- 19 Nisan 2016
- 77
- 14
- 3
- 33
- Konu Sahibi melegimsin34
-
Ay canım ya rabbim yardımcın olsun yasın kac bilmiyorum ama ben daha 23 yasindayim bundan sonra ne olucak hayatimizi mahvettiler pislikler ben bundan sonra insanlara nasil guvenicem bilmiyorumBiliyorum cocuklu hic kimse ayrılmak istemez suan ayni sey benmde basimda var canim kim isterki oyle olsun
Hic boyle konulari konusmadikNe kadar veriyor ama çocuğuna ve sana yetecek sekilde mi yoksa baştan seni atmak icinmi uğraşıyor bence anlasmali acma cekismeli ac uğraşmak istemeyen o zamanda kabul eder söke söke alirsin hakkinii
Bende 23 yasindayim. Bardak kirildi diye bi daha su icmeyecek değilsin elbette iyi insanlarda var ama buna eminsen karsindakinin o insan olduguna eminsen. Bosanma davasi bende yeni açtım suna inanıyorum zararin neresinden donsem kardır bu yuzden bosaninca yeniden dogmus gibi olacağımHic boyle konulari konusmadik
Böyle düsünmen cok guzel keske bende senin gibi olabilsem ama acim cok taze zaman herseyin ilaci sanirimBende 23 yasindayim. Bardak kirildi diye bi daha su icmeyecek değilsin elbette iyi insanlarda var ama buna eminsen karsindakinin o insan olduguna eminsen. Bosanma davasi bende yeni açtım suna inanıyorum zararin neresinden donsem kardır bu yuzden bosaninca yeniden dogmus gibi olacağım
Eger o adamdan artik nefret ediyorsan bosanmaksa amacin dava açınca biraz daha rahatlarsin bosaninca bi oh cekersin emin ol ben cok sey yassdim belki o yüzdende icim rahat bilemiyorumBöyle düsünmen cok guzel keske bende senin gibi olabilsem ama acim cok taze zaman herseyin ilaci sanirim
Genelde senin yorumlarını cok begeniyorum. Takipte ediyorum.Yani bir yuva öyle kolay kurulmuyor
Tabi ki inan bence
Af da diliyormuş
Ortada çocuk da var.
Cebinden prezervatif düştü demek seni aldatıyor demek değil ki
Gördün mü kocanı iş üstünde? Yoooo. Sadece bir prezervatifle yuva yıkılır mı hiç?
Dövme konusuna gelince, bir şey olmaz. Bu forumda bir sürü kadın dayak yiyor ama yuvasına sahip çıkıyor. Senin neyin eksik? Hem özür de dilemiş bak. Büyütülecek konu değil yani.
Evi arabayı al sonra da annenin üstüne yap derim. Bu işin senin açından sonu yok gibime geldi , işler çirkinleşince maddi olarak ortada kalma bari.
Aynen birde babasinin yaninda ailesinin yaninda erkekligi tutuyo once o beni dovuyodu cekmecenin oraya geldik kemer vardi allahim yardim et bana dedim cikardim kemeri bende ona giristim oglu dayak yemege baslayinca babasi ayirmaya calisti nefret ettim
Kemer degilde bicak olsaydi o cekmecede bugun biriniz hayatta degildi.
Boyle evlilik olmaz.
Cocugunuzu bu siddet sahnelerine maruz birakmayin.
Genelde senin yorumlarını cok begeniyorum. Takipte ediyorum.
Ilk defa bir yorumunu begenmedim (haddim olmayaral dile getiriyorum kusira bakmayin)
Aldatma dayak kapiya konma ve birsey olmaz kelimesini bir arada gormek cok tuhafima gitti.hadi aldatmayi kabul eder etmez kendine bağlı. Geri geldikten sonra tekrar kapiya koyma itimali yuksek
Kanimca burnu surttu. Yemek yapan? camasir bulasik yikayan yok tabi... ihtiyacı var cunku...
AYY INANMIYORUMM..hep aynı bahane sanırım..İnan bende çok istiyorum düzelmesini ama herkezin de dedigi gibi sanirim huylu huyundan vazgecmiycek cunku aileside istemiyo beni annesi ve babasi yuvamiz dagildiginda gelio ama birlesmeye gelince herkez kendi kabuguna cekilio sanki bize buyu yaptilar esim her gecen gun cok farkli bir adama donusmeye basladi evime toplu igne alsam onlarin gozune batardi durumumuz biraz iyi oldu herkez cevremize usustu zor gunlerinde hep yanindaydim onun hic yanliz birakmadim neden boyle olduk hayret ediyorum cebinden dusen prezervatifi beni denemek icin koydugunu soyluyo mantiga bak ya insan 6 yillik karisini dener mi?cok mutsuzum ve cok caresizim.
Ewt sandıki dayagi yiyip oturucam mal ya annem beni erkek gibi yetistirdi sen kimsin ya babam bana bir fiske vurmamis salakOh olsun dedim ama bu da var tabi :/ cinayet bile çıkabilirmis
Tabiki gençsin daha kimler çıkar karsina ezdirme kendini derdimŞiddete karşıyım tabi ki ama Süpersin oh olsun o iğrenç insanlara. Lütfen affetme. Dışardan bakmaya calis olaya sanki bunları başkası sana anlatıyor gibi. Ne tavsiye ederdin ona ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?