Sizce abimin nişanına gitmeli miyim

Evet eğer biz farketmeseydik abim paranın üstüne yatacakti zaten bu olay olunca da ilk aklima gelen kişi abim oldu maalesef. Bu durumda hırsız olmuş oluyo ama eşime böyle diyememki sonuçta unutulmuş para da tam . Mecbur tek gidicem olması gereken de bu zaten teşekkür ederim yorumlarınız için
Kendi içinizde çelişiyorsunuz
Farketmeseydiniz abinizin o paranın üstüne yatacagini soyluyorsunuz,
unutulmuş para diyorsunuz
ama önceki mesajlarda abinizle para konusunda hep sıkıntılı konular yaşandığını da yazmışsınız.

Benim düğünümdeyken eşimin işyerinde arkadaşları para toplamış bir arkadaşıda parayı verirken karıştırmış eşimin kardeşi sanıp düğün sırasında abime vermiş abim de unutmuş para ceketinin cebinde kalmış düğünden birkaç gün sonra abimden almıştık. Bir de benim aptalligimdan zamanında eşimle dertleşirken abimden falan da bahsetmiştim abimin böyle haber vermeden birşeyler alma huyu var zamanında annemin biriktirdiği doları altın saatini habersiz alıp bilmiyorum falan yapmıştı ama biliyoduk onun aldığını ben cahilmiyim salak mıyım bilmiyorum eşime duygusal olduğum bir anda anlatmıştım. Bunlara dayanarak söyledi
Abiniz sıkıntılı bir tipmiş de keşke eşinize anlatmasaydınız. Kiminle evlenecek gelin adayına üzüldüm şimdiden Allah yardımcısı olsun.

Ben evliyim eşimle problemler yaşadık anlaşamadık bu ailelere yansıdı ve ben ayrılmaya karar verdim bu süreçte de eşim abime hakaret etti hırsız diye bağırdı. Ben de ayrılmaya kararlıydım ama 6 ay sonra ailemden habersiz eşimle barıştım mahkeme olmadan. Böyle olunca ailem bana küstü benimle konuşmadilar eşimle barisali 4 ay oldu annem babam ablamla konuşuyoruz ama abimle hiç konuşmuyoruz sinirli bayağı. Ben eşimle barışınca abim birisiyle tanışmış ve evlenmek istiyor şimdi 2 hafta sonra kız tarafının ailesiyle tanışmaya gidilecek şehir dışı benim annem giller ablam eniştem kendi ailesiyle falan hep beraber. Ama benim canımı sıkan eşimi istemiyorlar ben tek gideceğim benim de canım çok sıkıldı buna evet abim belki kendince haklı olabilir ama herkes ailesiyle giderken ben eşimi bırakıp mi geleceğim . Daha abim beni bile istemiyordu ama babam gil ikna etmiş bu arada. Siz olsaniz ne yaparsınız
Ben olsam tek giderim. Abi bu ya can..kardeş candır benim için. Gitmeli miyim diye sormanız hata..gelmeyiversin enişte bey..özür dilememistir diye düşünüyorum. Siz ailenizi ezdirmeyin gidin tek de olsa

Ben olsam tek giderim. Abi bu ya can..kardeş candır benim için. Gitmeli miyim diye sormanız hata..gelmeyiversin enişte bey..özür dilememistir diye düşünüyorum. Siz ailenizi ezdirmeyin gidin tek de olsa
Ben de o karardayım ne olursa olsun abim kırgın da kızgın da olsak en önemli gününde yanında olacağım eşimi istememelerinde sonuna kadar haklılar. O da özür dileseydi

Bir öyle diyorsunuz bir böyle
Abiniz gerçekten sizin paranizi mi çaldi birinin parasını mi çaldıda eşin böyle konuşuyor?
Yoksa düğünde alinan para için hırsız deyip olay çikartti siz arkanizda mi durmadiniz abinizin?
Eğer ikincisiyse abin değil eşini seni bile düğüne nişana çağırmasa yeri var.
Belkide sizi bile çağırmayacakti laf söz olmasin diye çağırıyor.
Düğünde olanlar ve benim eşime anlattığım durumlardan dolayı aslında abime iftira atmış oldu o zaman ben abimin yanında arkasında durdum 6 ay ayrıydım eşimden boşanma davası açtım sonra ailemin haberi olmadan biz geri barıştık davayı geri çektik. Böyle olunca herkes öfkelendi bana hak veriyorum ama aileme soyleseydim orta yolu bulamazdik her şey sarpasarardı

Kim haklı bilmiyorum ama eşinizin gelmesi saçma olur.baskasinin nişanı olsa neysede hırsız dediği kişinin nişanina bı zahmet gitmesin.sizin bakış açınız çok ilginç ne bekliyorsunuz ki tabiki kabul etmeyecek abiniz

38 görünce ne kadar mutlu oldummmmm😁😁😁😁
Ben kardeşimle çok ciddi sorun yaşadım. Önce o nişanlandı istemedi ama gittim ben ele güne karşı ,sonra ben Nisan evlilik derken oda katıldı benimkine hatta 800 km yol gelip burda ki düğünüme de katıldı şehir dışına evlendim. Sonra yavaş yavaş o soğukluk bitti gitti şimdi aramazsam kızıyor .bazı şeyler özeldir ve insan kaç kere yaşıyor ki defalarca düğün yada nişan mi yapiyoruz bence katilmalisin. Benim evden çıkarken kardeş kuşağı deriz ya onu bile bağlamıştı iki erkek kardeşim olmasına rağmen birine yaptırıp onu ayırt etmemiştim ikisi bir yaptı. Bazı durumlarda küslük kırgınlıklar bı kenarda bırakılmalı bence
Hemşerimm sağolasin 😊

Herkesin ailesi adama hırsız diye bağırmadığı için herkes ailesiyle gidiyor olabilir adama hak verdim en güzel günümde küs olduğum elin oğlunun ne işi var eski konulara bakınca zaten yakında yine boşanırsınız bir daha görmeyeceğim adam gelecek en mutlu günümde olacak resimlerde olacak belki patavatsız bi laf etcek ne gerek var bende istemem
Ya ne kadar acımasız bir yorum. İnsanlar ne imtihanlardan geçiyorlar da mutlu oluyorlar bir şekilde çabalıyorlar hemen bosanirsiniz falan böyle diye diye millete empoze edildi evli kalmadı sayenizde

Ben evliyim eşimle problemler yaşadık anlaşamadık bu ailelere yansıdı ve ben ayrılmaya karar verdim bu süreçte de eşim abime hakaret etti hırsız diye bağırdı. Ben de ayrılmaya kararlıydım ama 6 ay sonra ailemden habersiz eşimle barıştım mahkeme olmadan. Böyle olunca ailem bana küstü benimle konuşmadilar eşimle barisali 4 ay oldu annem babam ablamla konuşuyoruz ama abimle hiç konuşmuyoruz sinirli bayağı. Ben eşimle barışınca abim birisiyle tanışmış ve evlenmek istiyor şimdi 2 hafta sonra kız tarafının ailesiyle tanışmaya gidilecek şehir dışı benim annem giller ablam eniştem kendi ailesiyle falan hep beraber. Ama benim canımı sıkan eşimi istemiyorlar ben tek gideceğim benim de canım çok sıkıldı buna evet abim belki kendince haklı olabilir ama herkes ailesiyle giderken ben eşimi bırakıp mi geleceğim . Daha abim beni bile istemiyordu ama babam gil ikna etmiş bu arada. Siz olsaniz ne yaparsınız
sen sindirmişsin de ailen niye kabul etsin terbiyesizlik yapmadan önce düşünseydi kocan.

Valla kardeşim benim için çok kıymetlidir en yakın arkadaşım, dostum, biriciğim. Eşinizden bağımsız gidin, bulunun. Sizin aileniz sizin canınız.

Ya ne kadar acımasız bir yorum. İnsanlar ne imtihanlardan geçiyorlar da mutlu oluyorlar bir şekilde çabalıyorlar hemen bosanirsiniz falan böyle diye diye millete empoze edildi evli kalmadı sayenizde
Aynen milletin evli kalmamasının tek sebebi ben ve benim gibiler yoksa vasatın altı kocalarınızın hiç suçu yok

Back
X