sizce abartıyor muyum ?

eğer seni kısıtlıyorsa kendi de çıkmamalı.

yok sana karışmıyor ama sen onu kısıtlıyorsan, abartmışsın.
tabi senden haberleri varsa, senden onlara bahsediyorsa. zaten madem yakın bahsetmesi lazım değil mi?..

Son düzenleme:
bende anlamadım ya nasıl kızlarmış evet dedım erkeklerle istediğini yap gez dolaş ama anlamıyo işte..tepkimin normal oldugunu bilmek iyi geldi

yanlış anlama ama ilişkini gözden geçirmen gerek canım.. erkek arkadaşın şimdi sen gezmiyosun diye bende mi ot gibi yaşayacagım diyorsa. ileride bu konular devam ederse ooff bunaltıyosun daraltıyosun nefes alamıyoruma gelecek

onun bazı seyler icin fedakar olabilecegini göremedim ben senin kadar. :26:

seviyorum hemde cok...tam yarama tuz bastın bunu bende düşünüyorum şimdiden ufak tefek şeylerde sorun çıkarıyosa ilerde neler olacak bilmiyorum

zaten cok cabuk bunalan birisi :26:

eğer seni kısıtlıyorsa kendi de çıkmamalı.

yok sana karışmıyor ama sen onu kısıtlıyorsan, abartmışsın.
benı hayatta yollamaz kuzenımın benden kucuk arkadaslarıyla buluşuyoduk ara sıra ki ben 21 yasındayım onlar 18 falan bana birsürü kızıyodu sana abla diyolar mı falan

sence erkek arkadaşın senden bahsetmişmidir
yani bu kızlar seni bile bile mi ısrarla arkadaşının peşine takılıyolar???
malum sitede resmimiz ve ilişkimiz var cnm zaten şifresi bende var ara sıra girip bakıyorum o kızlar arkadası olarak ekli selam yazmış birisi benımki cvp vermemiş..biliyolar ama genişler baya sanırım gerçi benımki ve arkadasları yüz vermeseler gelemezler ama neyse

bu bir yerde sorumluluktan kaçış oluyor ama ooff bunalıyorum yan çiz. sorunlar örtbas edilemiyor böyle bir süre sonra.

ama olayda kesinlikle sen haklısın alttan alan olmamalısın .
tşkler canım evet haklıyım bunu daha iyi farkettım..değişik düşünceleride insan bilmek istiyo yanılabiliyoruz çünkü

Haklısın canım ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim. Hiçte abartmıyorsun.

hımmm ozaman sevgilinin suçu değil
kızlar yapışkan
bence kararlı olduğunu göster arkadaşına
bu kızlardan hoşlanmadım
görüşmeni istemiyorum de
aynı davrınışı benden görsen ne hissedersin diye sor bakalım
ben sana güveniyorum derse tamam sen orda hayatını yaşa ben burda gezip tozayım
bir gün aklına gelirsem görüşürüz diye rest çek
gerçi sen tanıyosaun inatsa restine karşılık verebilir bunu da unutma

hiç karşılık vermez miiii güldürdün benı Allahta senı güldürsün aynen zaten msjdada söyledım karışmıyorum sana bundan sonra diye cvp vermedi

o zaman o kadar keskin çıkışlar yapma
ama tavrını belli et
3 saatlik yol çok uzak değil hafta bir gelsin beraber gezin tozun
sonrasında da erkek arkadaşlarıyla gezsin
bazı insanlarda gurur yok maalesef
bu kızların ne amaçla birlikte gezmek istediklerini anlayamayacağına göre
sevgiline sahip çık

evet cok uzak değil ama gelemedi bayadırr maddi olarak pek iyi değildi bu ay maaşı aldıgım gibi gelicem dedi ama bilmiyorum..sahip çıkmaya çalışıyorum ama benım oduna bide anlatabilsem

iki kız-iki erkek ve gece gezmesi....yok abartmıyorsunuz bence..eğer sosyalleşmek istiyorsa gündüz de gayet rahat sosyalleşebilir :)

Bencede verdiğiniz tepki doğru. 2 kız 2 erkek eşleşmesi olmaz, olamaz.. Hele ki gece asla olamaz. Kan çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…