• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE ABLAM NEDEN BUNU YAPAR?

Ablandan eltinmiş gibi bahsediyorsun
O okumadı da bık bık bık
He tek okuyan sensin, kıskanılası insan
Aman ya ablası iki söz etti diye gelip kk da ben dünyanın 8.harikasıyım ama ablam bana laf sokuşturdu diyen bi kardeşin samimiyetinden şüphe ederim ben
Benim üç ablam var, atıştırmama kızsalar bozulmam. Hatta ben en küçükleriyim ablam öğrenmem için sofraya gelmeden atıştırmak yok diye elime iki parmağıyla fiskede vurmuştur. Şimdi hatırlar taklitini yaparım, güleriz.

Aslında sebep bu değil. ..sebep korkuları. ...

size hizmet etmek zorunda değil aslında . o da burda kardeşim sürekli hizmet bekliyor yemeğini almaz sofrayı toplamaz diyebilir . hani biraz temel ihtiyaç yemek yeme işi . onu kendiniz halledebilirsiniz . hepimiz üni okuduk.

Yanlış anlaşılmasın evde kalabaligiz sadece ben ve ablam değil. Ayrıca ben asla kimseye bana yemek hazırlayın demedim demem.asla.

Ondan önce evlencem korkusu böyle şeyler yaparak bastırmak çalışıyo beni bu nu kaç kere söyledi

tamam kızlar vurmayın kıza yeter :D:D:D

ablan niye yiyorsun dememiş ki orda alttan alttan sofrayada bi el atıver sana zahmet demek istemiş. orda sessizce çıkıp gitmek yerine hadi hazırlayalım sofrayı diyebilirdin :)

kardeşim yesin de canı ne zaman isterse yesin. ben hazırlarım ona.

İyi de ben ki onu evlenme dedim..o bıktı eve hizmet etmekten....vaktim oldukça bende yapıyorum. ......24 saat çalışmiyorum. ....

Ben kimseden hizmet beklemedim. ...hazircilığı sevmem....sevmedim de evin idaresi içi köpek gibi çalışıyorum.ailemi kimseye muhtaç etmedim etmem de.... Evi idare ediyorum...Elektrik su telefon her türlü sey bende....tek kusur buysa bende yemeyiveririm bundan sonra

Ben kimseden hizmet beklemedim. ...hazircilığı sevmem....sevmedim de evin idaresi içi köpek gibi çalışıyorum.ailemi kimseye muhtaç etmedim etmem de.... Evi idare ediyorum...Elektrik su telefon her türlü sey bende....tek kusur buysa bende yemeyiveririm bundan sonra
hem okuyup hem çalışıyorsun sanırım

Canım yaprak sarması cekti:kk77::KK1:Boşver o senin canın söylenir geçer :KK11:yasayamadiklari gergin yapmış olabilir konuş onla ve biraz yardım etmeye calis

Canım yaprak sarması cekti:kk77::KK1:Boşver o senin canın söylenir geçer :KK11:yasayamadiklari gergin yapmış olabilir konuş onla ve biraz yardım etmeye calis
Çok sağol şimdi hepbirlikte yemek yedik iki tabağı kaldırdım elime yapısmadı. Ama ederde olan şeyler bunlar

Cevaplarınız için teşekkür ederim .... Bundan sonra dikkat etcem. ...

Okumadı evet ev kızı yaşı da bayagi var........

Okumamış ev kızı olması okuyorsun diye senin önüne her şeyi getireceği anlamına mı geliyor?
Ben de okudum ve ailemin yanında değildim. Vize ve finallerimiz varken sınavdan gelip evimizi bile temizledik.
Sen ablanı kullanmaya alışmışsın. O da içerlemeye başlamış haliyle.

Bu arada içerlemesi gereken sen değil ablan zaten. O sözden sonra masayı kurmak 5 dakikalık iş sadece.

Back
X