Sizce "AH"mı aldım?

attıktan 1 ay gecmeden nışanlandı
Siz yeteri kadar sevseydiniz aşkıniz için mücadele ederdiniz, ailenizi ikna ederdiniz, zaten ailenizi ikna etmek size düşüyordu. Tam tersi onun yerine 15 gün sonra nişanı atmışsıniz. Kendisini sevmeyen , ailesinin sözü için kendisini bırakan biri için kimse bir ay değil bir gün bile beklemez. Üzülmeye üzülmüştür ama beklemez. Ve beklememis te görüldüğü gibi. Karşısına düzgün biri çıkmış şans vermiş demek ki. Ki bu da normal gayet.

Siz yeteri kadar sevseydiniz aşkıniz için mücadele ederdiniz, ailenizi ikna ederdiniz, zaten ailenizi ikna etmek size düşüyordu. Tam tersi onun yerine 15 gün sonra nişanı atmışsıniz. Kendisini sevmeyen , ailesinin sözü için kendisini bırakan biri için kimse bir ay değil bir gün bile beklemez. Üzülmeye üzülmüştür ama beklemez. Ve beklememis te görüldüğü gibi.
ya anlaşılmıyorum gerçekten cok mucadele ettım sıddet bıle gordum

Ahın tutması o kadar kolay olsaydı.
Kimsenin iki yakası bir araya gelmezdi.
Sizin ayrılışınıza vesile olan da kader,onun bir başkasıyla karşılaşıp evlenmeside .
Külli ve Cüzi kader var ... Bazı şeyleri değiştirebilirsin ,bazı şeyleri değiştiremezsin.
Ayrılık için vesile olanlar olabilir ama bunun suçlusu sen olmadığın için ahı seni tutmaz.!
Ayrıca ,senin karşına çıkanların olumsuz sonuçlanmasında yatan bir hikmet vardır.
Daha iyisi çıkacaktır belki karşına ,belki de evlilik için daha vaktin vardır .
Kalbini ferah tut canım,her sonuç vaktine esirdir.
8f56rbrzfe8-gif.1318265

Sizin ayrılışınıza vesile olan da kader,onun bir başkasıyla karşılaşıp evlenmeside .
Külli ve Cüzi kader var ... Bazı şeyleri değiştirebilirsin ,bazı şeyleri değiştiremezsin.
Ayrılık için vesile olanlar olabilir ama bunun suçlusu sen olmadığın için ahı seni tutmaz.!
Ayrıca ,senin karşına çıkanların olumsuz sonuçlanmasında yatan bir hikmet vardır.
8f56rbrzfe8-gif.1318265
ay Allah razı olsun kk kadınlarının bi hıncı varmış gıbı yorum yapıyolar

8f56rbrzfe8-gif.1318265
Yazacağım cümleleri yazmış gibi okudum :)
Pembiş kuzum nasip kısmet işi bunlar Rabbim karşına hayırlı bir kısmet çıkarsın .. üzülme ablacım ah falan yoktur .
Pembis Hayaller Pembis Hayaller

konumu tekrardan okursanız anlayacaksınızki ben size ailemi eleştirin demedim sadece bi soru sordum!
Ailenizi hatalı gördüm bende. Size şiddet uygulamalarını normal goruyorsaniz , ilerde de ailenizin uygun gördüğü biri ile evlenirsiniz. Başta isteyip sonradan istemedik , evlenirsen bizi sil öldü bil deyip size şiddet uyguladilarsa büyük hatayı onlar yapmis.

Burda bir erkek nişanlısından ailesi istemedi diye , onunla evlenirsen bizi öldü bil diye ayrilsaydi herkes topa tutardı. " Aman iyi olmuş, o anneci adamdan kurtulmussun, evlensen de mutlu olamazdin , koşarak uzaklaş" diye yorumlar havada ucusurdu. Konu kadın olunca da erkek olunca da benim yorumum aynı. Bana kalırsa ailen hata etmiş . Ah tutma olayı mı bilemem ama adamın demek ki suçu yokmuş evlenip mutlu olmuş.

Ailenizi hatalı gördüm bende. Size şiddet uygulamalarını normal goruyorsaniz , ilerde de ailenizin uygun gördüğü biri ile evlenirsiniz. Başta isteyip sonradan istemedik , evlenirsen bizi sil öldü bil deyip size şiddet uyguladilarsa büyük hatayı onlar yapmis.

Burda bir erkek nişanlısından ailesi istemedi diye , onunla evlenirsen bizi öldü bil diye ayrilsaydi herkes topa tutardı. " Aman iyi olmuş, o anneci adamdan kurtulmussun, evlensen de mutlu olamazdin , koşarak uzaklaş" diye yorumlar havada ucusurdu. Konu kadın olunca da erkek olunca da benim yorumum aynı. Bana kalırsa ailen hata etmiş . Ah tutma olayı mı bilemem ama adamın demek ki suçu yokmuş evlenip mutlu olmuş.
tabiki normal görmüyorum ama ben farkındayım zaten sonucta ailem ne yapabılırım ha affettımmı affetmedim ama bu hayat ıkı gunluk değıl karsımdakının nasıl bırı oldugunu evlenmeden bılemem gerı donecek kapım kalırmı

Bunun ah olduğunu düşünmüyorum canım.
Bu devirde düzgün insan bulmak zor, karşına çıkanlarla olmaması falan çok normal. İnsan yıllarca tanıdığıyla bile zor giriyor evlilik yoluna.
Kaldı ki adam da evlenmek için evleniyormuş ki 1 ay sonra başkasıyla nişanlanacak kadar aceleci olmuş.
Hemen birileri olacak diye baskıda hissetme kendini. Akışına bırak.
Her ah tutsaydı bdvde açılan konuların %80i zaferle biterdi.

tabiki normal görmüyorum ama ben farkındayım zaten sonucta ailem ne yapabılırım ha affettımmı affetmedim ama bu hayat ıkı gunluk değıl karsımdakının nasıl bırı oldugunu evlenmeden bılemem gerı donecek kapım kalırmı
Ben zaten size değil ailenizin tavrına kızdım. Yani doğrudur imkânınız yoktur , ailenizi silemezsiniz. Ahı zaten bence aldıysa aileniz almış. Ha adamın suçu yokmuş mutlu olmuş ona takilmayin. Siz de ilerde mutlu olursunuz. Kusura bakmayın ben biraz sert girmisim. Ailesinjn ettiği laflardan ağzım yanmış biri olarak ailenize kızdım. Ama sizlik bir şey yok, çünkü maddi özgürlüğünüz yoksa aileyi silip atmayarak doğru yapmışsınız belki de.

Bunun ah olduğunu düşünmüyorum canım.
Bu devirde düzgün insan bulmak zor, karşına çıkanlarla olmaması falan çok normal. İnsan yıllarca tanıdığıyla bile zor giriyor evlilik yoluna.
Kaldı ki adam da evlenmek için evleniyormuş ki 1 ay sonra başkasıyla nişanlanacak kadar aceleci olmuş.
Hemen birileri olacak diye baskıda hissetme kendini. Akışına bırak.
Her ah tutsaydı bdvde açılan konuların %80i zaferle biterdi.
cok haklısın canım benım saol

Back
X