- 13 Mart 2012
- 118
- 138
- 303
merhabalar. ben bugün aranıza katıldım. aslına bakarsanız uzun zamandır hep takip ediyordum burayı ama üye olmak bugüneymiş. herneyse bu bölümde daha önce buna benzer sorunlar açılmıştır belki ama ben yinede içimi dökmek ve sizlerden fikir almak istiyorum. internetten tanıştığım erkek arkadaşımla 4 aydır çıkıyoruz. onun iyi bir mesleği var ve ailesinin maddi durumuda gayet iyi.ben 31 yaşına girdim 2 gün önce erkek arkadaşım 29 yaşında. 4 aydır beraberiz ve çok güzel zaman geçiriyoruz. haftada 2 defa görüşüyoruz. ben hayatımda ilk defa bukadar ciddi bi ilişki yaşıyorum şimdiye kadar sevgililerim hep uzakta olurdu. ben yaşımında etkisiyle artık ciddi bi yola girmek istiyorum. oysa bu konuyu direkt olarak konuşmaktan kaçınıyo sürekli. bi ara bana annesinin sürekli evlenmesi için kendisini sıkıştırdığını ama daha 3-4 yılım var benim dediğini söyledi.ben çocuk istiyorum 3-4 yıl beklersem ne zaman cocuk yapıcam zaten yaşım 31 oldu
benim de annnem bi yandan beni sıkıştırıyo. ben erkek arkadaşıma bundan açık açık bahsedemiyorum beni evlilik delisi sanmasın diye ama konuyu onunda açmaması beni deli ediyo. 4 ay kısamı sizce kızlar? ben balık burcuyum oysa ikizler. annem bu cocugun niyeti ciddi değil bırak diyor ama ben seviyorum hayatımda ilk defa. vazgeçmek istemiyorum
nolur yardım edin bana. sizce erkenmi karar verdim ben? ona bu konuyu nasıl açabilirim beni evlilik delisi sanmaması için?