Netten tanışlıp başlanan ilişkiler pek sağlam olmuyor. Çünkü erkek bir kere internet ortamında kadınlarla yazışmaya alışmış. Seninle nasıl tanışıp konuştuğunu düşün! Şu an senle görüşüyorken bile birçok kişiyle internetten chat yapmadığını bilemezsin. Eğer illaki bir an önce evlenip çocuk yapmak istiyorsan, ailenin tanıdığı biri görücü usulu evlenmen hayırlı olacaktır. Bu arada 31 geç bir yaş değil, kendine böyle baskı kurma. Olursa olur suyu olmazsa hamur suyu
yasminyaso süpersin bayıldım bu lafa:) kızlar çok iyisiniz gerçekten çok farklı bakış açıları gördüm sayenizde. üzerimdeki mahalle baskısı olmasa aslında bana kalsa evliliği çok geç düşünürüm:) ben evlilikten belkide onlardan daha çok korkuyorum. ama mutaassıp bi ailem var ve yaşadığımız çevre de öyle. onun da ailesi mutaassıp bi aile aslında ama aklında kendi işini kurmak filan gibi düşünceleri olduğu için 3-4 yıl beklicem filan dio sanırım. bugun de görüştük ama ben yine ne konuyu açabildim ne de ima edebildimbu konuyu açarsam ve o da ben baştan söylemiştim sana hadi güle güle deyip ayrılırsa die çok korkuyorum
arkadas artık aile kurmak istiyor siz 1 yıl bekle diyorsunuz. Tuhaf
meliscim evet burçlarla ilgiliyim doğru anlamışsın.ben balık burcuyum öyle aşırı hassas duygusal diilimdir ama o da ikizler gibi diil 21 hazıran dogumlu mesela onu kıskanmam çok hoşuna gidiyo hatta bi defasında bunu söyledi de sırf ben kıskanıyım diye kadının birine bişiler söledi yanımda bende dalga gectim onunla bi zaman sora bana " hanımefendi kıskansın die yapıyoruz ama onun taktıgı yok" gibi bişey söyledi çok şaşırdım. tam olarak çözemedim ne istediğini. ten uyumuna inanırmısın bilmiyorum ama ben çok inanırım. ne biliyim onda da hissediyorum yanyana bile oturuyoken mutlaka ya el ele tutuyoruz ya da bi şekilde temas halinde oluyoruz hiç böyle hissetmemiştim. o trabzonlu az cok biliyosunuzdur belki karadeniz erkeklerini maço olurlar. o da öyle kıyafetlerime filan laf söyluyo arada ben kıskancım napıyım falan diyo. cok acayip onun hiçbişeyi batmıyo bana önceden olsa kılığında kıyafetinde en ufak bi sıkıntı olsa soğurdum o erkekten. ama onun ter kokusunu bile seviyorum:) bir erkeğe göre titiz biri sayılabilir bunu bikaç defa test ettim gerçi. bilmiyorum birazdan onun iş çıkışında görüşüces haftasonu görüşemedik. nasıl desem konuya nasıl girsem bilmiyorum ama annemin ve etrafımın baskıları artmaya başladı. bide bu hafta sonu benim teyzemin kızı, geçen haftasonuda onun teyzesinin oglu evlendi. çok heveslendim bende hani olurya öyle bazen. o benim kocam olsun istiyorum ne biliyim hiç kimse için böyle hissetmemiştim. annem bile seni hiç böyle görceğim aklıma gelmezdi diyo.
açamadım zaten yine ne biliyim aslında bi şekilde konu evliliğe gelio ama ben yinede biz evlenmiycekmiyiz filan diyemiyorum sanırım gururuma yediremiyorum. ama onun yanında cok mutluyum eve içimde kelebekler uçuşarak geliyorum inanamıyorum kendime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?