 14-13-10 ve 2.5
Rabbim acılarını göstermesin ,onlar hep başımın üstünde olsunlar ama çok çok zor . Evet zevklimi güzelmi dersen kesinlikle kalabalık aile çok güzel derim ama Türkiye şartlarında çok zor .
Ve küçükken herşey daha kolay büyüdüklerinde okullrai ,dersleri,arkadaşları ,giyim ve gezmeleri hem maddi hem manevi açıdan çok ağır .
Eğer sakin yapılı ve özveriliysen olabilir ama asla kendine ayıracak vaktin olmoyur ve en önemlisi eşinle başbaşa hiç vaktiniz olmayacak ..
Son olarak şunu söyleyeyim ,aile bireylerine ve hatta annene bile asla güvenme .ben dördüncü doğumumda eşimle hastanede kaldım ,annem evde cocuklarlaydi .annem hastanede uykusuz kalsın istemedim . Ona güvenmememe rağmen annem hastaneden eve gelişte iki saat sonra evine döndü .mutfağım öylesine dağınık ve yemeğim yoktu ,vede sezeryanliydim.eşim bebeğe ve çocuklara baktı ben yemek temizlik ve hastaneden gelen kıyafetleri yıkadım.obur gün okulları olduğu için okul kıyafetlerini yıkayıp ütü yaptım ve gece gündüz eşimle bir baktık.
Annemin canı sağolsun ama ben zaten hep yanlız olucam diyerek kendimi alıştırmıştım.eger gerçekten istersen başarırsın sezeryanlı süreci bile.kimseye minnet etme annene bile