sizce abartıyormuyum?? yardım edin lütfen

hilalyaqmur

asker yari
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
21
0
16
Çorum
Benim şöyle bir sorunum var askerim mardin de askerlik yapıyor arıyo konuşuyoruz felan ama arkadaşımı da arıo ve bundan çok rahatsız oluyorum onu aşırı derecede kıskanıorum kendisine de söyledim konuşmasını istemediğimi ama abarttığımı söyledi konuşmuycağını söylemişti sonrasında hiç aradın mı arama dediğimden sonra die sorduğum da aradığını söyledi tartştk felan gönlümü aldı arkadaşımla buluştğmzda da bana onu soruyo sevgilim çarşamba günü yani yarın izine gelcek beni hiç aramayan arkadaşım beni arayıp onun gelip gelmediğini sordu arkadşımın da sevgilisi var aradığındaysa geldiyse eğer ..... sen ben vee .... brlikte bişey yapalım dedi . Ben mi çok abartıyorum yoksa bu iş de birşey mi var. ? Akıl verin delircemm

Niyeti iyide olabilir kötüde. Yalnız kendimi senin yerine koyuyorum ben asla böyle birseye izin vermem. Görüstürmem bu kadar yakın olamazlar. Ama sana niyeti kötüdür demiyorum yanlıs anlama biz birbirimizin huylarını bildiğimiz için uzak duruyoruz ikimizinde en yakınlarından. Kız arkadasının iliskisi ciddi mi yoksa yenimi basladı?

Ne kadar saçma bir durum..başta senin istemeycegini düşünmemiş olabilir ama sen söyledikten sonra aramaması gerekirdi..Kesinlikle haber falan verme arkadaşına Sevgilin geldiginde bu konuyu hiç açma bakalım durum hala aynı devam edecekmi :44:Bilemiyorum ki birde sevgilinin normaldede böyle kız arkadaşları varmıdır yani kişilik bakımından böyle olabilir o zaman o farklı düşünmüyordur :44:Ama her ne olursa olsun o kız arkadaşından hiçççç hoşlanmadım

kız arkadaşımın ilişkisi daha yeni başladı 2 hafta felan olmamıştır başlayalı , erkek arkadaşımınsa öyle konuştuğu kız arkadaşları yoktur. Şunu da eklemek istiyorum erkek arkadaşım göreve suriyeye gitcek di ben bu haberi alınca bir süre üzüntüden kendime gelemedim arkdaşım beni arayıp nasıl olduğumu sorması gerekirken erkek arkadaşımı aramış :44:

aman ha canım mal kendini belli ediyor hersey ortada ikisini uzak tut birbirinden git kız arkadasına konusmanı istemiyorum sevgilimle de bunu yap bak pisman olursun. Öyle arkadas olmaz ilk basta gelip seni teselli etmesi gerekirdi. Sevgilinde o tarafa kaymıs biraz. ne zamandan beri birliktesiniz?

arkadaşa katılıyorum bu kıza gerçekten dikkat et canım çok sinir oluyorum çok böyle kızlara

Biz erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz diyebilirim ayrılıklarımızı saymassak kız arkadaşım da çok yakın arkadaşımdır ona da gidip sevgilimden uzak dur desem baya ayıp etmiş olurum diye düşünüyorum.

demezsen sevgilini kaybetmek zorunda kalabilirsin arkalarından el sallarsın o zaman karar senin üzgünüm herkes senin gibi temiz kalpli degil..

aa bu cok saçma bi şey , ama 2 yıldır birlikte olduğun erkek arkadasının da onu arayıp sorması ayrı bi anlamsız. İkisini birbirinden uzak tutmaya çalış.

bence git kız arkadasınla konus ben bole seylerden hoslanmıyorum nıe bole yapıosun mesafe koy de sewgılınlede cıddı bı sekılde konus kötü bi durum arkadasınada sevgılınle olan ılıskınızden bahsetme bence

İyi bir arkadaş izlenimi vermedi canım O kızın düşünmesi lazım böyle yaparak ayıp ediyorum diye senin yapman hiçde ayıp olmaz

haklısınız kızlar uyarmalıyım erkek arkadaşımla da konuştum söz verdi konuşmuycak kız arkadaşıma da imalı şekilde ben erkek arkadaşımı sizden kıskanıyorum konuşmasını istemiorum gibi laf ettim o da ozaman konuştuğumzda bir daha söylemem sana dedi

Ne sinir bozucu bir durum ya nasıl katlandın bu duruma bu kadar zaman nasıl önlemini almadın.Kusura bakmada canım o arkadaşınla ilişiğini kes bence.Sevgilini uyarmışsın ama yeterince anlatamamışsın demek ki.

yuh yaa yüzsüzlüğe baak tamam konusmam demiyoda konustugumu bidaha söylemem diyo ya böyleleri insanı hapse sokar biliyormusun

bu kızı tanımadan çok sinir oldum senin sevgilinemi kaldım konuşmam dese anlarım ama kıza bak konuşurum söylemem diyor

ne kadar saçma bir durum..benimde sevgilim askerde.benimde çok yakın arkadaşlarım sevgilimi tanır ama telefonları birbirlerinde yoktur yani.çünkü saçma hadi tamam bi durum olduğunda ararsın alıp numarasını ama sadece muhabbet için ne gerek var ki.arkadaşım daima bana sorar halini hatrını.çünkü böyle olması gerekir.bence.

Başka arkadaşımla böyle olsa pek bu kadar tepki göstermem de bu arkadaşıma kesinlikle güvenmiyorum çünkü erkek arkadaşının abi dediği kişiyle çıkmıştı sonra da soranlara sizene felan gibisinden laflar söyledi bana da aynısını yaparsa diye düşünüyorumm kafam karmakarışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…