sizce abartıyor muyum ?

abartmamıssın az bile yapmıssın canım..yok öyle şey...sakın üzerine düsme derim ben...böyle bişeyle karsılassam normalde bişey yok gitsin derim ama ikna olursam ikna olursam fakat sırf bu yüzden sana trip atması hiç normal değil...

erkeklere taviz vermeyin hadlerini bildiren bayanlara hayranım.az bile yapmışsın ot gibi yaşamak istemiyorsa sevgili işlerine girmeyecek tek takılacak azına diline sağlık kendinden hiç ödün verme taviz verme sonra önünü alamazsın seni tebrik ediyorum..

ne münasebet ot gibi yaşıyormuş! çok sinirlendim şimdi çıksın gelsin yanına madem ot gibi yaşamak istemiyorsa 3 saat çok kısa bi mesafe.. ah bu kızlar sevgilisi olan erkeklere asılmaktan ne anlarlar bilmiyorum.az bile yapmışsın kuzum. sevgi bu elbetteki fedakarlıklar yapılacak. benim erkek arkadaşım uzm. çavuş ırakta bile görev yaptı ama o kadar mesafeden her fırsatta beni görmeye geldi yani ben onu bekledim aylarca diye ot gibi mi yaşamış oldum sanki.. ne kadar saçma bi düşünce işini senin olduğun şehire aldırsın o zaman

sevgilini en iyi sen tanirsin yani öyle sen varken baskasina bakacak birisi mi?

ayrica cafelerde hic romantik degil yaninda sevgilin yoksa:)

normal kapali alan..

eger o sana kiziyorsa gitmene tabiki sende gitme diye söyle..ama illa 2 kiz 2 erkek olunca birsey olacak degil..en azindan

sevgilin yaklasimlarini bilir oda ona göre uzak dururdu..bilmiyorum belkide görmediginden dolayi

ama tabi ki sen gitme deyince ot gibi yasamak demesi sacma sonucta gönül bagi var iuizaksiniz yani illa bunlari yapmak zorunda degil ama yinede herkesi poatansiyel yoldan cikmis kiz gibi görmemeliyiz

Son düzenleme:
abartmamışsın canım.. ama o baya abartmış "ot gibi yaşıyorum vs" diyerek.. o buluşmaya gitse sosyal bi vatandaş mı olacaktı yani şimdi?? hayret bişe..
erkekler karşısındakini suçlu hissettirmek için elinden geleni yapar.. benim son sevgilimde bana "evde hapis yaşim onu istiyosun sen" derdi.. şimdi ayrıldık ve istediği gibi geziyor.. ama mesajlarına ben cevap vermediğimden kardeşime "ablanı merak ediyorum nasıl iyimi" diye sormaktan da geri kalmıyor..
ayrıca öyle bi buluşmaya eminim o seni yollamazdı.. sana da "erkekleri bilmiyo musun sana asılırlar şimdi deli olurum" derdi.. ee kendisi neden yapıyor o zaman??

canım ne yaptın hallettin mi meseleni? bir kaç yerde yazdım denk geldin mi bilmem yazdıklarını okudukca yasadıklarımızın aynı olduguna karar verdım ıns sonu aynı olmaz.uzak ılıskı zordur bılırsın moralın bozuk olur sesın kotu cıkar trıp atar olursun ufacık seyden kavga cıkar cıkarda cıkar yanı.......Ben sana birşey diyim mi neden sozunuzu bu kadar ertelıyorsunuz ben senın ıstediğini biliyorum erkek arkadasın mı uzak duruyor? tatlım bence kavgalarınız birazda level atlamadıgınızdan artıyor.

kızlar kusura bakmayın cvp yazamadıklarım oldu..suan cok kötüyüm yine abuk sabuk bi nedenden ayrıldık sanırım çalıştıgım yerde japonlar var bugun bitanesi geldi cok tatlı konusuyodu benı falan gösteriyodu siz cok güzel hepiniz cok güzel falan diyodu bende benımkine anlattım böyle böyle diye kıskanclıktan delirdi demediğini bırakmadı git ozaman japona vs vs birsürü daha yazamayacağım laf

Hiç de abartmamışsınız gayet yerinde tepkiniz ben olsam daha çok bile tepki verebilirdim ne demek sen ot gibi yaşıyosan bende yaşayım iki kız yüzünden 2yıllık ilişkisini zedeliyor.

canım tabiki izin vermiceksin kızlarla gezmek ne demek ya valla ben çıldırırım teklif bile edemez

tipik türk erkeği sen yapsan kıyamateti koparır ama kendi ne herşey mübah
sanırım erkeklerden gittikce nefret ediyorum yalnız yaşlanıcam bu gidişle

Ah bu erkekler.. Koşulsuz itaat, sınırsız özgürlük bekliyorlar.
Yok böyle bi dünya!
Tepkilerinde haklısın canım. Geri adım atma.
Sen hakkın olanı konuşmuşsun, o hakkı olamayanı istemiş.
Daha fazla devam ederse böyle inceldiği yerden kopar söyliyim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

.......................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…