esime karsi tavirliymis, kendi dügününe gelmesini istemedi mesela
Kendisine karsi tavirli ve dugune gelmesini istemeyen birinin bebek görmesinde ne işi var? Eşiniz garip biri.
Kadın düğününe çağırmayarak adamı hayatında istemediğini ima etmiş. Aralardaki buzu eritecek kişi yine o kadın bence. Eğer kadın çağırıyorsa gitsinler tabi ama öbür türlüsü bence hoş değil.Niye adamın davranışı garip bulunmuş? Bebek sadece kadının değil arkadaşının da aynı zamanda. Arkadaşını tebrik etmeye gidiyor. Belki buzları eritmeyi, eskiyi unutmayı istiyor. Sizler arkadaşlarınızın eşleriyle anlaşamayınca görüşmeyi mi kesiyorsunuz?
Asıl soru acaba ev sahibi kadın sizin onların evine gitmenizi istiyor mu?Arkadaslar daha önce belirttigim gibi yeni evliyim, ailemden uzakta oturuyorum artik. Esimin en yakin arkadasinin bebegi oldu, bebek görmeye gitmek istiyor fakat bir sorun var, o da arkadasinin esi.
Esimin eski sevgilisi bu kadinla zamaninda yakin arkadasti ve bazi olaylar oldu. Hâla görüsüyorlar mi bilmiyorum ama kadin biz evli degilken esime karsi tavirliymis, kendi dügününe gelmesini istemedi mesela (arkadasindan dolayi). Ben simdi bu kadinin evine neden gideyim? Esime gitmek istemedigimi belirttim, ayip olur falan diyor. Sizce haksiz miyim?
Hiç ayıp etmiyorsunuz.Arkadaslar daha önce belirttigim gibi yeni evliyim, ailemden uzakta oturuyorum artik. Esimin en yakin arkadasinin bebegi oldu, bebek görmeye gitmek istiyor fakat bir sorun var, o da arkadasinin esi.
Esimin eski sevgilisi bu kadinla zamaninda yakin arkadasti ve bazi olaylar oldu. Hâla görüsüyorlar mi bilmiyorum ama kadin biz evli degilken esime karsi tavirliymis, kendi dügününe gelmesini istemedi mesela (arkadasindan dolayi). Ben simdi bu kadinin evine neden gideyim? Esime gitmek istemedigimi belirttim, ayip olur falan diyor. Sizce haksiz miyim?
Arkadaslar daha önce belirttigim gibi yeni evliyim, ailemden uzakta oturuyorum artik. Esimin en yakin arkadasinin bebegi oldu, bebek görmeye gitmek istiyor fakat bir sorun var, o da arkadasinin esi.
Bunun kararını verecek olan konuda bahsi geçen adam. İster karşıdan bekler buzları eritme girişimini ister kendi adım atar. Konu sahibi dahil kimseye düşmez bunun hakkında yorum yapmak.Kadın düğününe çağırmayarak adamı hayatında istemediğini ima etmiş. Aralardaki buzu eritecek kişi yine o kadın bence. Eğer kadın çağırıyorsa gitsinler tabi ama öbür türlüsü bence hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?