Sizce abartıyor muyum ?

Niye sizin gibiler için öyle mi algılanıyor,yazık size gerçekten belliki boş gezenin boş tayfasisiniz ,gayeniz tartışma çıkarmak ve bundan keyif almak...şu saçma emojinden belli gerçi kaliten, sınıfın, varoş
valla tartışma çıkarmak için arkadaşa ilk yazan sizsiniz, kendinizi çok güzel tarif etmişsiniz memnun oldum:)

Adam dedikodu yapmış, siz de "kim o kadın?" triplerine girmişsiniz gibi.
Hayır aksine o cümlenin devamında gelin ne iş yapıyordu acaba arkadaşları falan dikkat çekici cinsten falandı dedi
Ben de hayırdır işe göre tipten mi anlıyorsun dedim yani sadece asortik dese belki ama sonra bunun gibi birkaç cümle kurunca kıllandım 🤷🏻‍♀️

Hayır aksine o cümlenin devamında gelin ne iş yapıyordu acaba arkadaşları falan dikkat çekici cinsten falandı dedi
Ben de hayırdır işe göre tipten mi anlıyorsun dedim yani sadece asortik dese belki ama sonra bunun gibi birkaç cümle kurunca kıllandım 🤷🏻‍♀️
Yani ben anlamadım ki adam ilk defa mı kadınların olduğu bir ortama giriyor?

valla tartışma çıkarmak için arkadaşa ilk yazan sizsiniz, kendinizi çok güzel tarif etmişsiniz memnun oldum:)
Kendini başka insanlara saldırarak tatmin ediyor bundan zevk alıyor kendinde olan özellikleri de başkalarının üstüne atıyor . Varos gibi basit gibi kendinde olani başkasına söylüyor 🤔

Yani ben anlamadım ki adam ilk defa mı kadınların olduğu bir ortama giriyor?
Yoo aksine kalabalık bi şirkette çalışıyor her türden tipten insan var orda
Onların düğünlerine de katılır hiç öyle şaşkaloz yorumları olmadı ben de ona şaşırdım yani adam alışık olduğu bişeyin dışında birşey yaşadı da ondan bahseder gibi bahsediyordu 🤷🏻‍♀️

Yoo aksine kalabalık bi şirkette çalışıyor her türden tipten insan var orda
Onların düğünlerine de katılır hiç öyle şaşkaloz yorumları olmadı ben de ona şaşırdım yani adam alışık olduğu bişeyin dışında birşey yaşadı da ondan bahseder gibi bahsediyordu 🤷🏻‍♀️
Yani bilemiyorum ya öküzün altında buzağı aramak gibi biraz, bir şey varsa çıkar kokusu bana biraz dedikoducu teyze havası verdi eşiniz o kadar.

Demek ki adamın dediği her zamanki halinden tavrından farklı ki nem kapmışım 🤦🏻‍♀️
Nem kaptiginiz kelime işte,neresinden cevirsen de süslü, şık insanlara çıkıyor.
IMG_20221219_014225.webp

Bazı kelimler vardir anlamı normaldir ama halk arasında daha kotu şeyler için kullanılır. Öyle olsa yine neyse ama bir insan asortik derken hangi kötü anlamı kasdetmis olabilir ki?
Dediğimde çok ciddiyim. Adam gayet normal bir cümle kurmuş, Allah bilir kaç gün asık suratinizi cekecek.
Bu tarz olaylar tekrarlanirsa insan daha ağzını açmak bile istemiyor çünkü alakasız şeylerden cani sıkılmasın diye konuşmadan on kere düşünmek zorunda kalıyor,haliyle eşiyle sohbeti azalıyor. Hele ki erkeklerin. Sonra yillarca sadece TV izleyip yuzeysel sohbet eden,bir şey paylaşmayan çiftlere dönüşüyorlar. Şöyle bir yakın çevrenizi gözden geçirirseniz siz de bu şekilde bir aileye elbet denk gelmissinizdir.
Bence bozulsaniz da içinizden bozulun,adamı keyifli bir akşam geçirip ailesiyle düğün kritigi yaptığına pişman etmeyin .

Nem kaptiginiz kelime işte,neresinden cevirsen de süslü, şık insanlara çıkıyor. Eki Görüntüle 3178747
Bazı kelimler vardir anlamı normaldir ama halk arasında daha kotu şeyler için kullanılır. Öyle olsa yine neyse ama bir insan asortik derken hangi kötü anlamı kasdetmis olabilir ki?
Dediğimde çok ciddiyim. Adam gayet normal bir cümle kurmuş, Allah bilir kaç gün asık suratinizi cekecek.
Bu tarz olaylar tekrarlanirsa insan daha ağzını açmak bile istemiyor çünkü alakasız şeylerden cani sıkılmasın diye konuşmadan on kere düşünmek zorunda kalıyor,haliyle eşiyle sohbeti azalıyor. Hele ki erkeklerin. Sonra yillarca sadece TV izleyip yuzeysel sohbet eden,bir şey paylaşmayan çiftlere dönüşüyorlar. Şöyle bir yakın çevrenizi gözden geçirirseniz siz de bu şekilde bir aileye elbet denk gelmissinizdir.
Bence bozulsaniz da içinizden bozulun,adamı keyifli bir akşam geçirip ailesiyle düğün kritigi yaptığına pişman etmeyin .
Hayır ya ne asıcam suratımı söylendim biraz bitti söylenince geçiyor 😂
Yani eskiden olsa belki uzatırdım ama anne olduktan sonra bitiriyorum orda 🤷🏻‍♀️

Hayır ya ne asıcam suratımı söylendim biraz bitti söylenince geçiyor 😂
Yani eskiden olsa belki uzatırdım ama anne olduktan sonra bitiriyorum orda 🤷🏻‍♀️
Hani bir ara fotoğraflar vardı, benim gördüğüm/eşimin hayal ettiği vs diye. Sizin durum da öyle olmuş :) Tatlı canınızı üzmüşsünüz yok yere.

Olabilir yani adam ne demiş kendi üslubunca yorumlamış.. Sonuçta koca sizin kocanız.

Eşinizi, konuşma tarzını en iyi siz anlarsınız kötü mü iyi mi diye...

Bence abartıyorsunuz.

Hani bir ara fotoğraflar vardı, benim gördüğüm/eşimin hayal ettiği vs diye. Sizin durum da öyle olmuş :) Tatlı canınızı üzmüşsünüz yok yere.
Başkalarının önünde tartışmamak gibi bir hassasiyetim var (annemle babam evde kim olursa olsun fark etmez kavga eder dövüşürdü)
Sanki bir kere tartışır bozuşursak devamı gelecekmiş gibi geliyor ve istemsizce o “başkalarının” olduğu ortamlarda her söylediğinden nem kapabiliyorum 🤦🏻‍♀️
Bile bile tekrar tekrar kendimi de onu da üzüyorum 🤦🏻‍♀️

Pardon ama bu nasıl bir sınıflamadir???eşarp köy tarzı mi,eteği sadece koydekiler mi giyiyor? üslubunuza dikkat edin biraz lütfen
Yok be bizim köyde döpiyesle geziyorlar. Ahhaaha bu ne saçma duyar ya evet köyde etek eşarp giyiyorlar??

Back
X