• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE ABLAM NEDEN BUNU YAPAR?

Bence de ablanız haklı. Yazınızda bile bir ayırım var -ama benim finallerim var ders çalışıyorum- sizin sınavını var diye ablanız sizin her işinizi yapacak değil. Ablanız değil de bence siz ablanızı ezmeye çalışıyorsunuz okuduğunuz için. Ev kızı ve yaşı bayağı var me demek ya şu cümleniz bile ablanıza saygısızlık!!!!

Ya şu yazipta sonradan kiviran insanları hiç anlamıyorum. Ne bu kıvırma çabaları ya! Kendini aklamaya çalışmışsın resmen.
Kesinlikle katılıyorum size, tam ben yazacaktım.. Baktı buradaki insanlar doğruları söylüyor -ablası, annesi gibi onu pohpohlamıyor- hemen kıvırmaya başladı yok sarmayı o yapmışmış ya bu kadar olur ancak bence siz çok tehlikelisiniz ve ablanıza yazık çok üzüldüm

Öz ablanızla yaşadığınız böyle basit bir diyaloğu buraya yazmanıza gerek yoktu. Ne diyelim yani ablan seni kıskanıyor mu diyelim? İşlerin hepsi ona kalınca ağır gelmiştir. El gibi buraya yazmanız, altında birşey aramanız çok çirkin.

Bence de yardım etmelisin.
Senin için demiyorum ama sınav çalışıyorum diye şimdiki kızlar hiç yardım etmiyor aileye. Ama wats..fac.. vs de dünyanın vaktini geçiriyorlar.
Oysa ki nolur sanki bi saat çalıştı diyelim sıkılınca da molalarında da yardım etseler.
Hem size de iyi gelir, bi salata yapmak.insanı rahatlatır.

Ablaya hak verdim ben de.. Ders çalışmak sofra kurmaya engel değil.

Keşke benim yeğenlerim de burda konu açsa ona da doğru yola gösterseler..
Konu sahibi konuyu yarım yarım anlatıyorsun.Hem okuyup hem çalışıyorsan eve katkı saplıyorsan senden çok şey beklememeliler.Bu durumda konuşmalısın hem ablanla hem annenle .Herhangi bir katkın olmuyorsa ablan haklı duruma düşer.
Bu arada bu durumdaki ablana anlayışlı ol arkadaş gibi ol,annen vermemiş mesela ablanım yanında ol.Destek ol.Ozaman senin hakkında olumsuz düşünmeye utanır iyi biriyse..

Okumadı evet ev kızı yaşı da bayagi var........

ifaden cok cirkin bi kere..
finallerin var diye elin ayagin capraz bagli mi?
3 dk da kurulacak sofraya yardim etmek bu kadar guc olamamali..
yaptigin ayip

Kendi kendini dolduruşa getirmemelisin.Bunda birşey yok..abla kardeş arasında olur böyle şeyler,zıtlaşmalar..senin yediğin şeyde gözü olacak hali yok..Evin tüm yükü kendi üzerindeymiş gibi hisse kapılıyo demek ki..bu hisse kapılıyorsa da ters giden birşeyler var belki de..Bu dediği şey oldukça sıradan birşey, büyütülecek olayı vahim hale getirecek bir durum yok ortada bence..En nihayetinde ablan senin,hakkında ne kadar kötü düşünebilir ki... Seni yargılamiyorum ama sanki O kötü birşey yapmış gibi düşüncelere kapilman çok ayıp..

Ve burada bazılarının yorumlarını okudum da nasıl bir düşünceye sokuyorsunuz kızı;seni kıskanıyor,sana bileniyor,seni çekemiyor vs.diye.bahsettiğiniz kişi ablası ve burada anlattığı kadarini biliyorsunuz yani sadece kendi tarafından baktığı kadarını; buna dayanarak bir abla hakkında bunları aklınıza getirebilmeniz ilginç.. Benim de bir ablam var ve ben ondan daha iyi şartlarda büyüdüm,ben şanslı olan kişiydim evde.Ama ablamin hoşuma gitmeyen tavırlarından bu sonucu çıkarmadım hiç..
Valla kişi kendinden bilirmiş sanırım..sizlerin yorumlarindan bu sonuca vardım..
Çok teşekkür ederim....

Anneniz neden vermedi?
Fazla gergin bir adam ve ablamin gelecekte şimdiki hayatını çok arayacagini gördü. ....ben seni yolda bulamadım dedi...Bu adam yarın seni keser bile dedi....yarın kahır cekecegini görüp kahrolacagina gitme daha iyi dedi...

S
Bence de ablanız haklı. Yazınızda bile bir ayırım var -ama benim finallerim var ders çalışıyorum- sizin sınavını var diye ablanız sizin her işinizi yapacak değil. Ablanız değil de bence siz ablanızı ezmeye çalışıyorsunuz okuduğunuz için. Ev kızı ve yaşı bayağı var me demek ya şu cümleniz bile ablanıza saygısızlık!!!!
Sordular da soyledim.....ben onu ezmem. ...

Arada bir yardım ediyorsan ve buna rağmen yardım etmiyorsun diyorsa boşver üzme kendini belli ki bir şeylere canı sıkılmış.

Bende ablayim ve bazen yorgun oldugumda ayni seyleri kardesime yapabiliyorum. Oda senin gibi uzulup agliyor ama yorgunlukla alakali. Sofraya bi bardak bile koysan yeterli olur emin ol vede hic uzulme anlik sinirlilikler bunlar :)

Kesinlikle katılıyorum size, tam ben yazacaktım.. Baktı buradaki insanlar doğruları söylüyor -ablası, annesi gibi onu pohpohlamıyor- hemen kıvırmaya başladı yok sarmayı o yapmışmış ya bu kadar olur ancak bence siz çok tehlikelisiniz ve ablanıza yazık çok üzüldüm[/QUO

Bak işte siz de ön yargıyla bakiyorsunuz......inanmıyorsunuzz. ...anladınız mi benim neden gerilediğimi. ...siz benim doğrularıma bile inanmiyorsunuz ......kaç kere yaparken Resmimi çekti ablam......o yanımda olduğu için biliyo. ....belki ablanın tavrını sevmiyordum ama sizin yaptığınız daha da kötü. ....ben tüm samimiyetle doğruyu anlattım kıvırdım oldu acaba yalan mı söyleseydim .....tabi doğru bana tembel diye damga vurdunuz ya ......Eğer ben yapmadım hiç bir şey deseydim sizin gözünüzde doğruyu söylemiş olacaktım dimi....Çünkü onu duymak istiyorsunuz. ....ve maalesef duymak istediğiniz şeye inanmak daha kolay değil mi.......

Bende ablayim ve bazen yorgun oldugumda ayni seyleri kardesime yapabiliyorum. Oda senin gibi uzulup agliyor ama yorgunlukla alakali. Sofraya bi bardak bile koysan yeterli olur emin ol vede hic uzulme anlik sinirlilikler bunlar :)
Teşekkür ederim.....

Kesinlikle katılıyorum size, tam ben yazacaktım.. Baktı buradaki insanlar doğruları söylüyor -ablası, annesi gibi onu pohpohlamıyor- hemen kıvırmaya başladı yok sarmayı o yapmışmış ya bu kadar olur ancak bence siz çok tehlikelisiniz ve ablanıza yazık çok üzüldüm[/QUO

Bak işte siz de ön yargıyla bakiyorsunuz......inanmıyorsunuzz. ...anladınız mi benim neden gerilediğimi. ...siz benim doğrularıma bile inanmiyorsunuz ......kaç kere yaparken Resmimi çekti ablam......o yanımda olduğu için biliyo. ....belki ablanın tavrını sevmiyordum ama sizin yaptığınız daha da kötü. ....ben tüm samimiyetle doğruyu anlattım kıvırdım oldu acaba yalan mı söyleseydim .....tabi doğru bana tembel diye damga vurdunuz ya ......Eğer ben yapmadım hiç bir şey deseydim sizin gözünüzde doğruyu söylemiş olacaktım dimi....Çünkü onu duymak istiyorsunuz. ....ve maalesef duymak istediğiniz şeye inanmak daha kolay değil mi.......:KK52:

Neyse yorumlar için teşekkür ederim. .... yerenler , övenler, hepinize teşekkür ederim...iyi akşamlar. ....

Back
X