- 23 Kasım 2020
- 956
- 3.990
- 63
- 30
Ne zamana kadar kaçacaksınız? Sıradan bir arkadaş olsa anlarım da en yakın arkadaş diyorsunuz. Hiç mi bir araya gelmeyeceksiniz ömür boyunca?
Kadınla hiç bir araya geldiniz mi? Tavrı tarzı nedir, size nasıl yaklaşacak biliyor musunuz? Direkt görüşmeyi reddetmek çok çocukça bir davranış bence.
Okuduğumu anlayabiliyorum. Konu sahibine tavrını sordum ben.kadın daha önce konu sahibinin eşini düğününe çağırmamış. o zamandan tavır almış
Çünkü onun düğününe eşinizin eski kız arkadaşı da gelecekti, düğününde tatsızlık çıksın istemedi.Kadinla bi samimiyetim yok arkadaslar. Kendi dügününde esini istemedi ama benim dügünüme tipis tipis geldi, tuhaf geldi bana. Bebek görmeye de bizi davet etmediler, esim arkadasini arayip söyledi, 40‘i ciksin bebegi görmeye geliriz dedi. Esim de kadini hic sevmiyor fakat arkadasina cok deger veriyor o yüzden arada kaliyor galiba
Kadinla bi samimiyetim yok arkadaslar. Kendi dügününde esini istemedi ama benim dügünüme tipis tipis geldi, tuhaf geldi bana. Bebek görmeye de bizi davet etmediler, esim arkadasini arayip söyledi, 40‘i ciksin bebegi görmeye geliriz dedi. Esim de kadini hic sevmiyor fakat arkadasina cok deger veriyor o yüzden arada kaliyor galiba
Allah allah allahSarmasik sitesinde oturuyorlar muhtemelen..
Boyle cetrefilli iliskiler genelde o siteden cikiyor..
Yeni bir Merve Aksak mi doguyor ?.. :)
Cheescake varsa gitme. :)
İki eski sevgiliyi bir araya getirmeyecek kadar düşünceli davranmis ve eşinizi belli ki istemiyor
Eşinizin ısrarı neden
Ben olsam normal şartlarda giderdim ama bu kadar tavır koyan birinin ayağına da gitmem banane yahu
Bence kız istememiş gelmesini o yüzden o da arkadaşinin isteği üzerine böyle bir karar almış yani bir seçim yapılmış evet biri bana sen gelme düğünümüze dese ben onun çocuğuna gitmek için eşimi zorlamamBu dusuncelilik mi?
Eski sevgililer dugunde karsilaşsa ne olacak konu sahibinin eşi saldirgan biriyse hak verebilirim ama karsilastilar diye birbirlerinin boğazina yapişmayacaklarsa bu dusuncelilik değil ki.
Gayet aramin kotu oldugu, merhabalaşmadiğim hatta tartişma sonucu gorusmeyi kestiğim insanla ortak tanidiklardan dolayi ayni nikah ve dugunde bulundum ben. Kimse kimseyi bogazlamadi. Sizin araniz kotu sen gelme denseydi bana o kişiyi silerdim. Minimum 300-500 kişinin içinde birbirlerine bakmayiversinler ne olmuş yani.
En yakın arkadaşı eşine o benim arkadaşım diyememiş ve evin hakimiyetini evin hanımına teslim etmiştirNiye adamın davranışı garip bulunmuş? Bebek sadece kadının değil arkadaşının da aynı zamanda. Arkadaşını tebrik etmeye gidiyor. Belki buzları eritmeyi, eskiyi unutmayı istiyor. Sizler arkadaşlarınızın eşleriyle anlaşamayınca görüşmeyi mi kesiyorsunuz?
Bence kız istememiş gelmesini o yüzden o da arkadaşinin isteği üzerine böyle bir karar almış yani bir seçim yapılmış evet biri bana sen gelme düğünümüze dese ben onun çocuğuna gitmek için eşimi zorlamam
Bence de çok tuhaf tepkileri belli ki adamı istemiyor değişik bı konu
Ben olsam ben de gitmek istemezdim ki eşinizini düğününde bile istememiş kadın eşinizin ayıp olur demesi de değişikArkadaslar daha önce belirttigim gibi yeni evliyim, ailemden uzakta oturuyorum artik. Esimin en yakin arkadasinin bebegi oldu, bebek görmeye gitmek istiyor fakat bir sorun var, o da arkadasinin esi.
Esimin eski sevgilisi bu kadinla zamaninda yakin arkadasti ve bazi olaylar oldu. Hâla görüsüyorlar mi bilmiyorum ama kadin biz evli degilken esime karsi tavirliymis, kendi dügününe gelmesini istemedi mesela (arkadasindan dolayi). Ben simdi bu kadinin evine neden gideyim? Esime gitmek istemedigimi belirttim, ayip olur falan diyor. Sizce haksiz miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?