Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri sizce abiye mi yoksa takım elbisemi?

melegm08

ikizlerim olur inşallah:)
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
703
1
96
Diğer
kızlar kardeşimin düğünü var ama ne giyeceğime karar veremedim....abiye elbise mi alsam yoksa saten etek çeket mi alayım ??guclubacismile

nerde olcak dugun

ayrıca aıleye bıreylerın cok sık olmaları lazım kesınlıkle abıye gıy cnm

[COLOR="Purple"..elbise çok giyemem dolapta bekler yazık olur diye almak istemiyorum,saten takım ise bayramda bi başkasının düğünde bile giyebilirim ama elbiseyi herkesin düğününde giyemem bayramda hiç giyilmez hadi yorumlarınızı bekliyorum................[/COLOR]........

yanı sahsen aılemın cok sık olmasını ısterım ben

erkekler takım gıymelı anne kız kardes fılanda abıye

bencede tabi ki abiye sonuçta kardeşinin düğünü kardeşinin düğününde takım giyersen hoş olmaz eminim kardeşinde abiye giyinmeni ister cnm

kesınlıkle elbıse dıyorum canım kardesın sonucta takım elbıse basıt kacar bence hıc kararsız kalma dırek elbıse bak

vcanım benim bak sende demişsin takım alsamdüğün bayram her yerde giyerim diye eee o zman kardeşiinin özelliği nerde kalıyo her yerde giyilecek bi kıyafet alırsan şahsi fikrim abiye kardeşin bi kere evleniyor sende bir kere giy değmezmi özenmeyekaydirigubbakcemile5

kızlar hepinize içten çokk teşekkür edrim hepinizin sayesinde artık düşünmüyorum kararımı verdim tabiki abiye şık bi elbise alacğımkaydirigubbakcemile5

dün bu konuyu açtıktan sonra eşimle konuşuyorum ne giysem diye ne diyo biliyormusunuz....3 yıl önce bana nişanda takım aldılar ıyyy iğrenç ötesi bişey kumaş takım siyah inanın onu giyince kendimi çok daha kadınsı hisediyorum onu giyecekmişim güldüm sadece ...sonra diyoki o gün gelsinde bakarız diyoo:)))

vcanım benim bak sende demişsin takım alsamdüğün bayram her yerde giyerim diye eee o zman kardeşiinin özelliği nerde kalıyo her yerde giyilecek bi kıyafet alırsan şahsi fikrim abiye kardeşin bi kere evleniyor sende bir kere giy değmezmi özenmeyekaydirigubbakcemile5

kızlar hepinize içten çokk teşekkür edrim hepinizin sayesinde artık düşünmüyorum kararımı verdim tabiki abiye şık bi elbise alacğımkaydirigubbakcemile5

haklısın canım sayenizde kararımı verdim iyik size sormuşum hep düşünüyodum ne giysem diyeekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Back
X