Sizce abartiyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi btxx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

btxx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
408
315
53
Arkadaslar daha önce belirttigim gibi yeni evliyim, ailemden uzakta oturuyorum artik. Esimin en yakin arkadasinin bebegi oldu, bebek görmeye gitmek istiyor fakat bir sorun var, o da arkadasinin esi.
Esimin eski sevgilisi bu kadinla zamaninda yakin arkadasti ve bazi olaylar oldu. Hâla görüsüyorlar mi bilmiyorum ama kadin biz evli degilken esime karsi tavirliymis, kendi dügününe gelmesini istemedi mesela (arkadasindan dolayi). Ben simdi bu kadinin evine neden gideyim? Esime gitmek istemedigimi belirttim, ayip olur falan diyor. Sizce haksiz miyim?

Ben olsam çok takmazdım ama eşinizin yerinde olsam beni 3.bir kişi yüzünden düğününe çağırmayan birisinin evine çocuk hayırlamaya gitmezdim … Yani bence sizlik bir problem yok ama eşinizin ısrarla gitmek istemesi çok ilginç

Ne zamana kadar kaçacaksınız? Sıradan bir arkadaş olsa anlarım da en yakın arkadaş diyorsunuz. Hiç mi bir araya gelmeyeceksiniz ömür boyunca?

Kadınla hiç bir araya geldiniz mi? Tavrı tarzı nedir, size nasıl yaklaşacak biliyor musunuz? Direkt görüşmeyi reddetmek çok çocukça bir davranış bence.

eşinin en yakın arkadaşının bebeği sonuçta, gitmese ayıp olur. Eşiniz de arkadaşı için gidiyor karısı için değil

Niye adamın davranışı garip bulunmuş? Bebek sadece kadının değil arkadaşının da aynı zamanda. Arkadaşını tebrik etmeye gidiyor. Belki buzları eritmeyi, eskiyi unutmayı istiyor. Sizler arkadaşlarınızın eşleriyle anlaşamayınca görüşmeyi mi kesiyorsunuz?

Gitmek istememeniz çok yerinde bir karar. İki de bi sizi eski sevgiliye haberliyordur yok sana göre şöyle çirkin sana göre şöyle aptal kıymetini bilemedi diye.6. Hissiniz gitmemenizi söylüyor gitmeyin

Kadın düğününe çağırmayarak adamı hayatında istemediğini ima etmiş. Aralardaki buzu eritecek kişi yine o kadın bence. Eğer kadın çağırıyorsa gitsinler tabi ama öbür türlüsü bence hoş değil.

Asıl soru acaba ev sahibi kadın sizin onların evine gitmenizi istiyor mu?

Bence kadın, arkadaşı geleceği için eşinizi çağırmamıştır. karşılaşmasınlar diye. Ya da arkadaşıyla anlaşamadı diye eşiniZe kızgındır o dönemde. Ben yadırgamadım yani ve kendim de giderdim bebek görmeye. Benden önce olan şeylerden bana ne

Hiç ayıp etmiyorsunuz.
Aileden birisi değil.

Ben böyle bir dönemde kimsenin bebeğini görmeye gitmem. Bebeğim olsaydı da kimseyi kabul etmezdim. Düğününe kabul etmeyen kişi böyle bir dönemde bebek görmeye gitmenizi kabul edecek mi? En önemlisi gideceğiniz ev sahibinin bundan haberi var mı?

Bunun kararını verecek olan konuda bahsi geçen adam. İster karşıdan bekler buzları eritme girişimini ister kendi adım atar. Konu sahibi dahil kimseye düşmez bunun hakkında yorum yapmak.

Sizi ilgilendiren birşey yok. Empati yapıyorum, benim başıma gelse hazırlanır giderim, gerisini eşimle o kadın düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…