Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır aksine o cümlenin devamında gelin ne iş yapıyordu acaba arkadaşları falan dikkat çekici cinsten falandı dedi
Ben de hayırdır işe göre tipten mi anlıyorsun dedim yani sadece asortik dese belki ama sonra bunun gibi birkaç cümle kurunca kıllandım
Keşke biraz daha anlatsa Anadolu'yu taşı toprağı köyleri giyim tarzını da dinlesek belli ki öğrenecek çok şeyimiz var .. biraz aydınlaniriz belki köydeki hanımların nasıl şort bikini veya abiye ile erkeklerin takım elbise gezdiginden bahsetse bize biraz
Aslında burada çok ince bir ayrıntı var hanımefendi köylülere laf söylendiğini düşünüp tepki göstermiyor. Tam tersi etek ve eşarp benzetmesinin köylüler üstünden yapılmasından rahatsız. Sadece köylüler mi eşarp ve etek giyer cümlesi bunu kınıyor. Yani biz köylü müyüz demek istiyor.
Bu vesileyle hanımefendiye de cevap olsun cezası kalkınca okur nasılsa. Hayır hanımefendi sadece köylüler eşarp ve etek giymez ama neredeyse tüm köylüler etek ve eşarp giyer. Hani tüme varım, tümden gelim??? Bilmem biliyor musunuz…
Köylü olmak da bir hakaret değildir. Eşarp ve etek giymeniz sizi köylü yapmadığı gibi olsanız da utanılacak bir durum değildir. O yorumu yapan hanımefendi şunu anlatmak istiyor düğüne giden eşin belli bir beklentisi vardı ancak onun dışında bir durumla karşılaştı ve şaşırdı. Hepsi bu..
Takma ben Art niyet gormedim dugunu yorumlamis erkekler bazen ne konustugunu lafin nereye gitcegini kestiremiyolar. Ortamda kalabalik olunca soylemis bir laf. Sen yinede dislerini göster biraz ama takilma
Neye gücendiginizi anlamadım ben.
Çocuk hastayken düğüne gitmesine darıldım deseniz anlarım da gidip geldikten sonra düğün hakkında yapmış olduğu tasvire alınmak garip geldi.
Evet,bence abartıyorsunuz.